Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
K sanoi JO:lle että puhuu nyt suomeksi ja sitten tuli vitulla ja saatanoilla höystettynä aika kovalla intensiteetillä kuinka JO on tullut tänne tätä yleisöä varten ja nyt ette sitten nolaa K:ta vaan huudatte kunnolla Joker Out jne . Eli muuten sama kuin aikaisemmilla keikoilla, mutta nyt ei sanonut enkuksi. Bojan kommentoi jotenkin, ettei ymmärtänyt muuta kuin vittu ja saatana Ja sitten sen piti kysyä muilta Joksuilta mikä biisi oli listalla seuraavana xD. Tuli sellainen fiilis, että meni ehkä vähän hällä pasmat sekaisin, siis hyvällä tavalla.
Voi kulta B 💕
 
vierailija
Olin paikalla keikalla, oli kyllä riehakasta menoa sekä lavalla että yleisössä. Upea lopetus NT:lle 🤩🔥🔥Jokereista varsinkin Bojan oli todella vauhdissa ja hymyili koko ajan. Liikkui melkoisesti pitkin lavaa ja oli välillä kyykyssä tai maassa niin ettei häntä takarivillä nähnytkään. Ehkä oli sitten glögiä nauttinut, jotain tummaa juomaa hän lasista ainakin hörppäsi veden lisäksi 😄 Tosi hyvin hän silti lauloi, jos vaikka olikin glögeillyt.

Lopussa joku antoi yleisöstä karkkia (Ässä mixiä?) ja B lupasi niitä Jurelle, jos hän on kiltti poika ja olihan hän 🥰

K piti palopuheen tamperelaisille, että Tampere on ollut aina hyvä yleisö hänelle ja että nämä vitun runkkarit on tulleet meitä varten Sloveniasta asti. Olisikohan tämä sitten siivittänyt yleisön huutoennätykseen :)

Ja CCC:ssä tosiaan K pussasi, minusta näytti että poskelle mutta saattoi olla kaulallekin. Muuta siitä en oikein nähnyt käsi- ja kännykkämeren läpi.

Huhhuh, nyt on edessä ankea paluu arkeen. Tänään B tosiaan lupasi, että ensi vuossa Tulevat taas. Eilen ei vielä luvattu.
 
  • Tykkää
Reactions: Shippisipriina
vierailija

😂❤
 

Yhteistyössä