Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja btw kyllä hymyilyttää, että K ei voinut tehdä eroottista joulukalenteria ilman B viittausta, ei vaan voinut
Saas nähdä mitä ensi vuosi tuo näille kahdelle tullessaan yhdessä ja erikseen. Jatkuuko tilanne vaan tällaisena erityisenä ystävyytenä. Eiväthän he ole tunteneet vasta kuin vajaan vuoden. Yllättävän lyhyt aika, kun ajattelee mitä kaikkea on tapahtunut heidänkin välillään.
 
vierailija
Jos kalenterissa on vielä joku juttu, kuten ilmeisesti on, niin olen kyllä aika 50/50 että siellä on jotain bojanihtavaa. Koska pakkohan siellä on jotain spessua olla, jos se on yllätys. (MRS=3)
Voihan se spessu olla paljon muutakin. En osaa ajatella Bojanin kuuluvan tähän onlyfansiin enää enempää. Jotenkin sillä olisi jo isompaa merkitystä, jos K n täytyy hänet taas saada uudestaan esiin jollain tavalla. Vai olisiko se sitä kuuluisaa fanservicea.
 
vierailija
Markin kuvista: Mia näyttää edelleen siltä, että on aivan lääpällään Boitsuun. Mutta eipä ole koskaan B:tä näyttänyt kiinnostavan yhtään. Alessandra ja Kris näyttävät pariskunnalta tuossa yhdessä kuvassa 😍
 
vierailija
Jos YouTube sanoo et video kestää 28 minuuttia niin ei kai koko vlogiin mahdu koko Euroopan kiertuetta kun muutkin jaksot on kestänyt joku 17 minuuttia esim uk vlogi. Sen takii epäilen et olis pelkkä Euroopan kiertue yhdessä videossa koska jo nordic tourilta tuli paljon matskua
 

Yhteistyössä