Sydänkohtauksia voi ehkäistä uudella tavalla, taustalla matala-asteinen tulehdus

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Elovena täysjuväkaurahiutaleesta puuro johon 1 rkl neitsytoliiviöljyä kiehautuksen jälkeen sekoitettuna, ja ripotellaan suolaa hieman makua tuomaan, kevyt sekoitus että suola maistuu osumina. Että on hyvää ja terveellistä sekä matala-asteista tulehdusta ehkäisevää.
Jos minulla olisi tulehdusta niin söisin itsekeitettyä oikein rasvaista luulihalientä. Ja luonnollisesti söisin harvoin kuten aina teen, keho paranee paastotessa.
Liemestä saa valtavasti ravintoa, mutta kaikki huono jää pois.

Kaura blokkaa ravinteita.
 
vierailija
Välimeren ruokavaliosta jokainen voi poimia itselleen sopivia osia.
Maitotuotteet ovat myös tärkeä osa Välimeren ruokavaliota ennen kaikkea juuston ja jogurtin muodossa. On hauskaa, että varsinaisesti Välimeren ruokavaliossa juusto on rasvaista ja sitä syödään paljon. Kreikkalaiset kuluttavatkin eniten juustoa asukasta kohti maailmassa. Eikä pidä unohtaa myöskään punaviiniä!
 
Nämä Bodin terveyslivet ovat mielenkiintoisia, mutta pitkiä lähetyksiä joten harvoin tulee kuunneltua kerralla kokonaan.
SENSUURI: Terveys &lisäravinteet +Harri Kokkonen #skip #voimapuoti - YouTube
Kiitos.
En ole seurannut.
Kuuntelin sellaisen pienen läpileikkauksen verran.

Jos viitsit hieman valottaa tietämätöntä.🙏🏼
Myyvätkö nämä herrat lisäravinteita? Eikö heidän mielestä ravinnosta saa enää kaikkea tarvitsemaansa vai kuinka?
Muun muassa kikki vai mitä se oli, puhdasta erittäin laadukasta omega 3:a. Itse syön kalaa - enkä käytä mitään lisäravinteita.
Kommenteissa muun muassa Peltolan tilan pelastus - kannatan.👍
Ovatko nuo lisäravinteet tarkoitettu sairastuneille eli/ ihmisille jotka eivät osaa syödä oikein?
 
vierailija
Kiitos.
En ole seurannut.
Kuuntelin sellaisen pienen läpileikkauksen verran.

Jos viitsit hieman valottaa tietämätöntä.
Myyvätkö nämä herrat lisäravinteita? Eikö heidän mielestä ravinnosta saa enää kaikkea tarvitsemaansa vai kuinka?
Muun muassa kikki vai mitä se oli, puhdasta erittäin laadukasta omega 3:a. Itse syön kalaa - enkä käytä mitään lisäravinteita.
Kommenteissa muun muassa Peltolan tilan pelastus - kannatan.
Ovatko nuo lisäravinteet tarkoitettu sairastuneille eli/ ihmisille jotka eivät osaa syödä oikein?
Jotain kulissien takaisesta lisäravinnebisneksestä itsekin tiedän ja siksi vastaan siinä valossa. Kyseisissä lähetyksissä keskustellaan mm. lisäravinteista ja sairauksista, sekä kaikenlaisesta terveyteen liittyvästä. Mikään varsinainen myyntiohjelma tuo ei ole, mutta tuo ketä haastatellaan maahantuo ja myy lisäravinteita ja taitaa olla niitä hyvin harvoja jotka on julkisesti puhuneet lisäravinteiden laatueroista ja niiden laatuluokista.
Ravinnosta on aikoinaan saanut ravinteet paljon paremmin kuin nykyisin, ravinnon laadun heikentymisen takia. Siksi lisäravinteita saattaa tarvia vaikka ruokavalio olisikin suht hyvä.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Välimeren ruokavaliosta jokainen voi poimia itselleen sopivia osia.
Maitotuotteet ovat myös tärkeä osa Välimeren ruokavaliota ennen kaikkea juuston ja jogurtin muodossa. On hauskaa, että varsinaisesti Välimeren ruokavaliossa juusto on rasvaista ja sitä syödään paljon. Kreikkalaiset kuluttavatkin eniten juustoa asukasta kohti maailmassa. Eikä pidä unohtaa myöskään punaviiniä!
Täytyy muistaa, että meillä myydään paljon myös juustonkaltaisia ”juustoja” mitkä eivät ole oikeaa juustoa.
Pastörointi tuhoaa tärkeitä aineita juustosta, samoin maidosta on tapettu tärkeät ravintoaineet ja lisätty (ilmeisesti synteettisiä) vitamiineja jne.
Jogurtit eivät myöskään ole mitään terveellisiä Suomessa.
Suomessa myydään myös pastöroimatonta juustoa, mutta on kovaa parmesaanijuustoa. Jos joku on löytänyt marketista pastöroimatonta vuohenjuustoa tai muuta pastöroimatonta pehmeää juustoa niin saa linkata.🙏🏼

En tiedä onko jo käytössä, mutta tällaisen poimin arkistostani:

Pastöroinnin tilalle on kehitelty vaihtoehtoisia menetelmiä. Olemassa on sähköön perustuva PEF-pastörointimentelmä (Pulsed Electric Fields), joka säästää vitamiineja ja fytokemikaaleja. Teoriassa pastöroinnin sijaan olisi mahdollista käyttää myös erittäin kovaan paineeseen perustuvaa HPP-tekniikkaa (High Pressure Processin), jossa elintarvikkeen mikrobien solurakenne hajotetaan korkeassa paineessa niin, että̈ ne tuhoutuvat.

Meillä juodaan raakamaitoa ja ollaan juotu sitä jo vuosia. Kefiiri tehdään raakamaitoon, ei veteen tai kuolleeseen maitoon.


Harmittaa, että en saa punaviiniä alas.:( Yritetty on, oikeasti yritetty!
 
Mi

Mieluummin 1 000 g päivässä.
Höyrytetyt tai uunikasvikset korvaavat osan perunasta/riisistä/pastasta/couscousista.
Parhaita ovat kaalit mm. parsakaali, kukkakaali, ruusukaali, keräkaali, punakaali lisäksi porkkana, punajuuri, lanttu, bataatti ym. juurekset sekä kesäkurpitsa, munakoiso ja paprikat.
Hyvän kastikekastikepohjan taas saa tomaatista pyreestä/murskasta/paseeratusta ja paljon valkosipulia, chiliä ja mustapippuria makua sekä terveyttä tuomaan. Talttuu tulehdukset. Saa syödäkin vatsan täydeltä lihomatta ja virtaa piisaa.
Oman ymmärrykseni mukaan eivät tulehdukset taltu tuollaisella.

Tulehduksiin suositellaan muun muassa rasvaista punaista lihaa.

Tässä ihan hyvin tietoa jos kiinnostaa:


Ja mitä tulehdusten aiheuttajiin tulee niin suosittelen katsomaan tämän seuraavan videon. Tässä aivokirurgi jakaa tieteeseen perustuvaa sisältöä joka voi olla monelle hyvin tärkeää tietoa:

 
vierailija
Piruparat myrkytetään ja saatetaan ennenaikaiseen hautaan. Onhan Välimerellisen terveysruokavalion suunnittelu ja ylläpito haastavaa ihmiselle joka juuri jaksaa ottaa sokerijogurtin ja lusikan kaapista tai laittaa valmishöttöeineksen mikroon, mutta se antaa paljon enemmän kuin ottaa. Jopa kurinalaisuus kasvaa, jota voi hyödyntää muiden elintapojen muutoksessa mm. liikunnan ottamisella rutiineihin.
Onko niissä tuota seassa?

 
  • Vau!
Reactions: Lispetti
Kaalit ovat fermentoituna monille ok, mutta mitä perus kaalista saamme?

-raskasmetalleja
-kemikaaleja
etc.

Ylittävätkö hyödyt haitat?

Tässä muuten ihan hyvä selonteko tutkimuksinern nykykaalista. Kiinnostuneille:
(en luonnollisesti kerkiä kirjoittamaan kaikkea joten pakko laittaa videoita)

Lissu, kale ei ole perus(kerä)kaali vaan lehtikaali. Sitä on vaikea kasvattaa ilman torjunta-aineita kaupallisesti. Itse viljelemällä saa puhdasta. Raskasmetallien määrä kaaleissa (tai esim, juureksissa) riippuu paljon siitä, miten ja millä niitä on lannoitettu.

Tuo video olisi verrattavissa lihasta kertovaan jenkkivideoon, jossa kerrottaisiin soijaruokinnasta, antibiottien ja hormonien käytöstä. Estäisikö se sinua syömästä suomalaista laidunkasvatettua luomulihaa?

kiinankaali viekoittelee?
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-

Yhteistyössä