No pakkoha seo. Ei siitä muuten kawjalanpaiftia tule.Laittaako teistä kukaan sianlihaa kaveriksi Kajalanpaistiin?
Missä suhteessa sikaa ja nautaa? Oikeaoppisesti.No pakkoha seo. Ei siitä muuten kawjalanpaiftia tule.
ei ne syyt mene mihinkään umpeen vaikka kuinka korvennat niitäNo todellakin. Jos ei jopa pidempäänkin. Lihan täytyy hajota kun sen painaa suussaan kitalakea vasten!
Alkulämpö voi olla kovempi hetken/kiehuva vesi jos haluaa hifistellä.
Joku mainitsi, että kevyesti paistetaan nopat. Eijjei - paistetaan runsaassa voissa valurautapannulla kovalla lämmöllä syyt umpeen ja sitten uuniin. Vettä (itse käytän kiehuvaa vettä vedenkeittimestä) päälle sen verran että lihat peittyy.
Mitään lihaliemikuutioita ei käytetä!
Pataan tulee myös porkkanaa isoina paloina, kokonaisia pippureita, ja perus keltasipulia halkaistuna isoina lohkoina.
Lisäks merisuolaa tai muuta hyvää suolaa maun mukaan.
ÄLÄKÄ UNOHDA LAAKERINLEHTIÄ!!!!
puolet ja puoletMissä suhteessa sikaa ja nautaa? Oikeaoppisesti.
Älä höpäjä.ei ne syyt mene mihinkään umpeen vaikka kuinka korvennat niitä
se pintojen kiinni paistaminen on urbaani legenda
ne nesteet tulee ulos joka tapauksessa sen 8h haudutuksen aikanaÄlä höpäjä.
Koitapa paistaa kunnon lämmöillä liha versus miedolla.
Kummalla saat nesteet pihalle?
Ne ovat nesteessä!ne nesteet tulee ulos joka tapauksessa sen 8h haudutuksen aikana
HS: Näin paistat täydellisen pihvin – kemisti: ”pinnat kiinni” -tapa on tuulesta temmattu
Kemisti kumoaa grillausmyytit Helsingin Sanomissa. Hyvä pihvi onnistuu vaikka suoraan jääkaappiviileästä lihasta.www.is.fi
Pinnat kiinni ja muita ruoanlaiton myyttejä - IhanaMies
Monet ruoanlaiton myytit seuraavat myös riistan valmistusta. Usein myytit kulkevat sukupolvesta toiseen ja niitä myös opetetaan alan kouluissa. Usein tehdään, kuten on aina ennenkin tehty, eikä uskalleta lähteä kokeilemaankaan valmistaa ruokaa uusilla tavoilla. Kuuluisat tv-kokit ja...ihanamies.fi
on tullu sen verran kokkailtua että tiiän kylläNe ovat nesteessä!
Koita tehdä se paisti nesteessä tai ilman nestettä. Kummasta tulee mehevä, ei kuiva.
Jauhelihaakin paistaessa saat nesteet pihalle miedolla lämmöllä. Koitapa hyvässä voissa kovalla lämmöllä.
eö fraierihan on kuin pikkunen kiertoilmauuni, se vaan lämpenee paljon nopeemmin kuin tavan uuni ja siinä on tehostettu ilmankiertoHei kertokaas ku kaveri sai air fryerin lahjaks et mitä sillä tehdään? Ja miksi se on hyvä tai huono?
En ole kuivannut, Paananen leikkeitä pakastepurkkeihinRuohosipuli on ihan hyvä sen itkettävän tilalle.
Kyllä se pitää. Ne nesteet haluaa hiljalleen luovutettuna siihen liemeen, eikä höyrynä ilmaan!on tullu sen verran kokkailtua että tiiän kyllä
lihaan ei kuitenkaan saa paistamalla semmosta kuorta joka piättäs nesteet
Mistä tuo paananen tukkeutui tänne?En ole kuivannut, Paananen leikkeitä pakastepurkkeihin
Juu mut jos on fosfaattiliha, ei taida onnistua?Kyllä se pitää. Ne nesteet haluaa hiljalleen luovutettuna siihen liemeen, eikä höyrynä ilmaan!
No meillä ei kovin muuta sillä tehtäis kun lihaa.Hei kertokaas ku kaveri sai air fryerin lahjaks et mitä sillä tehdään? Ja miksi se on hyvä tai huono?
Niijjoo, hyvä huomio!Juu mut jos on fosfaattiliha, ei taida onnistua?
Puoli sikaa ja puoli härkää!!!puolet ja puolet
Se lihojen ruskistamisen juttu on että palojen kypsyminen alkaa ja kun pata laitetaan kuumaan uuniin niin kypsyminen jatkuu.ei ne syyt mene mihinkään umpeen vaikka kuinka korvennat niitä
se pintojen kiinni paistaminen on urbaani legenda
+ että ruskistaminen antaa makuaSe lihojen ruskistamisen juttu on että palojen kypsyminen alkaa ja kun pata laitetaan kuumaan uuniin niin kypsyminen jatkuu.
Ei just se mut luomupalasaippuoita on käytetty neljännesvuosisataNyt en tänään jaksa kattoo meen aamust moikkaa ni nyt nukkuun. kummipoikaa. Onko sulle teepuusaippua tuttu?
Siitä on koko ohjelma sarjassa Spotlight. Aiheuttaa masennusta ja voidaan mitata stressitasoistaNiijjoo, hyvä huomio!
Ensimmäiset saippuat ovat muistaakseni olleet eläinrasvaa ja tuhkaa.Ei just se mut luomupalasaippuoita on käytetty neljännesvuosisata