*** 3-kymppiset ensikertalaiset, vol.10 ***

Maanantai 20.01.2014


Nimimerkki.......Ikä.........Kiertopv/pituus..........yk..........luomu/lääk.kierto
Yritys10...........30v..........kp 1/27-30..............yk 15..........C
Chiligail............34v.........kp 1/29...................yk18.............?
Bahama........... 34v.........kp 7/29-34..............yk2...........luomu
Kaisla78...........35v.........kp 9/28-32..............yk 10............?
Marjee.............30v.........kp 10/32-36.............yk 7.........luomu
Kerttuli82.........31v.........kp 19/28-31.............yk 7..........luomu
Murmelii...........32v.........kp 21/23-25................yk2...........luomu
Mariah33..........34v.........kp 22/27-30..............yk8.........luomu
Pienestä kii........31v........kp 24/28..................yk 5............?
Talviaurinko......30v.........kp 27/30-31.............yk 1.........luomu
c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol


Taustalla:
Kissatanssi, M11su, Kukkaislapsi, Dazzler, Säihkiss, Miminda, Justiina79, Ricardina, Sofila, Ankkurinappi, Iitukka81

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Piinailijat ja jännäpäivät:
DPO: Päivät ovulaatiosta (ovulaatiopäivä = 0, seuraava päivä = 1 jne.)
Jännäpäivä: Suunniteltu raskaustestin tekopäivä

Nimimerkki...........DPO......................Jännäpäivä
murmelii................9pv.......................26.01.-14
Mariah33...............9pv.......................24.01.-14
Talviaurinko...........9pv.......................?



Plussanneet:
babygreen...........34v.............yk 5............12/2013
Periferia..............29v.............yk 7............12/2013
Joiku....................................yk10...........12/2013


Plussanneet 2013: Kirpukka, -j-, iiris_lorea, NancyC, Hildur, Lise, Milk@, Mayinka, Bling, mutantti, miss_piggy, lady1979, mm-79, hiisi-78, Twinflower, Starhope, Kiiltis-75, Essence, rupeltaja, Syksy2010, zapata, TarinaMarianna

Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle
 
Viimeksi muokattu:
Moro kaikki 3-kymppiset ensikertalaiset misukat :whistle:

Bahama: Ilman muuta kannattaa laittaa niska-hartia-ja selkä seudun lihakset eli just ne korsetti lihakset kuntoon. Niitä minäkin treenaan ja omaan vielä ns. yliliikuvan selän miksi tämä lihaksikkuus em. alueilla on vielä tärkeämpää jos vaavikin tulee. Ja tervetuloa listalle.

Talviaurinko: Juuri noin, tällä palstalla saa ja pitääkin antaa tulla omia tunteita, kyllä me niitä sitten yhdessä puidaan. Tärkeintä et saadaan aiheita puhuttavaksi ja yhdessä mennään kierrosta toiseen kunnes puhalletaan plussaa kunnolla.
Hyvä et testailit ovistikulla. Vähä halvempi on testailla eka ovistikulla ja kun alkaa varmistuu dbo päivät 14 niin sit toki tarkistaa vielä r.tikulla tuloksen. Mut näin pääsee ehkä hieman "halvemmalla" ja kuten todettu aika hauskaahan tuo tikutus on.


Murmelii: joo jos tuntuu et plörinäx menee niin ota iisisti, laita ittes muuten kuntoon, äläkä stressaa kystasta vaan uskotaan et seuraava menee sit kunnolla ja saat kiinni kunnon oviksesta jne... uuteen kiertoon puhtia vaan.
Sama sulle, toivotaan onnistuneita II myös ovistikkuun r.testiä ajatellen.

Mariah33: Mä Niiin NIIN peukutan sun ja mun ja monen muun läskit lähtee ja Mission Baby - ajatukselle!! Go girl!! Asenteestahan se on kyse. Ja samaa mieltä infoo täällä sitten joka vk mitkä painot on taulussa. Mulla tämä viikko menee järki syömisellä ja ens vk sit täräytän kuurille.
Ollaan toistemme tukena ja Iitukka81 kanssa. Nyt aloitetaan kuurit ja samalla toki Mission baby.
Pitääkö laittaa vielä alle leikkimielinen painonlasku taulukko? Mitäpä olette mieltä. Tyyliin nimimerkki, paino, vk ja tavoite paino?? hih Meillä täällä tsemataan monenlaista :hug: Kait täällä voi jokainen saa perustaa sellaisen keskustelun ja taulukon kun kannatusta tulee???:LOL:

ja lopuksi kiertosamikseni: Yritys10: huoh sama täällä, tätit tuli niin ryminällä et pikku housut oli ihmeissään :LOL:
Sulla sama myös hoitojen suhteen eli nyt tämäkin plikka aloittaa jonku pillerikuurin, mut huomenna soittoaika lekurille ja torstana polikäynti kertoo et onko ne clomit vai femarit vai mitkä. Pysytään siis kanavalla mitä mulle määrätään. Mut sä aloitit sit Clomit. Tuleeko sille rinnalle jotain muuta niin ku after ovulaation?
Eli hyvät naiset saanen ilmoittaa nyt loppuu Yritys10 ja Chiligail;n luomukierrot, saa nähä tuoko nämä muutokset plussa tuulia tänne.

ON: kuten jo kirjoitin, täti tuli ja kierto nmr:18 lähti alkuun. Puuh. Viime viikolla hehkutin niistä ovulaatio testeitä ja toki hehkutan vieläkin, kyllä niillä kantsii testata ja selkeet II viivat saa sitten tauluun ku raskaana on. Itselläni ei tullu MITÄÄN ei mitään ja siitä arvasin et ok täti tulee maanantaina. Ja tänä aamuna kun vielä varmuus testasin r-testillä + ovutestillä niin molemmat NEGAa, tästä meni pari tuntia niin täti tuli. Soitto lekurilla ja lähetään sit suunnitteleen huomenna ja torstaina mitä pillereitä napsitaan.

Näin täällä, ei masista vaan uuteen kiertoon hop lop...:wave:
 
Tsemppiä Chiligail uuteen kiertoon ja runsaasti plussapuuhkuja!! ++++ :whistle: :heart:

Jos tuota painonpudotusta laitetaan listaan niin ehdottaisin että laitetaan vain ne pudotetut kilot. :) Itse en ainakaan haluaisi ilmoittaa painoa/tavoitepainoa vaan miellyttävämpi olisi esimerkiksi -/+ kilot viikossa ja paljonko tavoitteeseen matkaa.. Tai jotenkin niin.. :D Esim. Itselleni voisin laittaa tavoitteeksi -15 kg. Jos ekalla viikolla lähtee vaikka nyt 1,5 kg, niin merkitsisin sen "-1,5 kg, tavoitteeseen matkaa: 13,5 kg". Ja jos seuraavalla viikolla lähtee kilo niin sitten se merkintä olisi "-1,0 kg, tavoitteeseen matkaa: 12,5 kg" jne... Tai jotenkin noin... :) Miltä kuulostaisi? :) Tavoitehan tosiaan ei oo kyllä niinkään ne pudotetut kilot tai paino mikä saavutetaan, vaan tavoite on tulla raskaaksi. :heart:

Km:n jälkitarkastuksessa muuten pohdin ylipainoani/painonpudotuksen vaikutusta sille lääkärille. Hän sanoi että välttämättä painoa ei tarvitse sinänsä edes tiputtaa vaan siitäkin on pelkästään apua kun jättää niitä ylimääräisiä herkkuja pois ja syö niukkaenergisemmin. (<-- tokihan kun noin tekee niin väistämättä se painokin siinä tippuu...) :)
 
Kiitokset tsemppauksesta ja näinhän se menee, jostain se on puhti uuteen kiertoon löydyttävä jos niikseen käy.. tänään alkoi töissä ärsyttävä selkäsärky että jospa se menkkoja enteilee.. mutta ensi kiertoon sitten ostan pakettitolkulla niitä ovistikkuja että saapi jotain varmuutta :d

Tsemppiä kaikille uuteen kiertoon joutuneille ja piinailijoille mukavia hetkiä testausta odotellessa :)

Niin ja ihan hirmusesti tsemppiä painonpudotukseen kaikille siihe ryhtyville, itellekään ei ois pahitteeks kuopua vaikka viidestä kilosta mutta katsotaan nyt..
 
Chiligail: the kiertosamikseni :LOL: Pahoittelut tädin tulosta :hug: Ehkä se meillä vaan tarvii ottaa hieman droppia, että saadaan homma toiminaan ;)

Joo mulle määrättiin ainoastaan tuo Clomifen ja alan sitä ottamaan kp 3-7, eli huomisestä lähtien. Olen kyllä koko ajan miettinyt, että jos mulla se keltarauhanen tökkii, että olisiko Lugeista minulle apua loppukierroksi? En ole oikein löytänyt netistä tähän vastausta. Kysäsen tätä varmaan sitten kontorlliultrassa, jonka muuten soitin tänään aamulla. Sain ajan ensi viikon perjantaiksi, jolloin eletään sitten kp 12.

Toivottavasti saat heti tähän kiertoon jotain avuksi. Meinaan on teilläkin jo niin pitkään yritystä takana, että ainakin itselläni on tuntunut piinaavalta odottaa että saan aloittaa clomit kun jouduin odottamaan aloittamista 2 kiertoa joulun pyhien vuoksi... Ilmoitahan mitä määräävät :)

Tsemppiä kaikille, niin piinailijoille, ovulaation metsästäjille kuin uuteen kiertoon lähteneille! Vielä meillä onnistaa :heart:
 
ON: Pikaisesti. Soittelin tänään lekurille ja aika vahvistettiin kp kohdalle 4 ja lääkäri ehdotti tse suoraan Menopur:ia :O voin sanoa et aika rajusti aloitetaan koska jostain luin et tuota Menopuria annetaan vasta sitten kun Clomit/Femarit yms ei ole auttanut. Noh, saas nähä nyt mitä tuleman pitää mut torstaina ultra ja sitten alkaa ilmeisesti menopur- piikitys, tarkistus ultrat tietenkin ja sitä mukaan sit eteenpäin... HUH...
Tuntuu et lääkäri on valmiimpi tähän mitä potilas. :LOL:

Yritys10: onko kerrohan onko tullut jotain sivuoireita Clomeista, ja ilman muuta ottaisin Luget mukaan loppukiertoon. Koitappa itse kysäistä asiaa..

Mites Talviaurinko ja Pienestäkii, onko mitään tuntemuksia tai voisko jännätä teidän puolesta tikutteluja?

Laihdututtavia ja plussatuulia tytöt,,,
 
Hahaa, mä päätin jatkaa tätä itseni huijaamista ja ostin moottoripyörän :D Eiks se pitäs mennä just niin kun on kaikkee tämmöstä hömppää suunnitteilla ni sit tuleekin raskaaks. Onpahan ainakin kesällä millä ajella, jos ei kerran lastenvaunuja pääse työntelee.
 
  • Tykkää
Reactions: murmelii
Pikaisesti kännykällä: Iitukka ihan huippua! Kyllä sitä pitää vähän repäistä väliin ja totta on että ens kesänä ei kukaan meistä vielä vaunuja työntele, harmi mut hyvä tsemppi on päällä.

Itse jättänyt Hiilarit ihan minimiin ja lähinnä kasvis/proteiini painoitteinen ruokavalio on menossa. Vielä hieman arvon onko ens vk joku pussikeitto SHOKKI viikko edessä.

ON: huominen lekuri käynti jännittää. Ultra ja piikitys tiedossa sit luomu yritys päälle. Pitäkää peukkuja.

Eikö me millään saada edes yhtä plussaajaa Tammikuulle? Plussa puhureita toivoen.
 
Keskiviikko 22.01.2014


Nimimerkki.......Ikä.........Kiertopv/pituus..........yk..........luomu/lääk.kierto
Yritys10...........30v..........kp 3/27-30..............yk 15..........C
Chiligail............34v.........kp 3/29...................yk18.............?
Bahama........... 34v.........kp 9/29-34..............yk2...........luomu
Kaisla78...........35v.........kp 11/28-32..............yk 10............?
Marjee.............30v.........kp 12/32-36.............yk 7.........luomu
Kerttuli82.........31v.........kp 21/28-31.............yk 7..........luomu
Murmelii...........32v.........kp 23/23-25................yk2...........luomu
Mariah33..........34v.........kp 24/27-30..............yk8.........luomu
Pienestä kii........31v........kp 26/28..................yk 5............?
Talviaurinko......30v.........kp 29/30-31.............yk 1.........luomu
c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol


Taustalla:
Kissatanssi, M11su, Kukkaislapsi, Dazzler, Säihkiss, Miminda, Justiina79, Ricardina, Sofila, Ankkurinappi, Iitukka81

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Piinailijat ja jännäpäivät:
DPO: Päivät ovulaatiosta (ovulaatiopäivä = 0, seuraava päivä = 1 jne.)
Jännäpäivä: Suunniteltu raskaustestin tekopäivä

Nimimerkki...........DPO......................Jännäpäivä
murmelii................11pv.......................26.01.-14
Mariah33...............11pv.......................24.01.-14
Talviaurinko...........11pv.......................?



Plussanneet:
babygreen...........34v.............yk 5............12/2013
Periferia..............29v.............yk 7............12/2013
Joiku....................................yk10...........12/2013


Plussanneet 2013: Kirpukka, -j-, iiris_lorea, NancyC, Hildur, Lise, Milk@, Mayinka, Bling, mutantti, miss_piggy, lady1979, mm-79, hiisi-78, Twinflower, Starhope, Kiiltis-75, Essence, rupeltaja, Syksy2010, zapata, TarinaMarianna

Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle
[/QUOTE]
 
Viimeksi muokattu:
Hiiohoi, otin ja kokeilin aikani kuluksi (töissä hiljainen päivä) miten tätä listaa päivitetään. Toivottavasti meni kaikki niin kuin pitää ja kukaan ei tykkää huonoa, että tein tämän omin nokkineni :)

Talviaurinko: Voi toivotaan, että turhu loppuisi ja täti ei tulisi kylään! Mikäli tulee, niin ei muuta kuin jonon jatkoksi ja niin kuin sanoit: katse seuraavaan kiertoon ja kova usko, että helmikuu on helmi kuukausi! :)

Chiligail: Kovasti olen mukana jännityksessä miten sulla menee huomenna siellä lekurilla. Peukut ja varpaat on pystyssä! :wave: Tsemppiä..

Täällä otin tänään aamulla ensimmäisen clomin. Eipä ole kyllä koskaan aikaisemmin minkään pillerin syöminen näin paljon jännittänyt. Tästä se nyt lähtee yksi kokeilu käyntiin... Mitään sivuvaikutuksia ei ole vielä ilmennyt.. *koputtaa puuta* tämän ko sanoin, niin ootetaampas pari päivää.. huoh :x

Ei vaan, ihanaa keskiviikkoa kuomani! Tsemppiä kieroihinne ja toivotaan totta tosiaan, että me vielä saataisiin tammikuulle muhkea plussa!!! :D
 
Uuu la Laa Yritys10: oikein 10- suoritus listan päivityksestä, mut toi miinus tulee siitä et poista vielä loppuun jäänyt QUOTE kaikkine hakasulkuineen niin sitten loppukin on siisti, eli Well Done!!

Eilen tuli myös ne Royal Geleet ja hmm aika makuista mut mitäpä sitä ei suuhunsa laittais jos siitä hyötyä kuitennii ois.

Nyt ilta puuhastelua ja toivotaan nyt plussa puhureita edelleen. Onko kukaan tikuttelemassa?
 
Viimeksi muokattu:
No minähän täällä jo tikuttelen... Dpo 11 ja testi nega. :( Harmittaa niin vietävästi!!! :mad: Mulla oli niin vahvasti tunne että oon plussannut nyt ja oviskin saatiin hyödynnettyä, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu! :headwall: Eihän toivo tälle kiertoa oo vielä kokonaan menetetty, mutta olis kai tuossa nyt pitänyt jo edes häivähdys haamusta kurkkia jos plussa olisi tullakseen... :( Odotukset ei siis enää oo korkealla. :( Aion testata kyllä vielä huomenna ja perjantainakin...
 
Nega täälläkin ja dpo11 sikäli mikäli se ovis ees tapahtunut mitä epäilen vahvasti.. kattellaan sit alkuviikosta uusiks jos ei tätiä näy vaikkakin eiköhän se sieltä paikalle hiihdä viikonlopun aikana.. tilasin eilen valmiiks kasan ovistestejä netistä.. tähän asti ostetut olleet pregcheck-merkkisiä siis.. mutta näillä eväillä, koiran kanssa lenkille, vapaapäivä :)
Toivottavasti mariahilla parempia uutisia..
 
Viimeksi muokattu:
Pakkasen täyteistä torstai päivää ystävät hyvät! :wave:

Chiligail: Kiitos 10- pisteistä! :) On se onni, ettet antanut minulle samallaista huutia kuin clomittaret sinun päivityksestä! Kävin juuri äsken katsomassa pitkästä aikaa heidän keskusteluita ja huomasin, että olit hypännyt sinne mukaan niin kuin jossain välissä taisitkin mainita. Itse en myöskään ole missään nimessä jättämässä "3-kymppiset-ensikertalaiset" poppoota, mutta toki saatan tulla sinnekin turisemaan nyt kun itse clomit aloitin.

Murmeli ja Mariah33 Täällä myös jännätään teidän puolesta! Eihän toivo ole vielä lähimainkaan menetetty! Ymmärtääkseni monilla ei vielä dpo 11 ole plussa näyttäytynyt.. Maltti on valttia! :D Ihan niin kuin en tietäisi omakohtaisesti, että noilla piinapäivillä sitä malttia ei vaan löydy vaikka kuinka yrittäisi! Mutta silti tsemppiä :heart:

Tänne ei mitään erityistä kuulu, niin kuin ei useinkaan tässä vaiheessa kiertoa (kp 4). Täällä oli aikaisemmin puhetta kuntoilemisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Mites on tytsyt: onko mitään tehty tavoitteiden eteen!? :) Itse allekirjoittanut kävi eilen ensimmäistä kertaa crossfitissa ja olihan se rankkaa! :p Yritän nyt käydä joka viikko 3 kertaa jollain tapaa liikkumassa + koirien kanssa nyt tulee lenkkeiltyä mukavasti. Josko sillä saisi muutaman kilon karistettua.

Kirjoitelkaahan kuulumisia! <3
 
Viimeksi muokattu:
Yritys10: Joo ai vitsi et siellä otettiin runsain syleilyin minut vastaan :LOL: ei vaan huippu porukkaa siellä puolella kanssa ja nyt siitä on jo kehitetty hyvät vitsit.. Mut tästä just huomaa kuinka tosissaan moni ottaa ja, me ollaan todelllisia henkireikiä ja tukia toinen toisillemme. Niin sitä pitää...

Itselläni tänään siis lekuri lämäs vauhtia tiskiin ja rivini on seuraavan näköinen:
Chiligail............34v.........kp 4/29...................yk18...........mp+pr+l
Tänään eka pistos kp 4, ens viikolla seuranta ultra + irrotus piikit ja sit peiton pöllytystä tikuttelun lomassa ja loppu kierron tueksi tulee vielä luget. Eli loppu se luomuilu, nyt on hormoonia ihan suoraa vatsamakkaraan :LOL:

Samalla ukko-armaani pääsee "sylkäsemään purkkiin" eli simppatestiin. Tää ei ookkaan ihan normi simppatesti vaan lisäksi hänelle tehdään sellainen: Fragmentaatio testi... eli simppojen DNA-jotenkin erotellaan ja samalla tutkitaan paljonko vaikutusta simppojen liikkuvuuteen ja yleensä niiden kuntoon on miehen tupakoinnilla. Oma mies polttaa noin askin / pv:ssä.
Kyssäri:
Onko muiden miehille tehty tuota Fragmentaatio testiä ja mitkä tulokset, paljon armas-ukkosi polttaa?

Nyt tuli tarpeeksi oma napaa... Mitäs te muut pimut..
Onko treeni tuloksia, kipuja, äksypoksuja...
Murmeli ja Mariah33 Täällä minä myös jännätään teidän puolesta! ja ei se toki vielä ohi ole jos dpo 11 kohdalla mitään ei näy... rauhallisesti vaan eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:
Torstai 23.01.2014


Nimimerkki.......Ikä.........Kiertopv/pituus..........yk..........luomu/lääk.kierto
Yritys10...........30v.........kp 4/27-30..............yk 15..........C
Chiligail............35v.........kp 4/29...................yk18.........mp+pr+l
Bahama............34v........kp 10/29-34..............yk2...........luomu
Kaisla78...........35v.........kp 12/28-32..............yk 10............?
Marjee.............30v.........kp 13/32-36.............yk 7.........luomu
Kerttuli82.........31v.........kp 22/28-31.............yk 7..........luomu
Murmelii...........32v.........kp 24/23-25................yk2...........luomu
Mariah33..........34v.........kp 25/27-30..............yk8.........luomu
Pienestä kii.......31v........kp 27/28..................yk 5............?
Talviaurinko......30v.........kp 30/30-31.............yk 1.........luomu
c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol


Taustalla:
Kissatanssi, M11su, Kukkaislapsi, Dazzler, Säihkiss, Miminda, Justiina79, Ricardina, Sofila, Ankkurinappi, Iitukka81

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Piinailijat ja jännäpäivät:
DPO: Päivät ovulaatiosta (ovulaatiopäivä = 0, seuraava päivä = 1 jne.)
Jännäpäivä: Suunniteltu raskaustestin tekopäivä

Nimimerkki...........DPO......................Jännäpäivä
murmelii................12pv.......................26.01.-14
Mariah33...............12pv.......................24.01.-14
Talviaurinko...........12pv.......................?



Plussanneet:
babygreen...........34v.............yk 5............12/2013
Periferia..............29v.............yk 7............12/2013
Joiku....................................yk10...........12/2013


Plussanneet 2013: Kirpukka, -j-, iiris_lorea, NancyC, Hildur, Lise, Milk@, Mayinka, Bling, mutantti, miss_piggy, lady1979, mm-79, hiisi-78, Twinflower, Starhope, Kiiltis-75, Essence, rupeltaja, Syksy2010, zapata, TarinaMarianna

Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle
 
Dpo 12 ja aina vaan negaa... :headwall: :mad:

Mulla ei oo ollu kun noita yksiä ainoita r-testitikkuja jotka oon tilannu jo about puoli vuotta sitten heti kerralla kunnon pussillisen. :D Näyttävät olevan One step, 10 miu... En sitten tiedä onko nuo mistään kotoisin, mutta kertaakaan en oo kyllä noihin saanut edes haamun haamua, mutta en oo kyllä ollu raskaanakaan... :D Sen oon aatellut että jos jossain vaiheessa niissä selvää haamua (tai oikeestaan jo sellaista jonka vois tulkita plussaksi) alkaa näkyä niin sitten haen apteekista digin ja testaan sillä. :)

Vaikka nyt ei tosiaan vieläkään tullut testiin mitään niin testaan päivittäin kunnes täti pyrähtää paikalle. Todennäköisesti se pyrähtää kyllä paikalle viikonloppuna... Valitettavasti. :p
 
Aurinkoista talvipäivää, 3-kymppiset! Oon lueskellut taas läpi kaikki teidän tekstit, hienoa että tuntuu löytyneen uutta virtaa tähän ketjuun! Kun vielä saatais vähän lisää plussia... =)

Itse sain vihdoin ja viimein yk1:n päätökseen, kierron pituudeksi tuli lopulta 80 päivää.. Mun hermorakenne ei tule tälläistä kestämään, etenkin kun tosiaan joulun alla kuulin, ettei ovulaatiotakaan tapahdu ja taustalla on muutaman normaalihkon kierron lisäksi lähinnä näitä megapitkiä. Lääkkeillä lähdetään siis jo tähän toiseen kiertoon ja voisinkin sen kunniaksi siirtyä takaisin listoilla seuraavin tiedoin

Ricardina...........30v..........kp 2/?............ya 11/13..........?

Gyne on varattuna kp14, ja siihen mennessä käyn verikokeissa tsekkaamassa hormoni- ja kilppariarvot. Luulisin että käynnistetään terolutilla kierto ja sitten seuraavaan kiertoon clomit mutta sittenhän selviää. Oon nyt opetellut tykkäämään greippimehusta ja vehnänalkioöljyä syön päivittäin jogurttiin sekoitettuna, hauska kuulla onko limakalvo nyt sitten paksumpi.. Tää on vähän niinkuin yhden naisen ihmiskoe :LOL:

Olipa aika omanapainen sepostus, mutta olen aika innoissani kun tuntuu, että nyt sitten päästäis eteenpäin tässä hommassa =)
 
Viimeksi muokattu:
ricardinalle tervetuloa takaisin!

Ei oo tullu täällä testattua, eilen oli ihan itkupotkuraivari-ilta ja tänään illasta tuntu ekaa kertaa että menkat alkaa joten eiköhän ne sieltä putkahda.. Kävin aamulla siellä labroissa ja sit soitti lääkäri tuloksia, ab-kuuri on tepsiny, labrat ok.. Toivotti lopuksi tervetuloa takaisin kohan olen raskaana ja naurut päälle.. :D sitä odotelless siis..

Mutta joo, mites mariah?
 

Yhteistyössä