Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Meninpä aikani kuluksi katselemaan Jannen instagramia. Janne-fanit kun aina kirkuu että Janne ei koskaan toimi väärin ja puolustelevat tätä hysteerisesti, niin lievästi sanottuna kyllä yllätyin.. Janne oli kuvannut onnettomuuspaikkaa ohi ajaessaan. Osallisena olleen pakettiauton rekisterikilpikin näkyi selkeästi tuossa videossa. Itse olen ajatellut että onnettomuuspaikan filmaaminen olisi täydellisen kusipäistä ja aivovammaista toimintaa. Saati että sitten vielä julkaisee sen pätkän instagramissa.. Kaiken lisäksi vielä vaarantaa liikennettä kun keskittyy siihen kuvaamiseen ajamisen sijaan.... Mutta koska kyseessä on supersuosittu megatähti Janne Antin, niin eihän tuossa touhussa olekaan mitään väärää. Fanit varmasti puolustelevat TÄTÄKIN toimintaa vähätellen "Entäs sitten, kaikkihan kuvaa onnettomuuspaikkoja."

PS. Ja sillä ei ole mitään merkitystä tai lieventäviä asianhaaroja, että tuo video on jo jokusen kuukauden vanha! (Ja aihetta varmasti käsitelty jo vauvapalstalla.)
 
vierailija
enemmän taitaa kyrsiä tuota yhtä h vihaajan tyyppiä se, että alkuperäisen kommentin kirjoittaja puhui asiaa. Muutekseen, noh on murretta. Vai pitäisi täällä nyt jopa alkaa vaihtamaan murrettaan ihan vain sen vuoksi, että joku ei tajua sitä tai vetää kierroksilla siitä jollain ihme palstalla. Matkusta välillä niin saat selville vaikka sun mitä uusia asioita. Kirjoja voi myös lukea.
 
vierailija
Ja parastahan tuossa videossa on se, että tekopyhä Janne oli kirjoittanut "Varovasti liikenteessä!" Kyllä, autokoulunopettaja ja tieliikenneinsinööri Janne Antin on täysin oikeassa kehottaessaan ajamaan turvallisesti liikenteessä, kun itse samaan aikaan räplää puhelintaan ja kuvaa. On se hieno mies tuo Janne Antin ♥
 
vierailija
Tyypillistä, niin tyypillistä Janne-fanien toimintaa.... Sivuutetaan täysin tuo onnettomuuspaikan kuvaaminen, kun ei ole pokkaa myöntää että todellakin oli Jannelta kusipäistä touhua. Nyt jankutetaan vaan tärkeänä jostain murteista 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
vierailija
JuuH, poistu sinäkin vain liukkaasti paikalta Tuossa pari kommenttia ylempänä on sellainen viesti Jannesta ja hänen toiminnastaan onnettomuuspaikalla, että onpa ihme ja kumma kun tämä palsta hiljeni
Ei tämä palsta sen takia hiljentynyt, mutta kun tiedetään ettei mikään vastaus ole hyväksyttävä sinulle (ja muutenkin ollut hiljaista täällä tänään), niin mitä sitä turhia. Eiköhän sieltä tule vielä parit vihaajien kommentit, jotka ovat sinun kanssa ihan samaa mieltä. Odottele rauhassa niitä.
 
vierailija
Jätän tän vaan tähän:

En sanonut etteikö se ois niin ja noin. Jotkut kuvaa, jotkut ei. Sanoin ettei ollut mitään dramaattista kuten annettiin vähän luulla video näyttäisi.
 

Yhteistyössä