Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
B tuli vielä lavalle toisen juontajan kanssa ennen ja jälkeen viimeisen esiintyjän eli Espanjan edustajan. Puhui lähinnä espanjaa niin en kovin paljon ymmärtänyt. Kiittelivät kaikkia esiintyjiä. Ilmeisesti siellä alkoi after partyt heti konsertin jälkeen 🙂
 
vierailija
OMG the chat was packed with Italians! It was a nice preparty though. But K was missing next to B. If K had also been there it would have been perfection. Among other things, one of the nicknames of an Italian was Kaarijafetus (the fetus of Käärijä). Made in Italy
 
vierailija
B vaikutti vähän väsyneeltä ja ehkä tosiaan eksyneeltä ilman muuta bändiä, jonka kanssa oli juuri rutinoitunut esiintymään. Lentääköhän ne huomenna takaisin sloveniaan? Mitähän B aikoo hössätä, kun selitti siinä Eurovoxx-kanavan haastiksessa, ettei voi pysähtyä, tai flunssa iskee.
Eräs tunnettu lääkäri on sanonut minulle, että tuo on juurikin se, miten se toimii. Jos on tosi stressaantunut ja ylikierroksilla, niin ei tule helposti flunssa, mutta sitten kun kierrokset tippuvat, niin sitten helposti iskee heti joku tauti.
 
vierailija
Ongelma ei selvästikään ollut rasvoittuminen, vaan väärä muotoilutuote, joka ei varmasti ollut B:n oma valinta. Oli kyllä onneton kommentti sinulta - etkö raukka muuta keksinyt huomiota kerjätäksesi ja negatiivista ilmapiiriä luodaksesi?
Tuskin pelkästään, en ole tämä kirjoittaja, mutta B:llä aika usein rasvaisen näköiset hiukset kyllä
 
vierailija
Tuskin pelkästään, en ole tämä kirjoittaja, mutta B:llä aika usein rasvaisen näköiset hiukset kyllä
Jahas. Rasvaisiksi niitä on lähinnä silloin kutsuttu, kun B on lavalla yltäpäältä hiessä ja hiukset märkinä. Vääränlaiset muotoilutuotteet saavat tuonlaatuiset hiukset myös helposti raskaiksi ja rasvaisen näköisiksi.

Se kyllä kiinnostaisi, mikä saa ihmisen palstoille tuosta asiasta jatkuvasti kirjoittamaan, yleensä vielä nimenomaan nälvivässä sävyssä. Jos ongelmana oikeasti olisi hiusten rasvoittuminen, ei siitä huomauttelu olisi sen parempaa kuin hiusten harvenemisesta tai iho-ongelmista nälviminen. Miksi niistä pitää päästä sanomaan? Helpottaako se jotenkin omaa pahaa oloa?
 
vierailija
Kylläpäs täällä nyt ollaan herkillä, kun ei siedetä mitään normaalia kritiikkiä Bojaniin liittyen
Normaalia ei ole ulista noin pienestä asiasta kahdella palstalla. En nähnyt B:n hiuksissa mitään vikaa, itse asiassa pidin niitä upeina, ja vasta kun täältä ja vauvalta lulin, että näyttivät rasvaisilta, menin uudestaan suurentelemaan kuvia ja myönnän, että joo, tuollaisenkin tulkinnan niistä voi tehdä, jos tosiaan niitä tuijottelee suurennuslasin kanssa. Tosin se "rasvaisuus" näkyy vasta myöhemmin, kun on hikoillut ja haronut niitä hiuksiaan edes takaisin. Eikä se edellleenkään näy tavallisen katsojan silmin vaan vain sellaisen, joka maanisesti etsii jotain vikaa.

Ja kirjoitan nyt sinulle ensimmäisen kerran eli en ole kukaan noista aiemmin kommentoinneista.
 

Yhteistyössä