K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Niin ja sitä liveä katsoivat vaan ne jotka Joksuja kuuntelee jo ennestäänkin, myös ne lyhyet klipit jälkikäteen ovat levinneet twitterissä ja tumpussa vain sellaisten kesken jotka shippaavat jo ennestään, ei yhdellä halauksella mitään uusia shippaajia saavuteta
Jep. Saattoi myös käydä niin, että K ja Joost collab veti suuren yleisön mielenkiinnon puoleensa eikä K&B.
 
vierailija
Sitä en ole nähnytkään. Kuvia on niin paljon jokapuolelta. Oli niin tai näin, uskon vakaasti kaverihaliin. Ei tapahtunut mitenkään salassa. Yllättävä kyllä se oli. Mutta Bn on näyttelijä. Antoi jotakin signaaleja mitä ruotia. Ei sen enempää.
Mua aina vähän mietityttää nämä toteamukset, että B on näyttelijä. Onko hän? Hän on itse haastattelussa sanonut esittäneensä tähän mennessä lähinnä itseään. Roolit on olleet sillä tavalla kirjoitettuja. Ei tuntunut pitävän itseään ainakaan vielä oikeana näyttelijänä.
 
vierailija
Se Bn julkinen halaus saattoi johtua yksinkertaisesti siitä, että Bojan tiesi jo ennen keikan alkamista, että eivät näe Kn kanssa toisiaan pitkään aikaan. Hyviä ystäviä kun ovat. Aivan julkisella paikalla Kn avokin ja veljen ym ystävien nähden, kävi hyvästelemässä. JOlla saattoi olla keikan jälkeen minuuttiaikataulu ehtiäkseen aamulennolle. K lähti porukoineen keikan jälkeen ehkä Samppikseen. Tiet erosivat mutta hyvä ystävyys varmasti jatkuu klla ja Blla. Hieno homma
No jo on tiukka aikataulu, jos tuo oli halauksen syy.
 
vierailija
Ei olla puhuttu Sadiesta pariin päivään, mitenköhän se nyt pärjää? 😀
Se voidaan todeta, että K&B jaksavat yllättää, ehkä niitä otti päähän, että niistä puhutaan kompostissa.
Kaikin tavoin on syytä puhua näistä kahdesta edelleen!
 
vierailija
Ei olla puhuttu Sadiesta pariin päivään, mitenköhän se nyt pärjää?
Se voidaan todeta, että K&B jaksavat yllättää, ehkä niitä otti päähän, että niistä puhutaan kompostissa.
Kaikin tavoin on syytä puhua näistä kahdesta edelleen!
Minäkin mietin, että ovatkohan B ja S olleet paljonkin yhteyksissä , kun eivät nyt pysty näkemään. Entä mille keikalle Sadie ilmestyy seuraavaksi?
 
vierailija
No olihan se halaus nyt niin merkittävä hei, verrattavissa jopa kihloihin, ainakin jos vauvan ketjua ja puutarhaa eksyy lukemaan ehkä ne uudet shippaajat sitten sitä kautta löytyy
On Kn pikkuveli, avokki ja muuta porukkaa ja Kärtsä. B tekee 15 sekunnin käynnin heidän luonaan kitara sylissään ja halaa todella pikaisesti Kta. Jää kitara vielä heidän väliinsä. Ei kovin intiimiä. Tämä kohtaus vavisutti vauvan totaalisesti.
 
vierailija
Musta tämä on ummehtunut, vanhaa ikäluokkaa edustavan ihmisen näkökanta, että ajatellaan niin, että jommalla kummalla olisi enemmän suhteessa hävittävää.

no oletko yllättynyt? shippaajat edustaa muutenkin toksisia ajatuksia. Aikuiset ihmiset.
Täällä siis Bojanista voi puhua pelkkänä opportunistina, joka jopa kesken oman biisinsä esittämisen laskelmoi mielessään, että "tulee lisää kuuntelijoita, jos nyt käyn halaamassa Jereä"? Ja tällainen opportunismi on siis mahdollista vain miehille, koska naisten kohdalla edes sellaisen mahdollisuuden esiin nostaminen on toksista naisvihamielisyyttä ja tunkkaista vanhanaikaista ajattelua. Melkoisissa pilvilinnoissa pitää elää, jos kuvittelee, ettei nykypäivänäkin julkkisten perässä ole lauma onnenonkijoita, jotka ovat valmiita mihin vain päästäkseen nk. piireihin ja pysyäkseen siellä.

Kukaan täällä ei tietääkseni ole väittänyt gf:n olevan tällainen onnenonkija, mutta paremman tiedon puutteessa emme voi myöskään olettaa parisuhteen olevan vakaalla pohjalla vain sillä perusteella, että vuosi on ollut niin hektinen ja vaatinut kovia hermoja.

On täysin mahdollista, että nykyinen tyttöystävä on täällä esitetyn mukaisesti Jeren "sielunkumppani, joka ymmärtää, hyväksyy, kunnioittaa ja rakastaa toista vilpittömästi", mutta tästä ei ole sen enempää tietoa kuin mistään muustakaan vaihtoehdosta. Parempi olisi, ettei arvailuja esitettäisi suuntaan eikä toiseen.
 
vierailija
Siis mihin he matkasivat tuolla bussilla? Helsinkiin?
Luultavasti Turkuun jatkoille. Ainakin Turkulaisen pizzerian tiktokissa on K ja TM samana yönä. On varmaan muitakin, mutta eivät näy. Kn bussi oli lähtenyt heti Joksujen keikan loputtua pois Ruissista ja varmaan ainakin osa crewstä lähti heti Helsinkiin, kun Mikkekin postasi silloin yöllä kun oli saapunut kotiin. Jodelissa oli havaintoja tuosta Kn bussin lähdöstä useampi. Muiden yöllisistä menoista ei mitään tietoa minne menivät ja millä esim. sinne Helsinkiin, kun kukaan ei postannut mitään.
 

Yhteistyössä