K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mikä hiton munanimentä-konferenssi täällä on jo toista päivää menossa?
Ihan mahtavaa! B osallistuu mukaan.
 
vierailija
Ihan mahtavaa! B osallistuu mukaan.
 
vierailija
Kun munan imentää yökkäilevä henkilö olet nyt paikalla täällä, niin haluaisin kysyä yhtä asiaa. Olet ilmeisesti sama, joka eilen toisella palstalla toivoit K&B shippausta näiden sua ällöttävien juttujen sijaan? Mä ihan oikeasti haluaisin tietää, että sisältyykö sun shippaukseen minkäänlaisen seksin ajattelua tai kuvittelua? Enkä kysy nyt ilkeilläkseni vaan mielenkiinnosta, kun ainakin itselläni myös seksi shippaamieni henkilöiden välillä on aika oleellinen osa sitä shippausta.
 
vierailija
Kiitos. Mut meillä on tilaa ja kysyntää sunlaisille estottomille vanhemmille naisille. Tuu mukaan!
Joo tiedän, mutta mun munasarjat toimii vielä eikä lisää lapsia ole tilauksessa (juon ne mehut mieluummin), eli kiitos mutta ei kiitos. Ja mies on sen verran vakautunut ateisti että se saattaisi vähän ihmetellä. Sen tatti on niin herkullinen etten uskalla avioeroa riskeerata 🙃
 
vierailija
Sama. Palstailijoiden miehille tulee kiva ilta kiitos yököttelijän.
Ihana jos saan aikaan rakkautta & seksiä ihmisten välillä. Mutta muistuta, et ei (kaikkia) miehiä viehätä naiset, jotka jatkuvasti puhuu näistä asioista, ovat ronskeja ja häpeilemättömiä (julkisesti) ja valitettavasti usein ne naiset, jotka puhuu näistä asioista, on niitä kaikista estoisempia tosielämässä.
 

Yhteistyössä