Kas kristittyjä 😮 Englannin lapsipuukotukset ilmeisesti lopettivat katolilaisten ja protestanttien välisen tuhatvuotisen sodan?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tässä on mellakoiden käynnistäjä, joka ei itse edes voi astua jalallaan kotimaahansa, koska häntä vastaan on asetettu pidätysmääräys.

"Stephen Christopher Yaxley-Lennon, joka tunnetaan nimellä Tommy Robinson (s. 1982), on brittiläinen kansalaisaktivisti.[1]

Robinson aloitti aktivisminsa Lutonissa, jossa hän oli vuonna 2009 perustamassa sittemmin johtamaansa islaminvastaista English Defence Leagueta. Hän sai tämän myötä huomiota kansallisella tasolla.[1] Robinson on ollut vangittuna pahoinpitelystä, petoksesta ja toisen passilla Yhdysvaltoihin matkustamisesta.[2] Vuonna 2018 hän oli oikeustalon ulkopuolella kuvaamassa groomausjengin oikeudenkäyntiä kun hänet vangittiin oikeuden halventamisesta. Robinsonille pidettiin kansainvälisesti tukimielenosoituksia. Hänen saamansa tuomio kumottiin valituksen myötä. Robinsonin tukijat ovat viitanneet häneen sananvapauden ja brittiläisten arvojen puolestapuhujana. Hänen vastustajansa ovat syyttäneet häntä vihan ja väkivallan lietsomisesta.[1]"



 
vierailija
Siitähän sä nostit äIämöIön, mutta 10 pienen lapsen puukottamisesta sä haluat vaieta.
Miten niin haluan vaieta? Ihan sairas väite. Tätä kamalaa tekoa käytettiin keppihevosena riehumiselle, joka aloitettiin valheille.

Nämä rikkovat ja ryöstävät rehellisten yrittäjien liikkeitä ja hakkaavat viattomia. Tekijä ainoastaan on tästä lasten surmasta vastuussa, eivät ketkään muut.
 
vierailija
Tommy Robinson eli Stephen Christopher Yaxley-Lennon, jota vastaan on asetettu pidätysmääräys Isossa-Britanniassa. Melkoinen lista rikoksia, joista on ollut vangittuna.
Hän on perustanut i English Defence Leaguen ja hänen nimeään mellakoitsijat ovat kuuleman mukaan huutaneet. Itse lokoisasti makoilee Kyproksella auringossa, kun maata tuhotaan.

 

Yhteistyössä