Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tossahan on aika sama idea kuin siinä aiemmassa fanin tekemässä paidassa, joka oli Utrechtistä, ois nyt voinut joku keksiä jotain uuttakin. Ja tavallaan tylsää, että Bojan joutuu kokemaan painetta nyt käyttää noita fanien antamia paitoja. Siis kun kerran käyttää, niin sitten kaikki innostuu niitä tekemään ja sitten joutuu niitä käyttään vähän silleen velvollisuudentunnosta. Vaikka ois ehkä ollut itsellä mielessä joku ihan muu asu.
Eiköhän Bojan kykene valitsemaan keikalle haluamansa vaatteet, turha huolehtia hänen puolestaan. Se sai enemmänkin noita paitoja faneilta mutta silti vaan laittoi Padovan keikalle JO:n merchiä.

Bojan tuntuu arvostavan käsin tehtyjä lahjoja kovasti joten varmaan siksi käyttää noita.
 
vierailija
Jos joku aikoo boikotoida viisuja tänä vuonna, ja etsii vaihtoehtoista toimintaa viisujen ajaksi, niin Discordissa aiotaan katsoa silloin yhdessä Kärtsän keikkoja oheistoimintoineen. Kiinnostuneille:

Eräs balkanilainen Twitter-tuttu laittoi tällä viikolla Twitter-gallupin, että boikotoitko viisuja. Meni hetki tajuta, että hän tarkoitti tietenkin Israelian eikä Loreenin takia. :p Itse en normaalisti katso muutenkaan.
 

Yhteistyössä