35 v +odottajat, vol 4

Hei kaikki :wave:

Poika syntyi sitten pari viikkoa sitten, ja nyt ollaan totuteltu vauvaperheen arkeen. :heart:
Minäkin siirryn Vilhelmiinan perässä tuonne äitien puolelle. Oikein hyviä vointeja ja jaksamisia kaikille sekä mukavaa joulun odotusta!
 

Pajunen Onnittelut prinssistä sinulle ja koko perheellesi :heart:

Mitäs tänne kuuluu? Kaikki elelee niin hiljaiseloa vaiko joko joulukiireet painaa päälle ;)
Itse tulin hetki sitten kävelylenkiltä, alkoi paria kilometrii ennen kotoa tuntua et nyt ei kyl pysty enää kävelee kun alko supistelee mut onneks sit helpotti, taisi vauhti vain olla sen verran kovempi kun koiraa sai välillä vedellä tai sit se veti kun sai hyvän hajun ja neiti kun istuu rattaissa niin ei ole ihan kevyt työnnettävä sekään mut hyvältä tuntuu silti et tuli käytyy :) Nyt pitäis jatkaa tuota siivousprojekstii, vaatehuone hieman kesken mut tänään kuitenkin valmistuu ;) Aamul la veinkin muutaman kassillisen vaattteita sieltä tuonne seurakuntaan et saapi sit kuka tarvitsee.

Mut tulkaahan kertoilemaan kuulumiset ja ihanaista Joulun odotusta kaikille :xmas: :xmas:
Ävm70 ja "pikkukakkonen"26+3 :heart:
 
HEI!

:heart: Onnittelut [/img]Vilhelmiina ja Pajunen omista pikku prinsseistä :heart:

Ultrassa käytiin ja siellä Heppuli vilkutti. Sitten iskikin mieletön väsymys ja etova olo aina ruuan jälkeen ja ennen sitä ja ruokien välillä..... Yleensä olo on helpottanut keskikolmanneksella, mutta nyt toisin. Aina osaa yllättää :D Tulosta veriseulasta vielä odotellaan, lupasivat ottaa yhteyttä, jos kellot hälyttää parin viikon sisällä. Muuten riskiluku kerrotaan vasta rakenneultrassa... :eek: Voisivat mielestäni soittaa joka tapauksessa. Muistelen, että aikaisemmissa raskauksissa neuvolaan on ilmoitettu riskiluku. Noh, käytännöt muuttuu, häätyy pysyä vain mukana kelkassa!

Hyvää viikonloppua kaikille ja pakkasten odottelua!
Oliivitar ja Heppuli 13+ (onko se nyt POKS?)

[/img]
 
Heippa!

Lintukoira toivottavasti pian helpottaisi :hug: :hug:

Oliivitar Onnittelut hyvistä ultrakuulumisista :hug: :heart: Ihan tuo sun kuvasi :heart:

Täällä neuvola tänään takana ;) Paino oli pudonnut täs parin viikon aikana 300g eli ihan siitä et olen nyt lenkkeillä 4-5xvkossa koiran ja pikkuneitiä työnnellen rattaissa. Aikaa tietty menee enemmän kuin ennen mut tyytyväinen olen et on tullut käytyä ja kun ei sit kuitenkaan supistele tai muuta et olo on hyvä kävelylenkin jälkeen. Yritän siis jatkaa ainakin niin kauan kuin hyvältä tuntuu ;) Verenpaine tietty sais olla alhasempi mut olihan tuo yläpaine sit laskenut viimekerrast eli samassa lukemassa mennään mitä yleensä ollut et 134/88 et alapaine oli nyt hieman koholla mut ei siitäkään sit mitään sanonut. Pissa oli tälläkertaa puhdas vaikka sanoinkin et just ja just ollut tuon 2h rakossa kun viimeeks meinas et jos noin vähän aikaa et sen takii nousis protskut mut hyvä näin, hemppa oli hieman laskenut eli 138. Kaikin puolin kaikki oli hyvin eli sainkin vasta reilun 3vkon päähän seuraavan ajan eli sit eletäänkin jo Tammikuuta 2010 eli 5 pv lekurineuvola kun tarviin sen saikkulapun sit vielä loppuajaksi ennen äippäloman alkua.

Täällä muutenkin saatu yhtä sun toista aikaiseksi, enää näitä rästisiivouksiakin pikkaisen jäljellä ;) Vauvan vaatteet kädenulottuvilla eli kaappiin laittoa vaille valmiit kun ensin pitää saada muutettua isot neidit tuonne möksään, työmiehiä jälleen siis odotellut kun lupasivat jouluksi valmistuvan vaik eihän tuol ole enää kuin 3-4pvän työt ja sit itse päästään käsittelemään eli viimeistään vuoden vaihteessa likat siirtyy sinne ja pikkuneiti pääsee isojen tyttöjen huoneeseen ja saan sit siirrettyä neitin vaatteet kaapista sit sinne vaatehuoneeseen ja vauvan vaatteet sit neitin kaappiin meidän makkariin :)
Äippäpakkauksen hain eilen postista, kylläpäs niitä oli ihana hypistellä ;)

Mut nyt pullataikina odottaa leipuria, jaksuja kaikille ja Ihanaista Joulun odotusta, enää 13 yötä kun pukki tulee :xmas: :xmas:
Ävm70 ja "pikkukakkonen" 26+6 :heart:
 
Moi! Tulin varovaisesti kurkkaamaan. DigiCB näytti tänään että raskaana 1-2. mut en vielä totakaan ihan usko :LOL: kun pregstick oli vielä niin hailukka pun. viiva,samanmoinen kuin eilen, ehkä joka hailukampi :eek: . Dpo12 nyt eli aloin tosi aikaisin testailemaan...toivottavasti ei koidu suureksi suruksi vielä että nuolaisisi ennen kuin tipahtaa. Mutta odottelen tässä vielä jos ne menkat päättääkin ylihuomenna alkaa... ja huomenaamulla testailen taas :D
 
onnea Pajuselle pojasta ja erkalle plussasta! Mä arvelinkin,että liian aikaisin vain testailit ja petyit, kyllä tuo digitesti hyvin totuudenmukainen on, ne haaleet plussat vie aikansa ennenkuin vahvistuvat.
ON: Väsyttää ja huonoa oloa etenkin iltaisin on. Vietettiin viikonloppu hotellissa ja kiva oli aloittaa aamu pönttöä halaten... :) mutta ei,en valita, toivon vain että pikkuheppu pitää tiukasti kiinni ja pysyy matkassa>!

Töissäkäynti tuntuu vain tervanjuonnilta väsymyksen ja öllötyksen vuoksi, enkä ole siellä juuri raskaudesta puhunut. Vain yksi ihminen tietää toistaseksi. kait se pitää tammikuussa sit kertoa.

ja torstaina ultraan...

Eä ja lapanen 7+5
 
Onnea Pajuselle pojasta! :heart:
Erkalle varovaiset onnittelut plussasta! :heart: Näitä on niin mukava aina lukea. :hug:
Oliivitar:ihana kuva :'( :heart:

Huomenna aamulla ois sitten nt-ultra :eek: vähän hirvittää. Sitten vielä veriseulaan sen jälkeen.

Olo on vaihteleva..nälkä tuntuu kyllä olevan vähän väliä..eilenkin syötiin lounas puolilta päiviin ja iiltapäivällä oli jo kolmelta aivan ihanaa osso bucoa tarjolla äidin luona..ja hyvin uppos... :ashamed: Ja tää maha...haloo nyt jo pullahtanut esiin???? :eek: :eek: Jätkästä meni pitkästi yli puolivälin eikä näkynyt mitään..Tästä kuvusta ei voi erehtyä :ashamed:

Töissä alkaa kiire aika ja mua väsyttää..Nytkin silmät ristissä...


Mino ja Pulla 11+4
 
Iltapäivää! Tänään oli viivat jo vahvemmat =) ! Vielä jännitän että kurvaako täti kuitenkin huomenna tai ylihuomenna kylään. Jos ei punahelmaa näy niin sitten uskallan jo tuulettaa. Varasin jo varhaisultrankin loppiaisen jälkeen :D . Tekis niin mmieli toitottaa kaikille tämä uutinen ettämun täytyy oikein pidellä itteeni etten mene murjasemaan jollekin asioiden oikeaa tilaa :LOL: . Vielä joulunpyhät tulossa ja tarttis olla ihan muina miehinä. Ultran jälkeen ehkä uskaltais jo kertoa mut siihen on pitkän aika (kolmisen viikkoa). Eli nyt olis sitten 3+6 rv :D (yhtä hymyä täällä).
 
Erka onnittelut viivan vahvenemisesta =)

Mino mulla tuli aika nopeaan tästä viimeisemmästä esiin ja vaatteet alkoi ahistaan.Jaksuja alkuväsymykseen.Mukavaa ultrauspäivää.

Muillekkin masun kasvattelua ja iloista mieltä =)

Kyllä tää vauva-aika menee liian nopeaan.Tyttö pyörii ja löytyy välillä ihan eripäin lattialla.Hampaita ei ole vielä näkynyt.
Mukavaa joulun odotusta kaikille :xmas:

ä-kengu ja tyttö-kengu 5,5kk
 
No niin Pullasta näköhavainto sekä sydämen jumpsutukset kuunneltu! :heart: Hah äitinsä kipakka luonne, heti karkuun kun täti yritti lähestyä ultralaitteen kanssa. Niskaturvotus 0,8 mm eli kaikki hyvin. LA siirtyi 29.6 ja nyt siis 12+0 ultran mukaan.
Nauratin labratätiä kun sanoin että ole hyvä vaan ota hiipivät syylät ja lentokupat :LOL: Multa otettiin myös vasta-aineet, rh- kun olen ja toka raskaus,sekä annoin samalla pistämisellä ottaa myös downseulan. Tosi mukava labratäti tuskin nippas kun pisti. todella taitava nainen, tykkäsin!

Erkalle onnisttelut vahvistumisesta :heart: :hug: Siitä se lähtee!

Äiti-Kengu: Jep mammahousut käytössä jo...tuntuu että tää maha on ihan jo täysin esillä... :ashamed: Ehkä tietenkin ruuan maistumisella on osuus asiaan.. :whistle: :ashamed:

Mukavaa kipakkaa tiistaita kaikille!

Mino ja Pulla 12+0
 
Erka Onnittelut plussasta :flower: :heart:
Erka vaikka tuntuu et tuonne Loppiaisen jälkeiseen ultraan on iäisyys niin kohta jo huomaatkin et sehän on ihan just ;) Aika vaan menee niin nopiaan =)

Mino hienoa, Onnittelut hyvistä ultrakuulumisista :flower: :heart: Eikös se ole ihan kiva kun masu alkaa näkyä, ei tarvii sit selitellä "lihomistaan" ja varsinkin kun ultrakin takana niin tietää et pullalla kaikki hyvin et voipi ihan nauttia jo raskaudesta ;) Itsellänikin tuli niin heti vaik osa kyl katto et oon vaan lihonu :ashamed:

Omaa napaa; just kun aattelin et ihanaa kun pystyy taas käymään lenkillä ja touhuamaan kunnolla niin eikös nyt sit ole parina päivänä supistellut ja ollut muutenkin jotenkin raskas olo :ashamed: Kaipa sitä tuli sunnuntaina kuitenkin tehtyy liian pitkä kävelylenkki et verottaa nyt osansa ja eipä tuol pakkasessa kovasti edes tee mieli ulos mennä :/
Joulusiivouksetkin taas jotenkin "jäissä" tuntuu et mitään ei saa aikaseks, työmiehet olleet taas tuossa parina päivänä niin nekin tietty sekottaa normipäivää hieman mut otettava kyl itteensä taas niskast kiin ja yritettävä´saada nää hommat hoidettuu loppuun ettei enää ensviikolla tarvis et olis kaikki siivottu ja laitettu.
Eilen leivoin jo 4 joululimpppua mut olivat niin maukkaita et eihän niit enää ole kuin yksi jäljellä, esikko tempasi eilen ihan yhden yksinään eli tarvittee leipoa ja joulupitkotkin tulio jo syötyy et jospa sit ensviikolla viimeistään leipois jos joku tulee käymään ennen aattoa niin on mitä tarjota :p
Joululahjat melkeen hankittu, anopille pitää vielä jotain ja yhdelle kummilapselle ja teitty joulukukat sit ensviikolla mitä pitää lapsukaisten kummeille antaa. Anopin perinteinen kukka on tietty hyasinttikori, niistä se aina tykkää. Itsellenikin pari halpista ostan niin saa niistä ihanan tuoksun.
Mies alko tänään kyselee et missäs vaiheessa meillä on laatikot ym niin esikko sano et hän tekee ne sit 22 ja 23pv et jos äiti vain huolehtisi tuosta siivouspuolesta. Neiti kun on koulussa vielä 22asti mut silloin vain pari tuntia et käyvät joulupuurolla jne.

Mut nyt taidan miettiä yöpuulle hakeutumista, jaksuja ihan kaikille :hug:
Ihanaa ja stressitöntä Joulunalusaikaa :xmas:
Ävm70 ja "pikkukakkonen" 27+3 :heart:
 
Huomenta!

Ihanaa Minotchin ja Pulla Ihanaa :heart:
Erka Onnittelut viivan vahvistumisesta :heart:

ON Tämä mamma säikäytettiin runsaalla ja kovalla verenvuodolla :'( Illan odottelin kotona supistuksia, joita ei onneksi tullutkaan! Aamulla menin lääkäriin ja katsoimme ultrasta kuinka SuperHeppulin sydän takoi hienosti :heart: Ihaninta oli kuulla voimakkaat sydänäänet, kun oli jo menettänyt toivonsa... Kohdundullta löydettiin hematooma, jota nyt seurataan, mutta mille ei voi tehdä mitään. Lepoa tarvitaan ja rasituksen ja ponnistelun välttämistä. Saa jouluvalmistelut sysätä miehen harteille :D Ja kahvin sijaan tarjota vieraille imuria. Toivottavasti hematooma nyt kuivuu ja arpeutuu pois, eikä uusiudu. Onko muilla ollu vastaavaa? Miehelle totesinkin, että on tässä koettu kaikenlaista, pitäisi varmaan googlata muutkin keskiraskauden ongelmat ja tehdä listaa, mitä vielä on odotettavissa :kieh:

No nyt onneksi kaikki näyttää jällleen hyvältä!!!

Ävm70 sanoin: Stressitöntä joulunalusaikaa :heart:
 
Ävm70: Juu onhan se itellekin kivempi kun lihomiseen löytyy syy(tai ainakin syy mitä syyttää :LOL: ) :whistle:

Kyllä se vaan konkretisoi tuo nt-ultra kovasti tätä raskautta tosin.....

Olin eilen pakon sanalemana 21 asti töissä(tein siis pitkän päivän kun menin jo puol kasiin) ja täytyy myöntää että viimeisiä kun koneelle naputtelin niin itku kurkussa meni. Ei todellakaan jaksaminen ole entisellään.Pyryssä sitten kotio ja kaaduin suihkun jälkeen sohvalle. HUH mikä päivä.tänään sitten väsyttää senkin edestä...Kestää tuo palautuminen näköjään. Niin ja Pulla rankasee kipristelemällä alamassua.... Olo on kuin nukkuneen rukous.Tänään en jaksa(vaikka hommia ois) jäädä tekemään kun tuon urakan sain selviettyä eilen. Ikäviä vihlaisuja...kai se Pulla nyt sitten muistuttaa että tahtia on hidastettava?

Mino ja Pulla 12+0 (ultran mukaan 12+2)
 
Kertokaahan, onko teillä ollut alkuraskaudessa vatsanseudulla kipuja? Mulla on tänään sattunut (vihlonut) välillä oikean munasarjan kohdasta. Äsken kun menin makuuasentoon niin ei vihlonut ollenkaan mut heeti kun nousin niin vihlasi. Siis kyse ei ole mistään kovasta vihlaisust mutta kuitenkin sellaisesta että sen tuntee. Oikeastaan jos paikallani istun tässä niin ei vihlaise mutta jos liikautan itseäni niin vihlaisee hetkellisesti. Ja tätä on ollut vain tänään iltapäivästä. Ja rv 4+2.
 
Moro! Varasin nyt jo toisen varhaisultran tänään eli menenkin jo 29.12 jos vaikka syke näkyis jo. SILLOIN ON RV 6+0 . Lääkäri sanoi et rv 5+3-5+4 alkaa syke näkyä riippuen tutkittavan painosta . En malta odottaa seuraavan vuoden puolelle mut sielläkin on aika varattuna rv 7+2 jos ei vielä näy. Olen jotenkin niin epäileväinen että mitä pikemmin saan varmistusta sitä parempi...
 
Heippa!
Jospas nyt ehtisin kirjoittamaan hetkisen kun oon koko päivän taas siivonnut ja hitsi et välillä tehnyt tiukkaa kun alko suppailemaan :ashamed: Mä olen taas yrittänyt uurastaa niin monta päivää mut nyt siis alkais olee suht valmista et "pientä fiksausta" vaille =)
Huomenna ajattelin et haluan jo kuusen sisään, pääsee lopuliseen joulutunnelmaan ja siitä lähtee niin ihana tuoksukin. Huomenna ajattelimme käydä Porvoossa kun siel joulumarkkinat niin olisi sit vapaa päivä ja saisi ne viimeiset paketit ehkä hankittua. Huomenna ajattelin myös ostaa sen kinkun et saapi jo sulamaan :p
Eilen kävin anopin kanssa Mäntsälässä kun siellä se Joulumaa rakennettu sinne Saaren kartanoon, ne kukka-asetelmat ja tunnelma siellä in kyllä mahtava. Anoppi soitti sit vielä tänään ja kiitteli kun oli niin kovasti tykännyt käydä siel ja sai sit sen joulutunnelman :xmas: Illalla oltiin katsomassa ja kuuntelemassa grroveimmat joululaulut kirkossa ja kylläpäs pikkuneiti svengas ;)
Eilen myös työmiehet saivat urakkansa valmiiks eli päästään likkojen möksää käsittelemään sisältä het joulun jälkeen jos ei sit innostuta jo alkuviikosta vetelemään lakkaa ym. paneleiden ja hirren pintaan ;)

Erka älä ole huolissasi noista vihlaisuista, itsellänikin niitä oli. Toivotaan et syke näkyy jo silloin ekassa varhaisultrassa et saat perua sen jälkimmäisen :heart:

Mino kamala kuinka pitkä työpäivä :eek: Toivottavasti ei tule toistumaan :hug:

Jospa mä lähtisin nyt kattoo telkkaa hyvällä omalla tunnolla tästä päivästä, jatkan sit huomenna mitä tältä päivältä jäi ;) Ei päästä ihan aamusta sinne Porvooseen lähtee kun keskimmäinen soitteli et jääpi yöksi sinne opettajalleen missä lapsen vahtina et 10aikaan saapi hakea aamulla niin kuitenkin pikkuneiti on virkkuna jo viimeistään 7 aamulla niin siinä ehtii taas vaik mitä ;)

Edelleen stressitöntä Joulun odotusta kaikille :xmas:
Ävm70 ja "pikkukakkonen" 28 poks :heart:
 
Tulin toivottelemaan kaikille Hyvät Joulut :xmas:
Täällä vielä tänään siivoilua, huomenna laatikoita ym. tekoa mut toivottavasti tän aamuinen kauppareissu riitti et tuli kaikki tarpeellinen hankittua, koska nythän se "hullunmylly" siellä alkaa enkä haluaisi itse sinne väkipaljouteen ahtautua :ashamed:


Ävm70 ja "pikkukakkonen" 28+3 :heart:
 
Täällä rv 5+0 ja tasan viikon päästä ensimmäinen ultrausyritys :D . Ei jaksais odottaa. Kuusi on jo koreena olohuoneessa ja kinkkuakin maisteltu :p . Oireita ei paljoa ole eli ei juuri huonovointisuuttakaan. mielelläni yökkäisin päivittäin ni ainakin olis varma olo raskaudesta :LOL: . Pelottaa et jos onkin tuulimuna tai kohdunulkoinen tai sitten menis muuten vaan kesken...huhhuh! Odottavan aika on pitkä.
 
Ai ai kun mulla särki ientä(kuvittelin sen tietenkin reiäksi) ja hammaslääkärissä käyty ja ientulehdushan se-ei reikiä. Pelkopotilaana osasi lääkäri ottaa hyvin mut vastaan. :) Puhdistettu ja sain vielä tököttiä truuttaan mukaan sekä hain Panadol Zappia särkyyn.Mullahan leikattiin viisurit sekä paikattiin hampaat joten ihme on jos ois reikä yhtäkkiä sinne putkahtanut näin lyhyessä ajassa-kai sekin on mahdollsita? Lekuri tuumas heti oireista että joo tää on selvä peli, ientulehdus et jos ois reikä(kurkkas kuitenkin kunnolla suuhun) se särkis eri tavalla.
Nyt sitten neuvo sähköhampiharjan ostoon(ja muistaa hammaslangalla välit putsata) muuten se uusii helposti, mulla on aika ahtaat välit hampaiden välissä.

Ai niin ja Down seulasta tuli tulos, normaali ei kohonnutta riskiä!
Eikä löytynyt hiipivää syylää tai lentokuppaakaan( lue sukupuolitaudit)!

Haluan toivottaa joka iikalle hyvää joulua

"Taivaalta sataa hienoista lunta,
kaunis on joulun valtakunta.
Lämpö on vallannut pienen ihmismielen,
löytänyt paikan, jouluisen mielen."
Hyvää joulua.

Mino ja Pulla 13+1
:heart: :heart:
 
Hyvää ja Kaunista Joulua :xmas:

Lahjat ovat paketeissaan ja kinkku leivinuunissa paistumassa :p Eiköhän siinä tärkeimmät, jotta joulunvietto voi alkaa!!!

Masu pitelee jännityksessä, mutta toistaiseksi täällä kaikki hyvin :heart: Yllättävää kyllä, karjalaisilla perintögeeneillä, osaan ottaa joulun touhottamattakin ;)

Ja vielä kerran Rentouttavaa Joulua!

Oliivitar ja Heppuli 14+5
 
Rauhallista jouluehtoota kaikille !

Oon syönyt ihan älyttömät määrät julia-karkkeja ja fazerin suklaakonvehteja ja tietty kaikkee muutakin... Vaaka varmaan räjähtää kohta! Esikoinen ei meinannut millään rauhoittua nukkumaan ja vasta nyt nukahti (uskomaton energiapakkaus 3 vuotiaaksi joka on sentään tänään ottanut melkoiset löylytkin ja ulkoillut reippaasti ja pelännyt joulupukkia ). Kuopus oli tosi reipas kun ei pelännyt joulupukkia juuri yhtään ja vei isosiskolleen joululahjoja pöydän taakse jossa tuo piileskeli . Äitini moneen otteeseen totesi eilen ja tänään että enempää lapsia ei tarvita että kahdessa on tarpeeksi . Minähän en ole kertonut mitään kellekään vielä... sitten hän ihmetteli miksi oon näin kalpea ym. epäili että "onko sulla mensut" . Teki niin mieli pamauttaa et kolmas on jo tulon päällä mut jätän sen ens viikkoon jos vaikka ultrasta sais enemmän tietoa onko jotain kerrottavaa vai ei.

Hyvää joulunaikaa kaikille!!! :heart:
 

Yhteistyössä