K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kärtsä voisi halutessaan pyytää nähdä, mitä kuvassa näkyy. Ja jutut tarkistaa.
Ootko tosissas. Hän oli esiintymässä festareilla eikä ollut edes tuon jutun varsinainen haastateltava. Siinä oli vaan otettu Tikkurilasta kuvia muistakin esiintyjistä. Meinaatko, että Kärtsällä olis aikaa joka saamarin kuvaa vaatia nähtäväksi. hohhoijaa! Siitähän vasta meteli nousisi, että on hirveä diiva.
K oli selkeästi muutaman askeleen edellä ja kuvaaja varmaan pyytänyt siinä lennossa kuvaa. Toiset on kävelleet muutaman askeleen kauempana ja ehtineet lähemmäs, kun K pysähtyy pariksi sekunniksi.
Kyllä oot pimee.
 
vierailija
Uskooko joku oikeasti, että Käärijästä ja puolisosta olisi julkaistu tietoisesti poseerattuja yhteiskuvia? Sitten jos niitä ikinä julkaistaan, tulee se olemaan joku yksinoikeudella-juttu.
 
vierailija
Jos on tuosta tulee kuva, että hän haluaisi julkisuuteen eikä ole tarpeeksi tärkeä Käärijälle siihen. TM yrittää estää. Ei kai toisen rakkaalle tehtäisi sellaista.

Turhaan te jankkaatte tuosta naisesta kun ei hänen roolinsa selkeästi ole merkittävä edes. Jättäkää nyt ainakin shippiketju rauhaan näiltä. Joku tuli huuutelemaan tuonne toiseen ryhmään tästä. Sai kuvan kuin olisi parempikin kuva.
Kuule. Ihan varmasti on merkittävä, kun K on hänen kanssaan arkensa jakanut jo pian kaksi vuotta. Silti olisi parempi antaa asian olla, samaa mieltä. Molemmilla on oikeus yksityisyyteen ja yksityiselämään.
Tervettä järkeä peliin nyt.
 
vierailija
Eli K on vässykkä joka on roikkunut julkisuuteen pyrkivän haahkan käsipuolessa kohta kaksi vuotta mutta ei osaa erota. Ja B on rakkaudessa riutuva tössykkä joka odottaa neitsyenä Kn vapautumista maailman tappiin asti ja parhaat vuodet valuu hukkaan.

Menikö oikein?
 
vierailija
Ihan selvästihän TM estää häntä ja tunkee sieltä naama suoraan Kameraan päin katsoen
LUE NYT NOITA AIKAISEMPIA KOMMENTTEJA TÄHÄN ASIAAN. Ehkä syttyy valot pimeään sullakin .Kukaan ei tunge, kukaan ei estä. K kulkee edeltä, toiset taempana. Kuvaaja ottaa kuvan lennossa ja huono kuvaaja onkin, kun noin pöljästi on rajattu. Huono ammattitaito myös kuvan editoijalla. Yleensä lehtikuvia rajaillaan paremmin, jotta sommittelusta tulee siistimpi.
 

Yhteistyössä