Hakutulokset

  1. J

    Mihin rattaisiin saa turvakaukalon kiinni?

    Meillä on Britax Vigour 4+ rattaat joihin saa Britaxin BabySafe Plus ja BabySafe plus SHR -kaukalot kiinni. On ollut ihan törkeän näppärät ja kevyet. Mahtuu sisälläkin rullaamaan maton reunan yli vaikka pienemmässäkin asunnossa (kokemusta löytyy). Ja sitten toi turvakaukalo oli muistaakseni ihan...
  2. J

    Syöttötuoli ehdotuksia?

    Kiitos vastauksista! Tuli esille paljon sellaisia seikkoja mitkä ei ole käynyt mielessäkään.
  3. J

    Paljonko jauhelihaa spagettikastikkeeseen tarvitaan jos syöjiä on 5 ?

    Samaa mieltä, eli ainaki se 700g
  4. J

    Syöttötuoli ehdotuksia?

    Hei, meillä olisi syöttötuolin osto edessä. Joten onko kokemuksia tai ehdotuksia siitä millainen kannattaisi ostaa? Ollaan katseltu tuota Stokken Tripp Trapp:ia, onko kokemuksia? Ajatus siinä on ainakin kiva, kun käyttöikä vaikuttaisi olevan pitkä..Mitä asioita kannattaisi ottaa huomioon?
  5. J

    iso vauva ja käynnistys

    Mulle arvioitiin 38+1 painoksi 4000g ja mahtuu kuulemma hyvin syntymään, mut silti menemme 39+0 osastolle käynnistykseen, vaikka vauvalla kaikki onkin hyvin niin eivät mielellään anna kasvaa hirveen paljoa isommaksi. Jännä nähdä miten käy!
  6. J

    Raskaudessa kertyneet kilot ja vauvan syntymäpaino?

    Asiasta hieman poiketen haluaisin kysyä, että mitä ovat teille neuvolassa sanoneet painon noususta? Odotan esikoista 37+4 ja painoa on tähän mennessä tullu n. 17kg, (mikä kyllä kieltämättä tuntuu rappusia noustessa :ashamed: ) ja joka kerta lähden neuvolasta korvat punoittaen, neuvolan täti...
  7. J

    suolen tyhjennys synnärillä

    No eipä ole näinkään luonnollinen juttu tullu mieleen, esikoisen laskettu aika on nimittäin parin viikon päästä. Hauskasti kirjoitettu ketju kyllä :laugh:

Yhteistyössä