No todellakin. Tulee kai siihen kastikkeeseen muutakin ku lihaa? Eikä sitä koko päivän proteiinin tarvetta yhdellä aterialla tarvii täyttää.Alkuperäinen kirjoittaja minä:Olen kyllä sitä mieltä,että se 400g riittää myös.
Riittää ohjeen mukaiseen annokseen neljälle, mutta mielummin liikaa kuin liian vähän. Meillä kolmen lapsen kanssa tuo 750g menee yhdellä ruokailulla, liekö sitten normaalia isoruokaisempia lapsia tai aikuisia meilläAlkuperäinen kirjoittaja minä:Olen kyllä sitä mieltä,että se 400g riittää myös.
Ja se on eri asia, jos on tarkoitus jättää seuraavaksi päiväksikin. Mutta muuten kastikkeeseen laskisin sen alle 100g/pää.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:heh..minä laitan aina kaksi 400g pakettia, vaikka meitä on vain kolme syöjää (2 aikuista + taapero). Mutta tuosta annoksesta syödäänkin sitten usein..
ja vihanneksia ja sieniä voi myös laittaa. olet oikeassa. Nykyään syödään liikaa lihaaAlkuperäinen kirjoittaja minä:Ravintolakokki olen ammatiltani ja edelleen pysyn 400g kannassani.. Jos teet esim tomaattikastikkeen, niin lisää sipulia ja porkkanaa. Ei liika liha ole edes hyvästä. Pasta on täyttävää jo itsessäänkin.
Mä tekisin isommasta määrästä, ihan vaan, että ei tarvi jännittääkö, että ruoka riittää. Myöskään ei ole kiva, jos ruoka loppuu, vaikka se sinänsä olisi riittänytkin. Eli kiva, että ruokaa on runsaasti, ja sehän on vaan hyvä, jos jää vähän yli, siitä voi tehdä vaikka täytetyt ohukaiset iltapalaksi.Alkuperäinen kirjoittaja minä:Ravintolakokki olen ammatiltani ja edelleen pysyn 400g kannassani.. Jos teet esim tomaattikastikkeen, niin lisää sipulia ja porkkanaa. Ei liika liha ole edes hyvästä. Pasta on täyttävää jo itsessäänkin.
meillä samalla porukalla syödään kaks kertaaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:heh..minä laitan aina kaksi 400g pakettia, vaikka meitä on vain kolme syöjää (2 aikuista + taapero). Mutta tuosta annoksesta syödäänkin sitten usein..
Alkuperäinen kirjoittaja minä:Olen kyllä sitä mieltä,että se 400g riittää myös.
Miks oikeesti?!? Jokainen tietty tyylillään, mutta kastikkeen on tarkoitus olla kastike..ei muhennos, jossa pelkkää lihaa. Suomessa syöpäsäätiö on huolissaan liiasta punaisen lihan syönnistä ja ilmeisesti ihan aiheesta. Turvallinen määrä olisi se 300g viikossa/pää.Alkuperäinen kirjoittaja Ccc:Meillä menee lähes kilo viiden kanssa vaikkei pelkkää lihaa olekkaan vaan tomaatti kastike sienien kanssa !