Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onko täällä Joksujen Tallinnan-keikalle meneviä? Milloin olette menossa, 4. vai 5.3.? Mietin että tuleeko liian kiire jos saapuu Tallinnaan muutama tunti ennen keikkaa. Pitäisi ehtiä heittää kamat hotellille ja sitten ehkä syödäkin jotain, ennen kuin suuntaa keikkapaikalle. Mun lippu on EE jolla pääsee soundcheckiin, milloin se sitten onkaan, ehkä jo pari tuntia ennen keikkaa? En osaa päättää menisinkö sittenkin jo 4.3. illalla. Mites te muut?
EE lipulla menossa myös ja vasta 5.3. iltapäivällä. En usko, että sound check on kuin ehkä tuntia ennen ovien avautumista, joten hyvin pitäisi ehtiä syödä ja viedä kamat hotellille.
 
vierailija
EE lipulla menossa myös ja vasta 5.3. iltapäivällä. En usko, että sound check on kuin ehkä tuntia ennen ovien avautumista, joten hyvin pitäisi ehtiä syödä ja viedä kamat hotellille.
Mullakin on EE-lippu ja meen Tallinnaan vasta 5.3. Menisin jo 4.3., mutta en voi.
Mistäpäin Tallinnaa ootte buukanneet hotellin? Tuntuu, et Helitehaksen lähellä ei ole mitään hotelleja että kai se täytyy jostain sataman läheltä tai vanhastakaupungista se majapaikka hommata. 🤔
 
vierailija
Totta ihmeessä meette Joksujen kanssa samalla lautalla 5.3
En ees tullut ajatelleeksi tätä vaihtoehtoa, että ne vois olla samalla laivalla. No, laivoja menee sen verran paljon, että ei ehkä todennäköistä että sattuu samalle. Tosin jonkun Tallinnan keikalle menijän kanssa varmasti sattuu, koska Suomesta on sinne varmasti jopa satoja menijöitä.
 
vierailija
Mä oon aika varma ainakin siitä että jos ne laivalla menee, niillä on taatusti joku captain lounge varattuna. Kyllä ne tietää että laivassa on kymmenittäin suomalaisfaneja niitä häiritsemässä (tosin ne ei ehkä osaa odottaa keski-ikäisiä tätejä näin paljoa). Ja Nace on vissiin jo riittävästi seilannut itämerellä :D
 
vierailija
Joksujen kyl pitäis kokea laivalla matkustaminen mut liekö menevät koneella kumpikohan halvempi?
Jos niillä on se bussi jo Suomesta, niin sitten ainakin menee laivalla ja uskon että muutenkin. On paljon halvempi, huomattavasti enemmän vaihtoehtoja ja myös nopeampi kun satamaan lyhyempi matka kuin kentälle eikä siellä tarvi olla paljon ennen lähtöä. Ja sama Tallinnassa, laivalla pääsee suoraan keskustaan.
 
vierailija
Olis kyllä helpompi kamojen roudaamisen suhteen, jos ottaisi jo Suomesta. Mutta voi olla miten vaan. Tallinnaan sen saa täältä helposti laivan kyydissä.
Jos menevät laivalla niin voivat tutkia tax freeta samalla ja saisivat vähän aistia sitä tunnelmaa :D toisaalta lentokoneella pääsee varmasti nopeammin mutta eipä heillä kiire ole kun on se välipäivä välissä
 

Yhteistyössä