K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mistä himskatin seksikeinusta nyt puhutaan? Yritin kysyä jo vauvalla, mutta ilmeisesti poistaja oli niin vikkelä ettei kukaan ehtinyt edes vastata.
K&B shippi ei tänne kuulu, mutta kyse on yhdestä Kökkiksen tuotoksesta. Ne on puutarhan puolella, jos kiinnostaa. Samalla voit lukea tämän yhden saarnat pakotuksesta ja siitä miten ficit ym. on kuvottavia.🤣🤣🤣
 
vierailija
K&B shippi ei tänne kuulu, mutta kyse on yhdestä Kökkiksen tuotoksesta. Ne on puutarhan puolella, jos kiinnostaa. Samalla voit lukea tämän yhden saarnat pakotuksesta ja siitä miten ficit ym. on kuvottavia.
Äläpä nyt taas valehtele, en ole sanonut missään ficcejä kuvottaviksi ja luen niitä kyllä. Vai onko sinne nyt ilmestynyt joku muukin kirjoittaja?
 
vierailija
Vauvallahan vain joku spämmäsi tota samaa pelkkää seksikeinussa keinuu yms eli ei mitään oikeeta asiaa aiheeseen. En ihmettele että ne poistui kun tuli monta viestiä putkeen
Mä kirjoitin niistä muutaman, koska ärsytti se, että ne asialliset seksikeinu kuvaan liittyvät kommentit sekä Kökkiksen insta linkkaus poistettiin sieltä. Joku linkkasi sen onneksi uudestaan ja vei vauvalle turvaan.
 

Yhteistyössä