11-hoidot

UnelmaSirpaLeena vautsi mikä juttu! Minun työkaverillani ei ollut mitään mahdollisuutta tulla raskaaksi luomusti (endoa ja tuubat tukossa). Ensin syntyivät kaksoset IVF hoidoilla. Mutta kuinkas sitten kävikään, kaksosten ollessa n. 4-vuotiaat ilmoitteli luomuihme tulostansa. Lääkäritkin olivat ihan ihmeissään kuinka kummassa tämä on mahdollista.
Syssylle osanotto mummin poismenon johdosta. Toivon hartaasti, että teillä olisi nyt uusi elämä aluillaan.
Laurellan saalis punktiossa oli huima, onnea!
Punahilkka ja Kaarnekin pääsivät piinailemaan, mahtavaa!
Miten sinä Kaz voit? onko kaikki edennyt hyvin?
Milli81 Toivottavasti ovat vahvoja soluja että kaikki menisi nyt hyvin.

Muoks Hienoa Nanniga, onnittelisin kyllä varovasti. Millä testasit? Huomasin syksyllä testaillessani, että testeissä on eroja. Mammaksin halpistesti näytti haaleaa plussaa kun Clearblue oli aivan selkeä plussa. Nyt kipinkapin ostamaan uusi testi, niin saat mielenrauhan.
 
Viimeksi muokattu:
Syssylle:hug: Onpa ikävää. Olen kuullut myös sanottavan,että vanha elämä väistyy uuden tieltä. Itseasiassa oma isovanhempani kuoli aika pian esikoisen syntymän jälkeen,jännä sattuma ja hievenen pelottavaakin... Toivottavasti saisit Syssy nyt plussan,peukut on pystyssä!

Mizze,loistavaa että kaikki on kunnossa! Nuo raskaudenaikaiset vuodot ovat todella pelottavia!

Jennalle onnittelut plussasta!:flower: Samoin UnelmaSirpaLeenalle,kyllä se vaan ihan oikea plussa on,ei sumut tulokseen vaikuta!!:) Mahtavaa että välillä tulee näitä todellisia luomuylläreitä!

Minä kävin tänään varhaisultrassa,ja näin pienen sykkivän sydämen joka vastasi viikkoja:heart: Jännitys oli ihan mieletön etukäteen,ja kyllä siinä itku pääsi kun kuuli kaiken olevan kunnossa...

Kaikille paljon tsemppiä ja voimia koitoksiin! Toivottavasti kevät tuo mukanaan paljon onnistumisia!
 
Jenna-76 Tein CB:lla ja haalea +, toisen testin apteekin omalla kun ei ollut samoja kaupan ja tästäkin haalea +... Katsotaan mitä veritesti perjantaina sanoo. Aika haaleita ne plussat on, mutta eorruu kuitenkin... voiko ne kuitenkin johtua vielä näistä lääkkeistä?? Ei se auta panikoida vaan odottaa perjantaihin.
 
OnneksiMizzen vuoto osoittautui vääräksi hälytykseksi, onnea sykkeestä!

Onnea Laurella hienosta munasolusaaliista! Hieno juttu ettei ollut kivulias punktio.. Toivotaan mahdollisimman monta hedelmöittynyttä alkiota!

Miten meni virvatulian punktio?

syssylle pahoittelut mummin poismenosta.. Kävitkö veritestissä kuitenkin tänään? Toivotaan että surun rinnalle saat myös iloa näinä päivinä :)

nannigalle varovaiset onnittelut haamusta, jospa se vahvistuisi loppuviikkoa kohti!

Onnea kyytiläisistä Kaarne, Garfield ja Punahilkka-75, kivaa että saadaan lisää porukkaa piinalistalle!

HalleB, kiitos toivotuksista! Toivottavasti sun menkat alkais pian!

Varovaiset onnittelut myös sulle Jenna-76! Oletko jo testannut uudestaan? Pidetään peukkuja plussan vahvistumiselle!

futuremamille pahoittelut menkoista ja voimia seuraavan hoidon odotteluun.. :hug:

Milli81, toivotaan että saatte alkioita, ja että sun epäselvä tilanne selviäisi ja pääsisit siirtoon.. Tsemppiä!

Pidän peukkuja että UnelmaSirpaLeenan luomuplussa olis totisinta totta!

Mitkä on piinailuolotilat Katjuskalla ja Jessiellä?

Pumpulle tsemppiä piikittelyyn, toivottavasti oireet helpottavat!

Annulille onnea sykkeestä! Voi kun itsekin pääsisi sen näkemään..

Täällä piinailu etenee melko rauhallisissa merkeissä. Soitin tänään polille ja yritin saada tietoja alkioiden kohtalosta.. Ei kuulemma onnistu vielä. Ihme pimittämistä, meinaa mennä hermot.. Ei olleet tiedot vielä siirtyneet laboratoriosta lääkärille ja mun tietoihin.. Kuinka vaikeaa se on kun kyseiset paikat ovat samassa rakennuksessa?!? Huoh.

Mulla vaihtaa toivo ja epäusko paikkaa monta kertaa päivässä..
 
Kiitos kaikille myötätunnosta. :heart:

Syssylle voimia ja :hug: .

Lämpimiä halauksia myös kaikille negan saaneille. Pitkähkön hoitorumban jälkeen sitä tosiaan pysähtyy miettimään monenlaista. Ja ainakin itsellä tarkkaan on valittava ne henkilöt, joille näistä asioista kertoo.

Jenna-76 ja UnelmaSirpaLeena, ihanaa ja onnea! :heart: :heart:

Myös Mizze77:n hyvät uutiset ilahduttivat, samoin kuin nannigan. =)

HalleB, mulla puolitettiin kanssa Suprecur vasta pistosten alkaessa.

Laurella ja Milli81, pidän peukkuja teille ja pikkuisille soluille.

Toivelintu, mulle tuli kirje Taysista ehkä noin 1 ½ viikkoa siirrosta. Eikä kirjeessä kovin yksityiskohtaisesti kerrottu alkioiden laadusta tms.; hoitoprosessi kuvattiin vain melko yleisellä tasolla ja lopusta selvisi lopullinen pakastealkioiden määrä sekä niiden "ikä" pakastamispäivänä.

Tsemppiä uusille piinailijoille, pistäkäähän tilastot plussan puolelle! Ja kaikille muillekin voimia eri vaiheisiin!
 
Milli ja NormaJeane pitää huomenna soittaa ja kysyä, mut mitä googlettelin, ni se on vissii yksilöllistä, et missä vaiheessa puolitetaan..pelkäävät kai, että menee taas liikaa lepotilaan.

Punahilkka ja Kaarne onnea kyytiläisten johdosta!:heart:

nanniga ei se Pregnyl enää näy, jos pistit vaa sen 5000ky. Varovaiset onnittelut:flower:

Annuli onnea sykkeen johdosta!:flower:

toivelintu nyt jo tuhruaa ja kovat menkkakivut, joten hyvältä näyttää:) On se kyllä aikamoista vuoristorataa toi piinailu..niin paljon on pelissä..
 
nanniga: Jee! :) :) Onnea! Toivottavasti se plussa vahvistuu.

En käynyt veritestissä. Teen kotitestin vasta lauantaina. Tässä on niin paljon muuta ajateltavaa nyt.
On kyllä ollut tapahtumarikas päivä. Mahdollisesti elossa olevat alkiot saivat kyllä melkoisen stressitestin tänään, kun ajoin autolla ulos tieltä töistä tullessani. Auto meni niin pitkälle ja syvään penkkaan, että piti kutsua hinausauto paikalle. Itselle tai autolle ei kuitenkaan käynyt mitenkään. Onneksi oli paljon pehmeää lunta ja tienpätkäkin sellainen aukea paikka.
 
Kiitos!
Parin viikon päästä olis meno klinikalle tarkastelemaan, et onko tuolla kohdussa ketään matkassa...
Kysyin hoitajalta, et miten tää luomuplussa voi olla mahdollinen, kun tuubat on tutkimusten mukaan täysin tukossa, hoitaja naurahti, että elämä voi yllättää ja jo tukkeutuneet tuubat voi aueta itsestään!
Taustailen ja pidän peukkuja kaikille! :heart:
 
Joo, täällä ollaan hengissä. Punktio kesti yllättävän vähän aikaa, mutta sattui aika lailla. Ensimmäinen puoli ei tuntunut missään mutta kyllä itku pääsi kun sitä "tuottaisampaa" puolta tyhjennettiin. Mutta 19 kpl:tta tuli! Toivottavasti edes osa olisi hyviä.. Vielä aika kipuisa olo. mutta tästä selvitään.

Mizze ja Jenna ja nanniga: Ihanaa lukea hyviä uutisia!

Nyt menen lepäileen että perjantaina pääsisi siihen siirtoon. Palaan kun olen paremmissa voinneissa.

Tsemppiä piinailijoille ja muillekin voimansäteitä!
 
UnelmaSirpaLeena: Onnea! Ihanaa että unelmat voi noin käydä toteen! :flower:

Syssy: Otan osaa suruusi! :hug: Meilläkin voi olla isovanhempien poismenot edessä milloin tahansa... Kaikki kolme isoäitiä yli 90v. Toivotaan että testitulos toisi valoa surusi keskelle!

Milli, Laurella ja Virvatulia: Toivottavasti solut hedelmöittyy terhakkaasti!

Pumppu: Mulla ei piikit aiheuttaneet mitään oireita, mutta sumuista oli juuri tuo päänsärky. Kohta taas "pääsen" testaamaan mitä oireita tällä kertaa tulee.

Mischa: Koskettava runo!

Punahilkka ja Kaarne: Tarrasukkia matkaan!

Futuremami: Kurjaa. Voimia! :hug:

Nanniga: Onnea plussasta! :flower:

Annuli: Oli varmaan ihanaa kuulla syke! Voi kun minäkin saisin kuulla sellaisen vielä...

ON: Mun aikataulut tarkentui siten että viikolla 14 pitäisi olla punktio ja siirto. Voi kun tämä olisi SE kerta! :heart:
 
Voimia neganneille :hug: ja onnittelut plussanneille! Syssy, iso osanotto mummisi johdosta! :( Omatkin isovanhempani ovat reilusti yli 90v ja laitoshoidossa jo kokoaikaisesti :( Ja huh, onneksi selvisit säikähdyksellä tuosta rysäyksestä!

Neelan kans sama aikataulu :) ..jos kaikki hyvin menee. Tylsää odottelua vaan. Meinasin tänään käydä tilaamassa apteekista Puregonit jo, mutten sitten ehtinytkään. Eihän tässä kiire ole, mutta olispahan jotain edes tehty.. Pitäis tosin keksiä ekaks mistä ne sataset repis niihin vielä... : / Visa vinkumaan vissiin..
 
Siis todella paljon positiivisia uutisia täällä ihana lukea välillä näinkin päin. Eli yhteisesti paljon onnea!

Syssylle osanotot mummin taivaaseen siirtymisestä ja onneksi ei ulosajossa käynyt kuinkaan

Moni on käynyt punktiossa tai menossa niin saadaan hyvä joukko piinailijoita lisää ja näin ollen varmasti myös plussia :)

Futuremamille pahoittelut menkoista ja tsemppiä jatkoon mitä tapahtuukin niin toivoa ei saa menettää se on kannatteleva voima vaikka välillä tuntuukin olevan hukassa.

ON: piinailut jatkuu tuskallisena, meinasin jo tänään siis pp6 testata :) mutta sain pidettyä itseni kurissa mutta aattelin et josko huomenna.. varmasti vielä sekin liian aikaista, testien suhteen se hyvä puoli et äiti tuo niit suoraan labrast kun on siel töis niin ei tarvi niist tuskailla. Rinnat ovat todella arat tosin taisi arkuus alkaa jo heti lugejen alotuksen jälkeen, että johtuistko niistä. Välillä närästää (kai, ei koskaan oo ollu). syödä voisin vaikka kuinka paljon mut ei sekään mitään uutta :) ja öklö olo tulee välillä lähinnä iltaisin, mut olisko sekin vain kuvitelmaa.. ja tänään on sit alkanut se menkka juilinta hetkellisinä jomotuksina. Toivelinnun tapaan vuoron valtaa usko ja toivo ja sit taas hetken päästä epätoivo et ei täst mitään tullu. virallinen kotitestipäivä mullahan oli tuo 10.3 mut meen veritestiin klinikalle jo maanantaina ja tulos tulee sit tiistaina et sinne asti olis kärvisteltävä..

Käytiin tänään myös siel naikkarilla myönsin sitten että ollaan hoidossa yksityisellä vaika aluksi suunnittelin etten sano mitään, mut kumminkin ei meinannu millään mennä tajuntaan et siirto on tehty viimeviikolla.. ku sanoin aluks et 24.2 luuli et viime vuonna ;) sit oliki ihan hämillään ku tajus et tosiaan viimeviikolla. totes vain et no sithän te tiiätte et mikä on homman nimi paitsi et mennää pitkäl kaaval vaik koitin inttää et haluan lyhyen niin ei käy, ja pyysi soittamaan toukokuussa kun 6kk lähetteestä menee umpeen ja jos yksityisen pakkanen on tyhjä. Toivoi kyllä perään että josko ei tarvitsisikaan tulla.

tulipa pitkä selostus mutta tsemppia kaikille vielä hoidon eri vaiheisiin!:flower: =)
 
syssy :hug:, minulle kävi samalla lailla viime hoidon aikana. Jaksamista!Toivottavasti sait iloisia uutisia... kun suvusta lähtee yksi sielu, mahtuisi toinen tilalle...

Lady_Gigi, jaksuja! :hug:

Mizze, syvä huokaus! Ehdin jo säikähtää... miehellenikin jo pahoittelin, että miten voi noin käydä ja sitten iloissani kiljuin, että "Kaikki olikin hyvin!" =)

Jenna_76, aivan mahtavaa!!! JEE!! :flower:

UnelmaSirpaLeena, varovaisesti onnittelut luomusta! Ihmeitäkin tapahtuu! Itse toivon samassa tuubitukostilanteessa että hoidot jotenkin saisivat tulpat/esteet ja tukokset liikkeelle ja sieltä se pikku munasolu joskus luomuna kohtaisi siittiön ja ihmeitä tapahtuisi. ;)

Piinailijoille vauvaliimaa ja tarrasukkia, hakkuja, hakaneuloja, sementtiä ja kaikkea mikä pitää!
 
kaz
:hug: huonoja uutisia kohdanneille

nannigalle paljon tarrasukkia ja vauvaliimaa :heart:

Jenna-76 Tähän saakka mennyt alun vuoteluista huolimatta hyvin. Viimeisimmässä ultrassa pikkuinen oli ottanut aikaisemman kahden päivän viiveen kiinni. Jännityksellä odotellaan np-ultraa 10.3. ja toivotaan maailman parhaita uutisia.

kaz 11+0

:wave: Ja lisää plussia naiset :wave:
 
Meg
Huomenta! Onnea plussanneille ja :hug: neganneille! Itselläni alkoi eilen piikittelyt, jännää päästä tosi toimeen, ensi viikolla sitten selviää miten on lääkkeet vaikuttanut ja loppuviikosta tiedetään milloin punktio, jännää! Mua kiinnostaisi milloin olette ottaneet lasin punaviiniä? Ennen siirtoa jo, vai heti siirtopäivänä? Ja kuinka kauan sen siirtopäivän jälkeen? Ajattelin että voisi nyt kokeilla tuota punaviini kikkaa :whistle: (tuskin tuollainen määrä alkoholia edes haittaa, tuskin estää raskaaksi tuloa)

MUOKS: UnelmaSirpaLeena: Täälläkin jännäillään että miten sulla käy, toiv. hyvin!! :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Hei kaikille! :wave:
Mahtuisiko mukaan? Juuri testasin negan 3. inssistä ja seuraavaksi olisi 1. IVF tulossa. Ensi kierto pidetään taukoa hoidoista, käydään lääkärin kanssa neuvonpito tulevasta ja siitä seuraavaan kiertoon olisi tarkoitus tehdä lyhyellä kaavalla.

Yritystä meillä nyt takana reilu vuosi, taustalla mulla pco-tyyppiset munasarjat, kierto on normaali ja nähtävästi ovuloinkin luomusti. Miehen siittiöt ok. Ikää mulla jo 39 v.

Inssit eivät siis ole tuottaneet minkään valtakunnan tulosta, vaikka lääkärin mukaan kaikki on tekohetkellä ollut optimaalisen hyvin. Oma usko koko projektiin on alkanut jo hieman hiipua, mutta ehkä IVF toisi avun.

Tuleva prosessi jännittää jo valmiiksi, olen jo jonkin aikaa seurannut mielenkiinnolla tätä ketjua. Nyt olisi aika tulla taustalta mukaan, vertaistukea todella kaivataan. :)
 
******************11- hoidot**********************


Syystoive..............1.ivf...............................vk 9
Milli81...................2. ivf...........pitkä.............vk 9
toivorikas-72...........4.icsi:n 1.pas.................vk 9
Laurella...................3.ivf.............................vk 9
virvatulia.................1.icsi.............................vk 9
batinka .................1. icsi 1. pas...................helmikuu
Rebec....................1. icsi 1.pas...................helmikuu
Peppi1981..............2. icsi 2. pas..................helmi-maalisk.
Hopping................3.icsi........... .lyhyt. ..........helmi-maalisk.
Sintu74.................3.ivf................................helmi-maalisk.
Avolavapaku...........1. Icsi............................vk 11
Pumppu.................1.ivf................................vk 11
Barbapörrö13........3. ivf/icsi.........................vk 12
Meg......................2.ivf.................................maalisk.
lapseton81.............1.ivf...............................maalisk.
HalleB...................2. icsi...............................maalisk.
AdAstra.................2. ivf/icsi……...................maalisk.
Lili_78....................4.icsi..............................maalisk.
Michele..................3.icsi 1. pas....................maalisk.
Huurre-80..............4.icsi..............................maalisk.
carpalo...................1.ivf/icsi 1.pas...............maalis-huhtik.
kn071....................1.ivf................................vk 13
Joku_päivä.............3.ivf 1. pas.....................vk13-14
iinamiina................2.ivf................................vk 14
Hanskis..................2. ivf/icsi 1.pas................vk 14
Neela Naranja........2. ivf...............................vk 14
chidi......................1.icsi................................huhtik.
Barbarella...............1.ivf................................huhtik.
SaaraX..................4. ivf 1.pas ......................huhtik.
Susirouva..............1. ivf...............................toukok.
Mequ....................1. ivf................................toukok.
Talvitaika..............1.ivf................................toukok.
Kevätkello..............1.ivf...............................toukok.
iloksi......................1.ivf/icsi..........................kesäk.
tipetsu...................1.ivf.........................
Janttu-85...............3. ivf/icsi……............
sarina13................2. ivf.........................
MT79.....................2. icsi……….….............
nainen83................4.ivf.......................
MiukuMau...............2.icsi 1.pas……........
Mörkötys.................2.ivf/icsi................
-Nella.....................1.ivf 1.pas.............
kolmisin..................4. icsi..................
myy75.....................2.ivf......
Mansikkatyttö..........2.icsi 2.pas
fiia 69.....................3.ivf 2.pas ?
NormaJeane............1. ivf 1.pas
Mollamaija82............2.ivf....
millis1981...............1.ivf 2.pas..
Lady_Gigi................3. icsi 1.pas
futuremami.............3.icsi.......


*****************Piinailijat************ ********

Nimimerkki...........hoito.…............alkiot...........PP.......testipv

syssy................3. icsi pas.........2.............13.............4.3
nanniga............1.ivf..................1.............13............4.3.
Jenna-76.........3. csi.................2.............12.............5.3
Katjuska-79......1.ivf..................2..............10.............7.3.
Jessie82...........1.ivf..................1..............7.............10.3
AnnaD..............2.ivf..................1.............7...............7.3
Toivelintu.........1. ivf..................1.............3.............14.3
Heidh..............3. icsi pas...........1.............3.............
Garfield..........2.icsi 1.pas..........2..............2............
Punahilkka-75..2.ivf. 1.pas..........2..............2.........
Kaarne...........1.ivf 1. pas..........1...............1............16.3

****************:heart:plussanneet:heart:*********************

Nimimerkki...............hoito...........alkiot.........testi...........PP

Smirg..................1.ivf 1.pas...........:heart:...........vt/130.......13
Mizze77..............1.ivf...................:heart:. .........vt/194.......12
kaz......................luomu................:heart:...........kt.........
Annuli-81............. 2.icsi................:heart:...........vt/43........11
sydänmaalakka......2.ivf.................:heart:............kt............14
UnelmaSirpaLeena...luomu..............:heart:.............kt
 
Viimeksi muokattu:
Syssylle osanotot täältäkin. Kuulostaa erittäin lupaavalta sulla mun mielestä, kaikki sormet ja varpaat on pystyssä :wave: Barbarella: teretulemast mukaan! USL: mahtavaa, paljon onnea luomuihmeestä :heart: Jennalle ja nannigalle myös onnittelut, siistiä :cool: Nyt on paljon piinailijoita, kaikille helkkaristi vauvaliimaa ja puhiskoon plussatuulet teille kaikille! Nyt on plussajuna liikkeellä, vaunuja vaan lisää siihen plikat!
ON: mulla siirto tänään iltapäivällä joten liityn piinisporukkaan ja toivon parasta.....
 
virvatulia aikamoinen saalis! Toivottavasti moni hedelmöittyisi ja jakautuisi:)

Neela Naranja ja iinamiina hienoa, että aikatulut on selvillä!

Jessie koitahan vielä malttaa sen testailun kanssa ja tsemppiä vielä piinailuun!

Meg onnea munisten kasvatteluun :) mä ajattelen, et pienikin alkoholimäärä sekoittaa niitä hormoneja ja voi vaikuttaa niin, et keltarauhashormoni ei toimi kunnolla, joka haittaa kiinnittymistä.

Tervetuloa Barbarella:flower:

syssy oot kyllä uskomaton, kun pystyt olee testaamatta! Toivon kovasti, et plussaa pukkaa:) Sitä toivon myös muille piinailijoille

toivorikas ihanaa, että saat taas vauvantaimen kyytiin!

on: Jee, mulla alko menkat:D keskiviikkona alkaa pistelyt!!
 
Pahoittelut kaikille neganneille ja onnittelut UnelmeSirpaleenalle plussasta! Upeata!

Oma napa: niin siinä sitten kävi että jouduin taas sairaalareissulle hyperin vuoksi. Punktio oli julmetun kivulias ja toinen munasarja jäi osittain punktoimatta, mutta tänään sain tietää että pakkasessa on kolme alkiota odottamassa, 8:sta muniksesta hedelmöittyi 5 ja parhaat pääsi pakkaseen. Olen ollut aika poikki punktion jäljiltä, antibioottikuurit meneillään ja muutenkin ihan superväsynyt. Veden kittaaminen jatkuu... Ihanaa että tämä on viimeinen tätä lajia!

Toivelintu ja muut piinailijat: tsemppiä! Perässä tullaan joskus huhtikuussa, jos selviävät sulatuksista. Nyt voi siis päivittää minun kohdalle 4. IVF 1. PAS. Tarkkaa viikkoa ei vielä tiedä, riippuu näistä vuodoista.
 
Nyt olen elpynyt eilisestä ja odotan huomista innolla!
Minä sain juuri tietää, että niistä 19 oli 15 kypsiä ja näistä edelleen 10 hedelmöittynyt eli huomenna iltapäivällä siirtoon =)

Milli ja Laurella : Onko vielä tietoa onko miten hedelmöittyminen lähtenyt? Onko siirtoja tulossa? Muistaakseni mennään aivan samoilla aikatauluilla.

Toivorikas: Onnea kyytiläisen hakemiseen!

SaaraX : Voimia!
Tervetuloa mukaan Barbarella :flower:
HalleB: On se ihmeellistä että joskus voi olla innoissaan menkkojen alkamisesta. Mieheni nauroi minun innostukselle, kun minulla alkoi viimeksi menkat. Olin niiiin tyytyväinen. Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen hehkutin kuinka ihanaa on kuin menkat alkoi.. Ihmeellistä kuinka tämä elämä on tosiaan sellaisella pausella, kun keskittyy yrittämään perheenlisäystä.

Pelottavaa tajuta, että on kertynyt jo reilut viisi vuotta yritystä.. Toivottavasti tämä odotus pian päättyy. Tuntui aivan ällistyttävältä eilen kun ystäväni päivitteli sitä että heillä meni kokonaiset viisi KUUKAUTTA lasta yrittäessä ja kuinka raskasta se aika oli : /
EN tahtoisi olla ikävä ihminen, mutta sillä hetkellä tunsin kiukkua kaikkea kohtaan; itseäni, ystävääni ja elämän epäreiluutta kohtaan. Hillitsin kuitenkin itseni, mutta itkupotkuraivari ei ollut kaukana.
Oho, tulipa avautuminen.
Tsemppiä piinailijoille!
 
Syssy Pahoittelut mummon poismenon vuoksi. Voimia sinne!:hug:

UnelmaSirpaLeena Oiiiiih!!!! Onnea kamalasti luomuplussasta!!! Ihanaa! Nyt pienelle vaan liimaa ja tarraa!!

SaaraX Jaksuja sinne!:hug:

Pahoittelut kaikille neganneille! Ja piinailijoille kamalasti, näääääääiiiinnn paljon peukkuja!!

Voi elämä!! Just soitti lääkäri. Piti kyllä ti jo soitella..Mutta viikko sitten maanataina soitti se joku toinen lääkäri. Ihmetteli niitä kromosomi-kokeiden ottamatta jättämisiä. Nehän sit otettiin 22.2. Tulloin maanantaina kun sain kuulla että nyt 2kk hommat on seis,niin revin pelihousut koska lääkäri kielsi aloittamasta clomeja. Noh,nyt sitten tämä lääkäri soitti kun pyysin vähän lekurin mielipidettä siihen IVF-hommaan,että mikä piru se nyt oikeen on?! Selosti vaan että IVF jono vetänyt nopeammin kuin luuli ja oli käskenyt meille varata aikaa suunnilleen jonnekin,kunnes kromosomi-tulokset ovat jo tulleet. Nyt sitten tuli ilmi,kun kyseli että ollaanko valmiita silloin toukokuussa tulemaan,sanoin että mies haluaisi ne kaksi clomi-kuuria katella. No lääkäri sitten oli samaa mieltä,että ne voidaan taas aloittaa!! :) Lupasi sitten tueksi piikkiä ja vielä irrotuspiikki kanssa. Sitten jos tulen raskaaksi,niin keltarauhas-hormoni tukemaan. Että näin. Minä siis kai poistun tästä pinkasta ja palailen sitten syksyllä uudestaan kun IVF sinne varataan,ellei clomit tuota tulosta.


Hyvää jatkoa teille kaikille!! Koitetaan jaksaa tämän kipeä asian kanssa! Kevät tulee pian,murut!! :)


-Tipetsu kiittää ja kuittaa-:wave:
 
virvatulia Meille eivät soittele tietoja hedelmöittyneistä jos ei homma mene ihan pieleen. Ja mulla nyt muutenkin vaarassa koko tuoresiirto. Mut huomenna kai soittavat että lähdetäänkö ollenkaan siirtoon. Vähän sekavat tunteet asiasta. : /
Teillä kuitenkin mukava saalis, varmaan saatte myös pakkaseen monta huuru-nenää!

SaaraX Jaksamisia sinne ja yritähän lepäillä.

Tipetsu Tsemppiä clomien kanssa ja toivotaan ettei ivf edes tarvita.

HalleB Onnittelut menkoista. Mukavaa kun pääset taas tositoimiin :)

Toivis Ihanaa et pääse siirtoon. Toivotaan et tämä olis teidän pieni sinnittelijä ja pysyy kyydissä seuraavat 9kk!

Meg Tsemppiä piikittelyyn.

Barbarella Tervetuloa, lisäsin sinut listoille. Laitoin alustavasti tuon huhtikuun, mutta kerro sitten kun tiedät tarkempia aikatauluja.

Syssy pitkälle olet jaksanut testaamatta, toivotaan että lauantai aamuna testi näyttää sitä parasta tulosta!
 

Yhteistyössä