Vapaamuurarit kuntavaaliehdokkaina

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Porissa on ainakin ehdokas nimeltä Jouni Lehtimäki SELKEÄ vapaamuurari!!

Kuka tajuaa yhtään maailman menosta, tajuaa myös sen, että vapaamuurarit (ympäri maailmaa) hallitsevat tätä maailmaa (sen vuoksi maailman rikkain 10 % maailman väestöstä omistaa lähes koko maailman, niin kaikki maailman oleellisimmat pankit kuin yhtiötkin, kuten kaikki valtamediakanavat ympäri maailmaa). Vapaamuurarit antavat ihmiselle eri kuvaa heidän erittäin satanistisesta ja okkultistisesta järjestöstään uskomuksineen ja riitteineen kuin mitä he oikeasti puuhailevat suljettujen seinien sisällä. Vapaamuurarit ovat saaneet ihmiset niin aivopestyä, että suurin osa taviskansasta luulee vapaamuurareita naurettavaksi homoilujärjestöksi, jonka ihmiset ovat vain olevinaan jotain kuulumalla järjestöön eikä heillä koeta olevan sen suurempaa vaaraa yhteiskunnille. Miten väärässä ihmiset ovatkaan!

Vapaamuurarius on jo itsessään niin kiero järjestelmä, että sen eri asteiden vapaamuurarit valehtelevat myös toisilleen järjestön (uskonnon!) todellisesta tarkoituksesta eli siitä, että heidän Jumalan palvontansa on Paholaisen palvontaa. Suurin osa järjestöön liittyneistä taitaa siis olla yhtä pihalla järjestön todellisesta tarkoituksesta kuin suurin osa kansaakin. Näille järjestöön liittyville annetaan siis myös aivan eri mielikuva järjestöstä kuin mitä se on. Heille kerrotaan esim. miten paljon he tekevät hyväntekeväisyyttä (pelkkää näyttelemistä ja peitetoimintaa!).

Taviskansalaiset ovat täysin tietämättömiä esimerkiksi vapaamuurarien käyttämistä "veljellisistä" merkeistä ja viesteistä, joita he näyttävät "salaa" (eli suurin osa kansasta ei tajua merkkejä, saati edes näe niitä minään erikoisina) julkisuudessa toisilleen. Näin he viestivät ensinnäkin olevansa vapaamuurareita ja merkistä riippuen, he myös näyttävät "veljilleen", minkä asteen vapaamuurareita he ovat (toisin sanoen eri asteen vapaamuurareilla on eri asteen "salaista tietoa" maailman asioista ja heidän sairaasta satanistisesta uskonnostaan). Merkit (esim. käsimerkit ja jalkamerkit erilaisine jalan asentoineen tai esim. logot heidän yrityksissään yms.) ovat heidän kieltään. He eivät ns. puhu julkisesti olevansa vapaamuurareita, vaan he viestivät puheensa veriveljilleen merkein. Näitä omia veriveljiä (verellä annetun valan turvin) suojellaan kaikissa tilanteissa - oli kyse korruptiosta tai muista rikkeistä, jopa henkirikoksesta. EI siis ihme, että Suomessakin on jatkuvasti todella erikoisia päätöksiä monien oikeusprosessien seurauksena tai politiikan piirissä. Nämä vapaamuurariveljet suojelevat AINA toisiaan. Siksi demokratia ei toimi, vaikka niin tietenkin jälleen kerran uskotellaan ylipuhuttavissa olevalle taviskansalaiselle!

Myös Porin seudun ehdokkaista löytyi SELKEÄ vapaamuurari. Hänen nimensä on Jouni Lehtimäki. Isossa vaalimainoksessa (joka tuli koteihin) on hänen kuvansa ja hän näyttää SELKEÄÄ vapaamuurarimerkkiä käsillään! Ihminen, joka on tutkinut vapaamuurariutta ja tietää osan heidän elekielestään, näkee Jounin vapaamuurarikäsisymbolin HETI! Ja kun alkaa tutkia hänen työtaustojaan, niin ei epäilystä, että tämäkin mies on korkeilla asemilla Suomen työelämässä! Yleensähän lähes kaikki vapaamuurarit ovat korkeilla palleilla yhteiskunnissa - suojelemassa toinen toistensa selustaa.

Tutustukaa hyvät ihmiset vapaamuurariuteen. Siitä on ainakin hyviä englanninkielisiä tutkimuksia ja tekstejä. Monet tekstit ovat ex-vapaamuurarien kirjoittamia totuuksia heidän sairaasta uskonnostaan ja maailmanlaajuisesta eliitin hyvävelijärjestelmästä (jossa sallitaan ihmisen pahuus ja puolustetaan toisen veljen rikoksia (esim. lasten seksuaalinen hyväksikäyttö tai korruptiorikokset) "veljellisyyteen" vedoten. Moraali jää "veljeyden" jalkoihin vapaamuurariudessa! Valitettavasti moni mies, joka on kertonut totuuden vapaamuurariudesta ,on kuollut "oudoissa olosuhteissa" ja nopeasti paljastustensa jälkeen. Systeemistä pääsee harvoin ulos ilman kuolemaa, jos kyseinen henkilö kertoo totuuden vapaamuurariudesta ulkopuolisille. Mitä korkeamman asteen vapaamuurari on kysessä, sitä varmemmin hänet tapetaan salaisuuksien paljastamisesta järjestöstä erottuaan. Tietenkin tappo valjastetaan normaalikuolemaksi, kuten sydänpysähdys tms. "Ex-veljen" perhettä aletaan uhata, jos he eivät hyväksy selitystä kuolemaan ns. luonnolliseksi. Useimmat vaikenevat - ennen kuin heidän tai heidän lastensa henki on vaarassa. Samanlaisuus kertomuksissa on niin huomattavaa ympäri maailmaa, että kertomukset eivät ole todellakaan mitään sepitystä tai liiottelua. Tietenkin jos vapaamuurarilta asiaa kysyy, hän naureskelee takaisin, laittaa leikiksi tai vähintään mollaa epäilijää tyhmäksi (hyviä keinoja kieltää totuus!).

Mikä on kirjoituksen opetus? ÄLÄ ainakaan ÄÄNESTÄ niitä ehdokkaita, jotka SELKEÄSTI viestivät olevansa VAPAAMUURAREITA! Heille demokratia on ainoastaan HYVÄVELI-KERHON (vapaamuurarien) puolustamista - hinnalla millä hyvänsä! Sanovat he julkisesti mitä valheita tahansa!!!
 
vierailija
RKP-alainen Suomi suomisalaseurat suomisalaseura salaseura Suomi Helsinki porho-mielipuolet johtaa kaikkea Suomessa salaseuroissaan.

Satanistinen-salaseura aivopewsukultti tekee mielipuolisen luonnevian kovuuden natsi jne tyypin, jotka johtaa tätä suomea aina Helsingistä ja riistää kansaamme.

Itseasiassa kyse on lahtari-rotupuhtaus-oppien mukainen kansantuhnota yhä menossa suomikansaa-' alempaarotua'?- kohtaan? RKP käyttää maahanmuuttoa suomnalaisia vastaan...?

RKP-alainen Suomi suomisalaseurat suomisalaseura salaseura Suomi
RKP-alaiset eliitti-salaseurat:

RKP raha määrää kaiken suomessa... vain valtion-elätti eliitti voi hyvin ja rikastuu... kuten aina diktattureissa nyt siis EU-sosialismissa...

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17693547/kaupunki-syytteessa-emasunnottoemmien-heitteillejatos

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272473/suomi-on-rkp-diktatuurinen--fasistien-rasismiin--perustuva--alempaa--kansaa--syrjiva--fasistivaltio-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17109606/helsingin-kaupungin-asunnottomuus--ihmisoikeusrikoksista-tutkinta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/206146/suomi-on-fasistinen-maa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/9921151/rkp-fasistien-helsinki-tuhlaa-rahat-pois-suomalaisilta-

https://keskustelu.suomi24.fi/t/6531446/fasismi-rotuoppi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859896/ihmisia-ajetaan-ahtaalle-helsingin-kaupungin-asunnoissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/13606888/helsingin-suosiminen-lopetettava-ruuhkasuomi
 

Yhteistyössä