Heippa karjalan paistista asiaa.

No todellakin.👍 Jos ei jopa pidempäänkin. Lihan täytyy hajota kun sen painaa suussaan kitalakea vasten!😋
Alkulämpö voi olla kovempi hetken/kiehuva vesi jos haluaa hifistellä.

Joku mainitsi, että kevyesti paistetaan nopat. Eijjei - paistetaan runsaassa voissa valurautapannulla kovalla lämmöllä syyt umpeen ja sitten uuniin. Vettä (itse käytän kiehuvaa vettä vedenkeittimestä) päälle sen verran että lihat peittyy.

Mitään lihaliemikuutioita ei käytetä!

Pataan tulee myös porkkanaa isoina paloina, kokonaisia pippureita, ja perus keltasipulia halkaistuna isoina lohkoina.
Lisäks merisuolaa tai muuta hyvää suolaa maun mukaan.

ÄLÄKÄ UNOHDA LAAKERINLEHTIÄ!!!!

ei ne syyt mene mihinkään umpeen vaikka kuinka korvennat niitä

se pintojen kiinni paistaminen on urbaani legenda
 
Älä höpäjä.
Koitapa paistaa kunnon lämmöillä liha versus miedolla.

Kummalla saat nesteet pihalle?
ne nesteet tulee ulos joka tapauksessa sen 8h haudutuksen aikana


 
ne nesteet tulee ulos joka tapauksessa sen 8h haudutuksen aikana


Ne ovat nesteessä!
Koita tehdä se paisti nesteessä tai ilman nestettä. Kummasta tulee mehevä, ei kuiva.

Jauhelihaakin paistaessa saat nesteet pihalle miedolla lämmöllä. Koitapa hyvässä voissa kovalla lämmöllä.
 
Hei kertokaas ku kaveri sai air fryerin lahjaks et mitä sillä tehdään? Ja miksi se on hyvä tai huono?
eö fraierihan on kuin pikkunen kiertoilmauuni, se vaan lämpenee paljon nopeemmin kuin tavan uuni ja siinä on tehostettu ilmankierto

se on siitä hyvä että sillä voi ikäänkuin paistaa ilman rasvaa, huonoa se että sillä ei voi tehdä kovin suuria annoksia
 
  • Tykkää
Reactions: 9MM ja Lispetti
  • Tykkää
Reactions: ruuttis

Yhteistyössä