Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Bojan shared the photo of the Finnish photographer
And here he goes with his vague posts again.... pic from Tampere but London venue in the caption...?🤣


Photographer's post: https://www.instagram.com/p/CxlL63-N50F/
 
vierailija
Jep. Mulle tämä onkin eräänlainen tarina jota me ikäänkuin yhdessä kirjoitamme. Sekä me että K ja B ja JO pojat ja Reko ja Alessandra ja Salenakin jne. Mitä siellä taustalla on niin ei niin väliä vaikka merkkejä muusta olisikin. Tarina päättyy sitten joskus johonkin (jos päättyy). Sitten sitä tarinaa voi lukea uudestaan netin syövereistä jos vielä kiinnostaa.
Hienosti sanottu ja muotoiltu! Koen kans näin, nyt kun luin tän sun kuvauksen. Yhdessä luotu ja tuotettu kirja ja tarina:) (co-created)

Sitä oon myös pohtinut, että on mielenkiintoista olla tässä tässä ajassa mukana vs jälkeenpäin lukemassa käänteitä kerraten ja sillon ekaa kertaa tähän tutustuen.

Ja kuka ymmärtää mitenkin ja kokee mitenkin, mutta musta tää on osittain myös kuin artistien ja fanien yhteistä leikkiä. Toki me leikitään eri hiekkalaatikolla ja eri hiekkalaatikoilla, mutta vuorovaikutusta ja materiaalia tapahtuu puolin ja toisin. Some-videot esimerkkinä vaikkapa viisuista ja Nordic-tourilta. Ja muista viimeisimmistä molempiin suuntiin vuorovaikutuksista voisi mainita vaikka huhhahgay-kyltin. Heidän oma todellisuus ja mitä siinä on tai ei ole on sitten heidän oma juttunsa erikseen ja vain heille.
 
vierailija
Kohta viikko opeteltu Jokereiden biisejä ja hallussa on muutamia kertosäkeitä ja satunnaisia muita pätkiä. Parhaiten taipuu Ne bi smel jossa pystyy jo laulamaan säkeistöissäkin mukana, ja no se mulla oli tavoitteenakin opetella kokonaan, koska kaikkien häpeäjien kauhuksi haluan mylviä sen keikalla mukana alusta loppuun. Hassu on ollut huomata että yksin muuten vaan ajatuksissaan hyräillessä muistaa hyvinkin sanoja, mutta kun kuuntelee ja yrittää laulaa mukana, niin samat sanat vaan häviää mielestä :'D Noh, vaikka kaikki ei päähän tarttuiskaan, niin tuleepa ainakin kuuntelukertoja lisää Spotifyssä.

ps, muistakaa kuunnella CD niin saadaan pojille se kusinen platinalevy
Käskystä😅! Paljonko tarvii striimejä platinaan?
 
vierailija
Mielenkiintoinen kysymys. Kirjallisuus, elokuvat ja teatterit, niiden tarkoitus lienee juurikin on irroittaa ihminen todellisuudesta. Ne saattavat antaa myös uusia näkökantoja omaan elämään.
Vaikka keskustelu ajautunut eilen ja tänään sivuraiteille, niin musta nämä kuvaukset siitä, mitä tämä on ja voi olla ja miksi tätä tehdään, on tosi ihania<3 Samaistun. Ei ihme, että suoratoistot ja muut on jääny, kun on näitä tarinoita ja ajatuksia ja kuvioita:)
 
vierailija
Minusta K&B-tapauksessa ihmiset kiistelevät ficcien ulkopuolellakin tosi paljon siitä, millaisia nämä ihmiset ovat, ja usein se johtuu siitä, ettei ymmärretä, että ihmiset ovat hyvin moniulotteisia ja heillä on keskenään ristiriitaisiakin luonteenpiirteitä. Esim. Jere on minusta IRL määrätietoinen oman tiensä kulkija, joka kuitenkaan joissain tilanteissa ei uskalla sanoa ei vaan menee virran mukana (tällainen ristiriita on itse asiassa erittäin yleinen). Bojan taas vaikuttaa olevan bilettäjä, pelleilijä ja superekstrovertti, kuitenkin samalla herkkä ja joskus surumielinenkin vanha sielu. Ja toiset ihmiset näkevät enemmän toisen puolen kuin toisen, ja sitten syntyy palstariitoja, että millainen tämä tyyppi on, kuten on monesti käynyt.

- Joymuffin
Ihanasti kirjoitettu<3
"Ihmiset ovat hyvin moniulotteisia ja heillä on keskenään ristiriitaisiakin luonteenpiirteitä"

Tätä moniulotteisuutta on täällä aiemmin myös sivuttu jossain yhteydessä, ja oon niin samaa mieltä. Musta täällä tulee myös esille keskustelujen kautta, miten ihmiset on niin montaa asiaa yhtä aikaa ja limittäin, ja silti ne puolet on yhtä totta toisiaan poissulkematta.

Tähän liittyy musta monen muun jutun ohella, että shippiin hurahtaneet ovat myös tosi montaa muuta juttua elämässään eri elämän osa-alueilla. Tuomitsemisen ja vain yhden linssin läpi muiden katsomisen sijaan ihmisyyden ja moniulotteisuuden salliminen, ymmärtäminen ja siitä iloitseminen<3
 

Yhteistyössä