K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Millä perusteella tuossa edes on mitään tyttistä mukana. Kiva ok sellaisesta kulmasta, että saattaa olla hyvin hieman lyhyemmän Härtsän ottama ja se noissa on joka kerta mukana tähän asti ollut.
 
vierailija
Koska täällä kieli poskessa mietitään B:n mahdollisia seurustelukuvioita ja esim. S vaikuttaa tässä kohtaa yhdeltä potentiaaliselta vaihtoehdolta. Jos saisimme tietää S:stä lisää, niin voi olla että hän silloin sulkeutuisi pois näistä spekuista. Kaikki tietää, että K ja B ovat vain pelkkiä kavereita ja K seurustelee, joten hän on siksi pois laskuista.
Itse olen kyllä käsittänyt, että S saattaisi seurustella, mutta ihan jonkun muun kanssa.
 
vierailija
Jos yhtään luita vauvaa niin kyllä siellä osa ajatteli, että K olis menossa nyttenkin kun molemmilla taukoa. Yks jo siellä tosissaan raivostu
No se A:lla alkava varmaan joka jostain helvetistä päätteli, että Boitsun haastattelusta kävi selväksi että kaksi erillistä suunnitelmaa oli, ehkä K:n vierailu Sloveniaan ja sitten kylmänä ajankohtana joku Thaikkujen reissu yhdessä tms. En ymmärrä kyllä mistä se tämän keksi, mutta eipä ole eka kerta kun hourailee jotain ihan ihmeellistä. En siis kyllä tiedä onko just hän kyseessä, kun en vauvalla enää käy mutta tuo raivostuminen kyllä kuulostaa tutulta.
 
vierailija
Täällä on kyllä useampi kirjoittaja, jotka nyt ei tykkää tästä tyylistä.
Vaikka et tykkää esim. siitä että spekuloidaan S&B jutulla, niin ei sulla silti ole oikeutta sanoa, että siitä ei saa kirjoittaa täällä. Myös muille ja heitä kiinnostaville aiheille pitää antaa tilaa. Jos ei kestä sitä, että välillä kirjoitetaan aiheista, jotka ei sua kiinnosta, etkä pysty niitä kommentteja ohittamaan, niin silloin pitää miettiä, että onko nämä keskustelupalstat sun juttusi vai oletko vain väärässä ketjussa.
 

Yhteistyössä