K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä mustakin näytti että jotain olis saattanut olla. Kiinnostusta vähintään. Tai vähän yritystä, muttei toiminut. En tiedä miten S sitten sopisi siihen kuvioon, jos heillä olisi B:n kanssa jotain. Voihan kemiaa tietysti olla useammankin kanssa ja yhden kanssa sitten roihahtaa kunnolla. Mutta kukapa tietää.
S juttu on päästänne keksimä tarina, edelleen odotan niitä todisteita.
 
vierailija
On, suloista lämpöä on heidänkin väleissään. Samanlaista kuin kaikkien Joksujen välillä muutenkin, mutta vaikuttaa että heillä on ihan erityinen side kun ovat olleet ystäviä ihan lapsesta saakka.
Mua naurattaa vieläkin se, että joku oli niin mustasukkainen Martinin ja Bojanin väleistä, että niihin liittyvät kommentit piti poistattaa.🤣
 
vierailija
B:n ja D:n halailu ei ollut esitystä. Sulla on kyllä outo näkökulma näihin miesten välisiin juttuihin, kun näet kaiken esityksenä.
Kaiken muun paitsi B&K siis. Siksi sillä on niin kova tarve kieltää kaikki muut, kun sen mielestä B&K on jotain ainutlaatuista, vaikka Bllä on tosiaan todella lämpimät välit useammankin ystävänsä kanssa. Ei tarvis olla kaikkia muita kieltämässä jos ei ois hätää K&Bn suhteen ;)
 
vierailija
Kaiken muun paitsi B&K siis. Siksi sillä on niin kova tarve kieltää kaikki muut, kun sen mielestä B&K on jotain ainutlaatuista, vaikka Bllä on tosiaan todella lämpimät välit useammankin ystävänsä kanssa. Ei tarvis olla kaikkia muita kieltämässä jos ei ois hätää K&Bn suhteen
Näin mäkin ajattelen. Kyseinen ihminen tietää sisimmässään sen, että K ja B ovat vain pelkkiä ystäviä, mutta hän ei pysty myöntämään sitä. Kieltää kaiken muun, koska pelkää totuutta.
 
vierailija
Minun shippi voi niin hyvin, että tää ei haittaa pystyn kuitenkaan vastustamaan B:tä loukkaavia kirjoituksia, ja nythän rupesitte vasta Martinia kirjoittaan, kun sanoin tyhmänä, ettei se kiva juttu.
Jos sun shippi vois oikeesti hyvin niin ei sun sillon täällä tarvis roikkua ja kieltää jokainen viesti jossa B mainitaan jonkun muun yhteydessä kuin K.
 
vierailija
Aika hauska toi K:n Warsovan keikka, kun se on sama keikkapaikka jonka Joksut möi loppuun ensiks alle päivässä, ja sit lisäkeikan loppuun taas päivässä. Ja K:lla ei ole edes se yksi keikka mennyt.
 

Yhteistyössä