3-kymppiset esikoisen saaneet

Mä seuraan kanssa lähinnä oman kaupungin lastenvaatekirppistä ja oman kaupunginosan, niin ei tosiaan tuu tuota postitus ongelmaa, kun voi käydä hakemassa ovelta. Ja oonkin saanut useammat onnistuneet kaupat tehtyä hyviin hintoihin. Seuraan myös monen merkin kirppis ryhmiä, mut niillä tuntuu olevan korkeemmat hinnat.

Meillä on kanssa välistä vähän tyytymätöntä menoa ja meininkiä. Varsinkin herran jättäessä päikkäreitä lyhyelle ja sitten kiukkuaa väsymystä. Tai kiukkuaa mahallaan, kun ei pääse eteenpäin. Autossa huutaa, jos ei nuku. Enkä mä yhtään ihmettele, olla nyt selkä menosuuntaan hiostavassa munakupissa, mitään ei näe.. Itsekin vihaan olla autossa pidempiä aikoja.
 
Täällä kyllä karjutaan, muttei suinkaan itkumielessä. Poika on siis ruvennut karjumaan ja kiljumaan hassusti, etenkin kun innostuu jostain ja toki julkisilla paikoilla :D Meidän koira on myös tällä hetkellä tosi hauska. Lisäksi pöristellään suulla.

Toivottavasti teillä Nipsunen helpottaa! Jospa tyytyväisyys taas rantautuisi sinne teille :) Ja hei, saa vinkata hyvistä facebook-kirppareista, jospa itsekin löytäisi sieltä jotain. Oman kaupungin ryhmä on kyllä hyvä tavaroiden suhteen.

Hyvät mitat teillä fabula ja ihana kuulla, että terkka on pätevä jne.!

Mitkäs vaatekoot kaikilla on nyt käytössä? Täällä 68 ja sitten pienemmät 74 myös (ei ole kauheasti kasvunvaraa).

Joo ei ole oikein ollut kesäistä mutta kaikenlaista on kyllä tullut puuhattua niin sisällä kuin ulkonakin. Juhannus on tekemisten suhteen auki vielä. Mitäs te puuhaatte juhannuksena?

Ihanaa päivää kaikille <3
 
Me suunnataan juhannuksen viettoon mun vanhempien luo. Siellä maaseudun rauhassa muutama päivä. Pääsee rantasaunaan ja valmiiseen pöytään.

Meillä on kans käytössä koot 68 ja 74. Ihan muutama yksittäinen 62 menee vielä myös, mutta alkaa olla kyllä viimeset hetket. Jospa nuo 74:t olis sitten vähän pidempään käytössä!
 
Meil on musicro just toi ku ei pääse eteenpäin kiukku ja autossa on nykyään ihan pepusta jos ei uni tuu. Muuten nyt on ollu taas aurinkoisempi neiti pari päivää. Luulen et noi ekat helteet hikoilutti ja väsytti.
Miun suosikki kirppisryhmät on newbie-kirppis ja lindex-kirppis. Mulla on se ongelma ettäen pääse kaikkiin ryhmiin kun profiili on niin tuore. Monessa on se et ei alle vuoden vanhoja.. mut melkeen joka merkille löytyy oma kirppu-ryhmä. Sit on näitä kotimaisten merkkien ryhmiä paljon. Pitäis ehkä niihin yrittää päästä Meillä housuja menee vielä 62cm ja bodeissa 68 ja pari 74cm jo myös käytössä.
Juhannuksena miehen sukulaisten mökin kautta mummilaan.
 
Toihan on Nipsunen loistavaa, jos löytyy joku jolla on samanlainen maku vaatteissa. :) Itsekin tykkään kovasti Newbie-vaatteista, täytyykin tarkistaa jos tältä seudulta löytyisi myös niihin keskittynyt ryhmä. Kiva, että teillä karjuminen väheni.

Täälläkin Musicro turvakaukalo aiheuttaa kiukkua, tosin yleensä ei niinkään autossa, mutta jos neiti joutuu esim. kauppareissun ajan olemaan siinä, niin hermo menee. Saisikohan kaukalon hiostavuutta jotenkin vähennettyä.. Meillä on syksyllä edessä pidempiä automatkoja, ja olisi kiva, jos ne saisi tytölle mahdollisimman mukaviksi.

Poppie, hauskaa että teillä reagoidaan koiraa noin :) Meidän neiti jo kiinnittää hiukan huomiota välillä kissoihin, saa nähdä miten sitten jatkossa. :D Meillä on käytössä 62cm vaatteet, joitakin 56-kokoisia mahtuu vielä, mutta ne on aika harvassa.

Juhannuksena ollaan kotona ja äidin luona, ei siis kummempia suunnitelmia. Hauskaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille! :)
 
Mites teillä sujui juhannus? Meillä meni mukavasti mökkeillen. Sekä lapsi että minä nukuttiin aika hyvin. Ihanaa! :) Vierastamista ei tunnu olevan, vaan varauksetta lapsi hymyileekin lähes kaikille, jotka hänellekin hymyilee. Ehkä hivenen paremmin nukkuu kotona kuin muualla, mutta luulen sen johtuvan ihan siitä, että esim. mökillä on enemmän ihmisiä ja siksi myös enemmän ääntä.

Vaateostoksille pitäisi kans suunnata. Koko 68 tällä hetkellä käytössä. Seuraavaa kokoa ei juuri olekaan varastossa kuin joitakin ylsittäisiä kappaleita.
Ootteko ostaneet aurinkolasit vauvalle ja jos ootte niin mistä?
 
Juhannus meni ihan vaan kotona :) Kokeilin jotain markettilaseja pojalle mutta eivät oikein istuneet, eikä hän niistä tainnut erityisemmin pitää.
Meilläkään ei vierasteta tällä hetkellä, saas nähdä alkaako jossain vaiheessa uudelleen.

Voi meidän pojan ruokamääriä! :eek::) Hän syö ihan hirveästi ja tykkää kaikesta ruoasta kovasti. Neuvolassa ohjeistettiin viimeksi, että voi lisätä ruokamääriä ja niinhän me tehtiin. Vauva syö lihasoseita min 2 pikkupurkkia päivässä, aamupuuron ja siihen lisätyn hedelmäsoseen, 1 purkin hedelmäsosetta välipalaksi ja hurjasti menee maitoakin. Jotakin myös sormiruokailee. Ajattelin jossain vaiheessa lisätä vielä iltapuuron, jos sitten päästäisi lähelle sitä 5-6 ateriaa/päivä. Yöt nukkuu, ei enää heräile tämän ruokavalion ansiosta. Pieni on, niin onhan se hassua, että ruokamäärät on isoja.

Lastenruoissa on hurjasti eroa, esim. Piltin lihasoseet on ihan litkua, Semperin taas paksua ja koostumuksellista. Ainoa mistä poika ei niin välittänyt oli tuhti Chili con carne (ilmeisesti se riisi oli jotenkin hankalaa syödä) mutta muuten on tosi reipas ja ahne syömäri; suu avautuu aina ihan ammolleen ennen uutta lusikallista (y)

Jaaha, pakko raahautua nukkumaan...
 
Meillä meni juhannus mukavasti mun vanhempien luona. Hyvää ruokaa, saunomista ja paljussa oleilua, mikäpä sen parempaa. Suuremmilta ruuhkiltakin vältyttiin kun lähdettiin jo ke-iltana ja sunnuntaina heti aamusta sitten takasin kotiin.

Mä oon ostanu lastentarvikeliikkeestä sellaset baby banz-aurinkolasit. En nyt oikein tiiä onko niin hyvät kuitenkaan. Joko se nauha on liian löysä ja lasit valuu, tai sitten jää vähän painaumaa naamaan hetkeks. Etupäässä oon sitten suojannut hatulla silmiä.

Syödäänpä teillä poppie tosiaan hyvin! Hurjalta kuulostaa nuo määrät vielä omaan korvaan. Meillä tosiaan hiljakseen maistellaan ja nyt on jopa kahtena aamuna mennyt kahden jääpalakuution verran sosetta. Toinen vihannesta ja toinen hedelmää. Hedelmäsoseita tuo pieni taitais syödä niin paljon kun vaan antaa.

Pikkumuru innostui nyt kierimisestä ihan tosissaan juhannuksen aikana, ja sitä nyt sitten pitäis olla koko ajan tekemässä. Piti pistää matkasänky tilaukseen, kun ei sitä uskalla enää reissussa jättää meidän sänkyyn itsekseen :ROFLMAO:

Otettiin tässä samalla pikkuhiljaa tuo ratasosa vaunuihin käyttöön. Siellä se pikkumies on niin tomerana, uni ei meinaa enää tulla niin helposti kun on ihanaa katsella ympäriinsä :LOL: ja musta on taas vaan niin haikeeta kun hän kasvaa :cry:
 
Hyvin maistuu Poppien pojalle kiinteät. Meillä menee päivässä n. 3 kertaa 2-3 jääpalakuution verran. Ehkä voisin vähitellen lisätä määrää. Hedelmistä meillä ei oikein banaania lukuunottamatta pidetä. Vihannes-liha-soseet maistuu parhaiten. Marjoja ei olla vielä kokeiltu. Pitäis ottaakin joku uus maku taas testiin.

Liikkumista treenaillaan, mutta ei ole kovin paljoa tullut edistymistä viime viikkoina. Ehkä paremmin jo istumisen harjoittelu sujuu. (Syöttötuoli pitäisikin kohta puoliin hankkia.)Kovat menohalut olisi eteenpäin ja luulenpa, että lähiviikkoina voisi ryömiminen alkaa sujuakin. :)

Omaa tahtoa ilmaistaan meillä selkeämmin. Tutulta kuulostaa tuo aiemmin mainittu kiukkuaminen autossa, jos ei väsytä. "Munakupissa" istuminen on tylsää, kun lähes koko ajan huvittaisi heilutella käsiä ja jalkoja yms. ;)
 
Joo meillä meni jonkun aikaa n. puoli purkkia sosetta kerrallaan mutta neuvolan ohjeesta lisättiin määrää, kun kerran maistuu. Aluksi poika tykkäsi hedelmä- ja marjasoseista vain luumusta sekä omenasta mutta nyt uppoaa kaikki.

Täällä ei vielä istuta, eikä edelleenkään niinkään viihdytä vatsallaan, vaan kieritään pois jne. tai pyritään ryömimään. Katsotaas tuleeko fysioterapiassa taas sanomista, hohhoijaa (n)

Mä ostin just syöttötuolin valmiiksi (y)

Meille piti tulla jokin 6kk vauvojen hammaskutsu postissa mutta eipä näy ja poika on pian sen 7kk. Täytyy vissiin soitella neuvolaan ja kysyä asiasta, seuraava aika sinnekin on tosiaan vasta elokuun lopulla.

Kylläpä aika kuluu ja vauvat kasvaa nyyh...:love:
 
Meidänkin pitäis varmaan hankkia aurinkolasit viimeistään syksyn matkaa varten. Tai ehkä hatun käyttö on kuitenkin helpompaa, täytyy miettiä. Ollaan siis menossa miehen kotimaahan Etelä-Eurooppaan, eli aurinkoa ja lämpöä on luvassa. :)

Kylläpä teillä syödään hyvin Poppie. (y) Täytyy toivoa, että omallekin vauvalle sitten aikanaan maistuu kiinteät hyvin. En vielä oikein tiedä, kuinka pitkälle yritetään mennä pelkällä imetyksellä.. No, toisaalta varmaan helpompi katsoa tilanteen mukaan eikä asettaa etukäteen tiukkoja tavoitteita.
Toivottavasti mahallaan oleminen alkaa myös teillä helpottaa!

Musicro, mietin just vähän aikaa sitten, että koskakohan ratasosan voi ottaa käyttöön, kun mies oli sitä mieltä, ettei tyttö enää kauaa mahdu vaunukoppaan :LOL: Toivottavasti kuitenkin vielä jonkin aikaa mahtuu, kun ikää on vasta 2,5 kk. Neiti kasvaa kyllä silmissä, oli mun työkavereidenkin mielestä ainakin kuukautta ikäistään vanhemman näköinen. :eek:

Jotenkin jännän kuuloista, Jenifer, että hedelmät ei maistu. Itse kuvittelin, että nimenomaan ne maistuisi helpoimmin, mutta kai sekin on tosi yksilöllistä. :)

En ole pitkään aikaan päässyt tänne niin pitkäksi aikaa, että ehtisi kirjoittaa viestin, neiti on viime aikoina ollut hiukan vaativa. :LOL: Koko ajan pitäisi olla sylissä ja tosi usein myös syömässä. Hän tykkää kovasti kodin ympäri kävelystä sylissä ja tarkastelee kaikkea ympärillään. Mahallaan nostaa päätä ja potkii, selällään huitoo käsillä ja jaloilla kauheaa vauhtia. :love: Passi pitäisi pian hankkia, saakohan sen tilattua netistä? Hassua kyllä ajatella, että samalla passilla ja vauvakuvalla mennään sitten viisivuotiaaksi asti.
 
Meillä meni fabula passin haku niin, että käytin ensin vauvan passikuvassa, sit täytin netissä hakemuksen ja maksoin sen, ja sit piti vielä käydä poliisiasemalla lapsen tunnistuksessa. Eli allekirjottamassa siellä joku lappunen. Sen jälkeen meni muutama päivä niin passi oli valmis. Ja miehen piti käydä kans antamassa suostumus passin hakuun netissä.

Me maisteltiin tänä aamuna ekan kerran kaurapuuroa, oli menestys. Pojalle on nyt maistunut ihan kohtalaisen hyvin kaikki muu, paitsi maissi. Irvistyksiä tulee aika herkästi, mutta rohkeasti aukoo kyllä suuta. Kunhan saa alkaa istuttaa, niin päästään sormiruokailemaan! Ostin nyt sellasen silikonisen maistelututin, mikä on ollut ainakin meillä mahtava. Suosikki on jäiset vadelmat, niitä imeskelee ja hankaa ikeniin aivan innoissaan.

Ens viikolla meidän muru on jo puolivuotias! Ihan uskomatonta!
 
Pakko päivittää, että jee tänne tulee hammas. Kokeilin ja katsoin pojan ikeniä eilen pitkästä aikaa ja hammashan sinne on puhkeamassa. Reipas poika, kun ei ole ainakaan vielä oireillut mitenkään; ei itkuisuutta tai erityistä ikenien hankaamistakaan.
 
Kiitos Musicro passivinkeistä, pitääkin tosiaan käydä otattamassa kuva ensin. Kun vaan saisin päätettyä, onko helpompi varata aika vai vaan kävellä johonkin liikkeeseen. :LOL:
En tiennytkään tuollaisista maistelututeista, kuulostaa kätevältä. Varmaan jäiset vadelmat viilentää kivasti ikeniä varsinkin, jos on hampaita tulossa.

Hienoa Poppie, jos hammas tulee ilman oireita. (y)

Täällä menee päivät vauhdilla ja melko vaihtelevasti. Välillä tyttö on paljon hereillä, vaatii koko ajan huomiota ja tissiä ja kitisee ja toisina päivinä taas herää syömään 2-3 tunnin välein ja muuten nukkuu rauhallisesti. Yön pidempi unipätkä on kuitenkin aina 4-6 tuntia, mikä auttaa jaksamaan kitinäpäiviäkin. :)

Neitiä alkaa enemmän ja enemmän kiinnostaa maailman tarkastelu, pian pitäisikin varmaan hankkia jonkinlainen leikkimatto. Sitteri saadaan todennäköisesti lainaan kaverilta, niin voidaan testata, miten se kelpaa meidän tytölle.
 
Voi vitsit, meidän mini on tänään puolivuotias :eek: eli 6kk sitten oltiin vielä vähän eri tunnelmissa, kun hän illalla syntyi.

Meinasin ensin leipoa puolikkaan kakun päivän kunniaksi, mutta tulikin tehtyä jo eilen piirakkaa, joten olkoon. Päivänsankari sai maistella maissinaksuja, äitinsä poika - oli aikamoista herkkua hänen mielestä!

Eilen annettiin illallakin kaurapuuroa, ja sitten yöllä itkeskeli muutaman tunnin mahaansa. Aamusin ei oo kuitenkaan tullut puurosta mitään :confused: ota tuosta sitten selvää. Pikkumies haluaa syödä kaiken itse, pitää vaan täyttää lusikka ja antaa hälle käteen, hän sitten omatoimisesti tyhjentää lusikan. Ihanan sotkuista :LOL: tosin eipä se sormiruokailukaan alkuun mitään siistiä oo. Kävinkin hakemassa pinon kirppisharsoja keittiöharsoiksi.

Meillä fabula viihdyttiin leikkimatolla tosi hyvin! Nyt alkaa mennä kierimiseks :ROFLMAO: sitteriä meillä ei oo ollutkaan, syöttötuolissa kylläkin sellanen vauvaosa, mikä melkein saman asian ajaa.
 
Ja viimein taas ehdin jopa kirjoittaan tänne :LOL: käyn lukemassa ja aina kun alotan jotain näpyttää niin tulee jotain muuta. Meidän tyty 7kk ja muutama päivä päälle sairasti ekan flunssan. Onneks melko lyhyen semmoisen. Yks yö meni kuumeessa ja röörit tukossa mut sit jo helpotti. Nyt tuntuu täälläkin alaikenessä röpöläistä niin puskee ne hampaat nuhan päälle, mut tyttö on aurinkoinen itsensä. Syö kaikkea ja paljon, sormin ja soseena, ja reippaasti tahtoo istua törröttää. Välillä muksahdetaan vielä kumoon. Pakitus onnistuu ja pyöriminen mut eteenpäin ei pääse ja se edelleen potuttaa.
Oon huomannu et auto kitinään on auttanu kun on mahollisimman kevyesti päällä ja pitkillä matkoilla on leikkikaari kaukalossa jossa on tutkittavaa.
Aurinkolaseista, meillä on baby banzit ja julbot. Julboista ostin kirppikseltä 1 kokoset ja ne paino ja istu huonosti. Kävin optikolla joka iski heti kokoa 3 olevat ja ne istuu hyvin. Neiti kyllä niitä mielellään repii pois...
Ihana kun oli taas lämmin päivä! Huomenna jos hikoiluttaa niin meinasin ottaa ammeen pihalle niin leikitään siinä (y)
 
Meillä on nyt ruvettu viihtymään vatsallaankin viime fysioterapian jälkeen. Ihan en ymmärrä miksi me siellä käydään; sinnehän mentiin aikoinaan ylijänteyden vuoksi mutta sittemmin puhuttu ihan muusta ja aina toisinaan kyllästyttää ja työntekijäkin vaihtui.

Edelleenkään ei ole myöskään tullut sitä virallista "hammaskutsua" johonkin, vaikka piti tulla puolivuotiaille (poika on nyt reilu 7kk). Hammaskin meinaan jo puhkeamassa.
Olisi mielenkiintoista tietää mittojakin mutta ne selvinnee vasta elokuun lopulla. Minusta lähes 3kk neuvolatauko on jotenkin hurja.

Saatiin lupa istuttaa pieniä aikoja syöttötuolissa (fysioterapeutilta), joten ihan kiva, että ostin sen syöttötuolin. Moweo Lux 2 in 1 saapui meille, kun oli hyvässä alessa. Muovista en halunnut.
Jossain vaiheessa pitäisi tutustua turvaistuimiinkin...

Jotain nyt piti kommentoida mutta unohtui tässä taas :geek:
 
Poppie: Kuulostaapa pitkältä kolmen kk:n neuvolatauko. Meilläkin ehdottelivat heinäkuun taukokuukaudeksi, mutta sanoin, että halutaan tulla mittauksiin. Se sopi. Ja kuinkas sattuikaan, paikalla oli joku uusi hlö, joka oli hyvin perusteellinen ja käynnillä vierähti tunti.

Nipsunen: Kurja tuo flunssa, mutta onneksi meni nopeasti ohi!

Täällä ei liikkumisen suhteen olla juurikaan edistytty eli kääntyillään, muttei ryömitä. Sitterissä ei meinaa pysyä, vaan pyrkii sielläkin kääntymään ja pystyyn. ;) Syöttötuoli pitäisi ostaa. En vain vielä yhtään tiedä, millainen... Istua ei vielä jaksa selkäsuorana kauan, mutta vähitellen enemmän. Ehkäpä sitä syöttötuolia voisi jo kokeilla lyhyitä aikoja.
Hampaista ei vielä tietoa.
 
Onneksi teillä meni flunssa nopeasti ohi, Nipsunen. Varmasti kyllä tosi kurjaa pienellä, meidänkin neidillä on välillä ollut vähän tukkoisuutta ja sekin on tarpeeksi ikävää.
Miten teillä Poppie noin pitkä neuvolatauko on, kesälomien takia vai? Muistaakseni täällä on kuukausittain neuvolat vuoden ikään asti, tai voi olla että siinä jossain välissä oli pidempi tauko.
Jenifer, ehkä kääntyily enteilee kuitenkin liikkeelle lähtöä, eihän sitä tiedä :)

Meidän tyttö on nyt 3 kk ja yhden päivän, jotenkin hurjan nopeasti on kyllä mennyt tämä aika :eek: Viime aikoina neiti on ollut kovin kiinnostunut käsistään ja erityisesti niiden syömisestä :LOL: Ja äiti ja isi yrittää kovasti estellä, kun ne kädet ei kuitenkaan aina ole niin kovin puhtaat... Lisäksi sukat potkitaan aina pois jalasta, eli helpointa on käyttää suosiolla potkareita ja puolipotkareita. Maanantaina mennään neuvolaan, hiukan jännittää rokotukset ja reaktiot niihin.

Miehen kanssa on ollut vähän riitaisaa, mutta onneksi ollaan saatu selvitettyä asiat ja viime päivinä on mennyt paremmin. Tekisi varmasti hyvää vaihtaa rooleja vaikka pariksi päiväksi, siis että minä menisin töihin ja mies hoitaisi tyttöä kotona, niin molemmat ymmärtäisivät paremmin toisen näkökulman. Mieheltä on nimittäin tullut pari sellaista "nyt kun sulla on aikaa" -kommenttia ja yksi päivä hän ihmetteli, miksi en ole parissa tunnissa saanut jotain pientä asiaa hoidettua. Ja tietysti näin tästä punaista, kun tyttö oli ollut tissillä lähemmäs tunnin, tehnyt sitten niskapaskat ja pesujen jälkeen halunnut vielä lisää maitoa. :poop::confused: Vaikka vaikeahan sitä on varmaan ymmärtää, jos ei itse ole kokenut samaa.
 
fabula, en oikein täysin tiedä miksi näin pitkä neuvolatauko. 6kk neuvolassa sanottiin, että seuraava on 8kk neuvolalääkäri mutta jostain syystä saatiin se aika loppukuulle (elokuu), eikä alkukuuksi kun poika täyttää 8kk (9. pv). Niin sitten tosiaan tulee suht pitkä tauko.

Tsemppiä teille riitojen yms. vuoksi ja toivottavasti ymmärrys kasvaisi. Mullahan oli tosi helpot ekat vauvakuukaudet mutta nykyään on niin hektistä, ettei ilman apuja kyllä ehdi/voi tehdä tiettyjä asioita. Se voi olla tosiaan vaikea ymmärtää, jos ei ole itsellä kokemusta, kuten nyt miehelläsi.

Sain myytyä osan pojan vanhoista vaatteista ja mietin tässä jo seuraavaa myyntikeikkaa, että milloinkohan lähtisin taas kaupittelemaan. Osa 68cm alkaa jäämään pieneksi ja 74cm on jo melko sopiva bodyjen/paitojen osalta. Housut on kyllä aika isoja paitsi mm. yhdet Name itin 80cm pökät menee jo nyt. Elättelen toiveita, että äitiyspakkauksen talvihaalari mahtuisi meidän (pienelle) miehelle talvella. Olisi kiva, että sillekin tulisi käyttöä. Varmaan ostan kyllä sitten jonkun kakkoshaalarinkin, esim. kauppareissuja varten. Tuo menköön rymyhaalarina, jos vaan päälle mahtuu. On se haalari kyllä minusta reilun näköinen/oloinen.
 
Sellainen aihe tuli mieleen, kuin oma aika :) Pakko kysyä, että onko teillä muilla omaa aikaa/oletteko ottaneet sellaista? Mä olen oikeastaan vasta nyt, kun poika on yli 7kk, ruvennut kaipaamaan sellaista. Muutaman tunnin olen ottanut tänä vauva-aikana itselleni ja nyt rupeaa tuntumaan, että saispa joskus juoda vaikka aamukahvit rauhassa (pari kertaa sekin on onnistunut, kun poika onkin nukkunut pidempään)...
 
Poppie: Viimeksi tänään vietin ns. omaa aikaa. Nyt taisi olla pisin aika tähän saakka (lähes neljä tuntia). Sen vietin harrastukseni parissa ja lisäksi kävin parissa kaupassa. Olen myös viime kuussa aloittanut salilla käymisen. Toistaiseksi olen käynyt vain noin kerran viikossa, mutta tarkoitus olisi käydä 2-3 kertaa. Ehkä tavallisena viikkona olen poissa kotoa yksin noin pari kertaa 1-2 tuntia (yleensä jossain asioilla tai sitten salilla). Koen, että on ollut hyväksi liikunnan lisääminen ja harrastuksessa vietetty aika.

Käyttekö lapsen kanssa muskarissa tai jossain kerhossa nykyisin ja kuinka usein? Mietin josko kesälomakauden jälkeen aloitettaisiin joku sellainen yhteinen kodin ulkopuolella oleva juttu lapsen kanssa.
 
Oi, kivasti olet päässyt menemään jenifer/pääset, täytyy kai munkin mennä jonnekin :) Meidän piti aloittaa äiti-vauvajumppa jo silloin, kun poika täytti 3kk mutta se sitten jäi (kun rokotuksista tuli lämpöä, ja jotenkin "unohdin" koko jutun). Kivasti on tavattu arjessa muita äitejä ja vauvoja, se on kyllä meidän juttu, vaikkei harrastukset vielä niin olekaan...
 

Yhteistyössä