K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Juuri näin. Jos ulkonäön merkitys halutaan lakaista maton alle, tullaan oikeastaan vahvistaneeksi sitä käsitystä että kauneudella saavutetut asiat eivät ole minkään arvoisia. Tuo on Petra on (ollut) malli. Se homma ansaitaan kirjaimellisesti ulkonäöllä, ja ihan asiallista työtä sekin on.
Kauneuden saa lahjaksi. Onko se lahjakkuutta. Jos sitä haluaa hyödyntää vaikka mallina, on pidettävä huoli kauneudestaan, ettei se katoa ja lisäksi on oltava luotettava ja tultava toimeen ihmisten kanssa, ihan niinkuin kaikissa töissä. Jos on vaikka matemaattisesti lahjakas tai on saanut kauniin lauluäänen, tarvitaan kaiketi paljon harjoitusta, että noilla lahjoilla leivän saa. Samoin, jos on käsistään kätevä. Miten näitä kenenkin lahjoja sitten pistetään paremmuusjärjestykseen.
 
vierailija
Kyllä siellä bäkkärillä joku nainen oli liven aikaan, kuuluu siinä alussa kun hän kertoo Klle että huilu on englanniksi flute ja sanoo jotain muuta. Mutta en siis väitä häntä Janin tyttikseksi ei siinä ole mitään päätä eikä häntää. Senkö takia hän olisi tyttis kun on Balkanilta?
Ai että kroatialainen osaisi kertoa miten suomen sana huilu sanotaan englanniksi?
 
vierailija
Onko täällä Siddhartan kuuntelevia paikalla? Oon kuunnellut jo aiemmin mutta en vielä kaikkia biisejä. Nyt kuuntelin uusinta levyä ja sieltä löytyi aivan ihana biisi 1minuta. Kiva videokin. Tomin naisystävä on ymmärtääkseni tuo nainen videolla.
 

Yhteistyössä