K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mä taas en usko tähän. ŠBJ:n hype ja suosio oli koko kevään paljon suurempi kuin Bluzan, vaikka myös Bluza on hyvin pidetty. Lisäksi ne on nyt menneet muokkaamaan biisiä paljon keväisestä, niin voi olla, että se ei enää toimi yhtä hyvin. Odotan jännityksellä, kun Bluza on mun oma ehdoton lemppari.
Eihän me tiedetä, miten paljon Bluzaa on menty muokkaamaan
 
vierailija
Kris ja B on kyllä valmistuneet joo. Mutta eikös Kris joskus aloittanut jonkun, vai kerkesikö edes aloittaa ylempää tutkintoa, mutta musiikkiura vei voiton
Kris ehti aloittaa sen maisterin mutta totesi viisukeväänä ettei siinä ohessa pysty opiskelemaan ihan ymmärretysti. 😂 Ja myöhemmin päättivät että eivät nyt keskity opintoihin vaan musiikkiin.
 
vierailija
B sanoi Puolan keikalla että muokkasivat Bluzaa paljon siitä mitä aiemmin soittivat sitä livenä. Ja että siinä tulee olemaan todella paljon eri soittimia.
B oli riehakkaalla tuulella Puolassa. Heitti antoisan lentosuukon jollekkin yleisössä. Hymy oli leveä ja katsoi vielä uudemman kerran samaan suuntaan. Yleisöä ei kyllä yhtään näytetty.
 
vierailija
Hyvin tunnettu ja arvostettu taiteilija viime vuosisadan vaihteesta.
Mutta siis relevantti tässä yhteydessä, miten siihen liittyy B ja S?
Joka tapauksessa katsoin sen alkuperäisen maalauksen ja ainoa mihin voi vedota on naisen punaiset hiukset. Miehestä ei edes kasvoja näy. Että sori, tästä nyt ei kyllä tekemälläkään saa uutta The Taulua.
 

Yhteistyössä