Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Sama, viihdyn myös täällä paremmin. Koen, että täällä on vielä enemmän lämpöä kuin siellä. Makunsa kullakin kuten ollaan opittu tällä matkalla, onneksi eri alustoja on. Sen minkä peukuissa menettää, niin ei haittaa, koska täällä on niin paljon muuta hyvää, sekä pidempiä pohdintoja että hulvatonta heittelyä. Ja en tiiä millasia kiimailuita vauvalla on ollut, mutta kyllähän täälläkin on kiima-asioihin päästy, mm mitä tekisit heidän kanssaan tai kolmistaan.
Saa nähdä jakautuuko tämä
jäljelle jäänyt porukka pysyvästi kahtia plussalaisiin ja vauvalaisiin (jos vaan joku ketju saadaan siellä toiminaan).
 
vierailija
Ja jälleen kiinnostaa täällä, minkähän reaktion lentäjäkapteeni herättää Suomen päässä, tai tarkemmin sanottuna päässä x 2.

Jotain materiaalia B tai bändi toivottavasti jakaa esim IG, ja voihan olla, entä lentelee privanakuvia. Kapteenipose Klle.
 
vierailija
Huh huh. Kuuma kuumempi Bojan!
En vielä jostain syystä ehtinyt /muistanut tsekata muita Jokruja, kuumia varmaan hekin. Näköjään K ja B nyt sitten nokittelevat ja kisailevat että kumpi uskaltaa olla kuumempi /homompi /rohkeampi /anything (you name it)... Mitäs shakkia se olikaan, en muista nyt termiä enkä jaksa lähteä etsimään. Mutta tämähän meille sopii, eikö niin naudat ja geit!!! Se taitaa olla joulu nyt! 💋💋

Yritän tästä nyt suoriutua nukkumaan, vaikka tiukkaa tekee... Kiitos tästä päivästä! Ljubim te! (menikö oikein?)

PS. Kärtsän Apollon keikasta tulee tällä menolla IKIMUISTOINEN...
 

Yhteistyössä