Mihin rattaisiin saa turvakaukalon kiinni?

  • Viestiketjun aloittaja mbl
  • Ensimmäinen viesti
mbl
Siis haluaisin tiedä kaikki vaihtoehdot, mitkä markkinoilta löytyy, jossa saa turvakaukalon kiinni vaunuihin! Ja kokemuksia ja kommenteja käytöstä myös.

Kolmonen ja viimeinen tulossa, matkarattaat ja kaukalo on uudet hommattava. Haluaisimme sitten semmoiset, jotka saa myös yhteen, ja mahdollisimman hyvät, varsinkin kun isot rattaat saavat vanhat vähän rähjäiset kelvata.
 
Meillä on Britax Vigour 4+ rattaat joihin saa Britaxin BabySafe Plus ja BabySafe plus SHR -kaukalot kiinni. On ollut ihan törkeän näppärät ja kevyet. Mahtuu sisälläkin rullaamaan maton reunan yli vaikka pienemmässäkin asunnossa (kokemusta löytyy). Ja sitten toi turvakaukalo oli muistaakseni ihan joku testivoittaja tai ainaki pärjänny hyvin testeissä.

Moderaattori muokkasi tekstiä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja esim:
Gracon turvakaukalot (esim. logico s) saa kiinni gracon matkarattaisiin (esim. mosaic jne.).
Lastentarvikeliikkeen myyjä sanoi että tuon logicon esim saa mihin tahansa rattaisiin kiinni missä on se tarjotin/turvakaari edessä.
En ole testannut, muuta kaippa sitä myyjään voisi luottaa ainakin sen verran että voisi asiaa testata.
 
ap
Kysyn samaa, että mitkä ne punaiset ovat mistä on kuvat?

Britaxin kaukalo oli meillä edellinen, nyt jo 7v vanha Rock-a-Tot De Lux, ja oli erittäin hyvä ja tilava ja kestävä. eli herkästi Britaxiin kai kallistuun. Onko nykyisistä yhtä hyviä kokemuksia?
 
Titi
Nuo tuossa yllä kuvassa olevat rattaat ovat traxx marlin 4 nimiset. Rattaist on kokemusta, kaukalosta ei. Rattaat rullasivat hyvin, jokainen rengas on kuulalaakeroitu ja erikseen nivelletty, kääntyy pienessäkin tilanna, ja rankka maasto ylitetään ongelimtta. Menee pieneen kasaan, JOSKIN taka-akseli on leveä (lähinnä siis jos on hyvin pinikonttinen auto. Meillä tykättiin :)
 
titi
saa myös kolmipyöräisenä vaihtoehtona, traxx marlin 3. Traxxeja saa tollai paketteina halvalla neitstä tilattua ulkomailta. Suomessa marlineita myy ainakin se kauppakeskus merituulessa oleva lastentarvikeliike (espoo) josta ostimme omamme, ja at lastenturvassa olen myös nähnyt. Heilläkin monia eriliaisa malleja siis myynnissä.
 

Yhteistyössä