2007 LOKAMAMMOJEN SURINAT *VIIKKO 16*

PuPu, me tilattiin Saksasta tollanen syöttis ja sitä väriä mitä haluttiin, oltais jouduttu odottaan kesäkuun loppuun :headwall: tilattiin sitten toinen joka on melkein samanlainen kuin toi hauck alpha. Tympäsee vaan kun ehdittiin tietenkin jo maksaa se hauck ja tilattiin samalla siihen pehmuste. Pehmuste kyllä tuli jo viime viikolla. Nyt menee kahdet postikulut ja saadaanko siitä hauckista edes rahoja takas. Tai sitten ne laittaa meille kesäkuun lopussa sen. Jos niin käy niin täytyy sitten huuto.netissä se kalliilla myydä! Aikamoista säätämistä on toi ulkomailta tilaaminen :( kunhan nyt joku saatais!
 
Kiitoksia miunkin puolesta noista pesukoneen puhistus vinkeistä .Eipä ole koskaa tullu puhistettuu konetta :ashamed: Eikä kone olekkaan sen vanhempi kuin mieheni mummon perintöä vuodelta mitä lie. :LOL: Kone pitää semmosta meteliä linkouksen aikana että sisällä joutuu puhumaan huutaen. :LOL: Mutta tosi hyvä ja toimiva on ollu tähän aasti ainakin.

hampaista Ellalle tuli 2 alahammasta n.4-5kk paikkeilla.Nyt näyttää että tällä hetkellä ei ole tulossa lisää.

Ella nykysin yöllä itkee hysteerisesti unissaan :eek: Näkeeköhän painajaista vai voisko olla kun enempi ruvennu liikkumaan?Ihan outoa.Eilen koukisteli plvia eka kertaa massun alle,oli konttaus asennossa mutta kädet ja pää ei vielä pelaa jalkojen mukana.

Paranemisia sairastaville :hug: Tänne tullu tällä kertaa nuha ja yskä...kuumetta ei oo noussu mut saa imee räkää tytyn nenästä.Saa nähä miten yö sujuu.. :/
 

Yhteistyössä