Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sain vihdoin juteltua belgradilaisen DJ-ystäväni kanssa ja hän ei ollut se, joka soitti Kärtsää siellä olutfestareilla eikä ollut siellä muutenkaan. :D Olisikin ollut liian herkullinen käänne. Hän ei ollut koskaan kuullutkaan Joker Outista, mutta googletti Bojanin (jota kutsuin serbialaiseksi celebrity crushikseni) ja totesi että hot. :p Olisin hehkuttanut vielä Kärtsää, että kohta Belgradissa saattaisi olla kaksi hänen musaansa soittavaa DJ:tä, mutta hän meni nukkumaan. Lupasi kyllä yöpaikan, jos pääsen sinne joskus Jokereiden keikalle.

- Joymuffin
 
vierailija
Oliko Sale siis soittanut uudelleen vai tarkoittiko sitä viisujenjälkeistä puhelua?
Siis oli tänään soittanu, tai eilen kun nyt jo ollaan lauantain puolella. Tuore puhelu, josta ei ois vissiin saanut edes kertoa. Mutta kutsui mukaan johonkin tapahtumaan joka on ens viikonloppuna, jos nyt oikein kuulin. Varmaan selviää tarkemmin ens viikolla.
 
vierailija
Mäkin muuten olin siellä Tapiolassa tänään, ja K oli kyllä positiivinen yllätys livenä. Niin energinen ja hyväntuulinen, siis jotenkin erityisen hyväntuulisen ja rennon oloinen. Vaikuttikohan siihen ehkä se Niinistön puhelukin, kun sitä hehkutti kovasti. Joka tapauksessa karisma teki kyllä vaikutuksen.

-ruusuristeilijä
Samat sanat täältä, eli näin minäkin ekan kerran K:n keikan livenä Tapiolassa. Oli hyvä keikka, ja K vaikutti tosi hyväntuuliselta 🔥🔥🔥 Ja oli tosiaan niin karismaattinen kuin kaikki ovat jo aiemmin raportoineet ❤ Kannattaa kyllä mennä katsomaan omin silmin! Ennakkoon vähän odotin, että kymmenien keikkaklippien näkemisen jälkeen keikka ei tekisi minuun kovin suurta vaikutusta mutta kyllä vaan teki kuitenkin 🥰

Espoolaisten roustaus oli miedompaa kuin odotin, ja K kehui, että yleisössä kaikki hymyilevät. Ehkä hän sitten odotti hieman jähmeämpää vastaanottoa.

Jesse näkyi olevan mukana crew'ssä ja mielestäni katsoi keikkaa lavalta sivusta.

K kertoi, että uutta musaa tulee ensi kuussa (mikäköhän se stadikalla esitettävä juttu sit olis?) ja sanoi/antoi ymmärtää olevansa tosi innoissaan siitä tms.

💡🤔❤🔥
 
vierailija
Kiitos keikkaraporteista! Hienoa, että nähtiiin hyväntuulinen ja energinen Kärtsä. :) Aktia-jutussahan paljastui jonkin jutun julkaisupäiväksi 15.9., ehkäpä se Tommy Cashin kanssa tehty biisi.
 
vierailija
Jaanpa tännekin, kun innostuin niin kovasti itselleni uudesta Jokeri-biisistä. eli Omamljeno Telo, tällä 2021 konserttitaltioinilla. Konsertin vika biisi!
Todella kuumat sanat ja svengi meno. Ihmetyttää to-della paljon, miten ne eivät esitä tätä siis edelleen ja ihan siis encorena? Carpe Diem vois olla ihan hyvin jossain muualla kohtaa settiä!
Kohdasta 1:23:35 lähtee
 

Yhteistyössä