Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Se sano jossain haastattelussa jotain tohon suuntaan, että tykkää olla menossa ja tavata paljon ihmisiä jne. Ihana seurata, mutta miettikää tommonen ihminen parisuhteessa... jatkuvasti menossa ja valtavasti ystäviä/tuttuja eri puolella, joita käy tapaamassa aina kun on vapaata. Juu, luonnollista nyt kun on nuori ja sinkku, mutta kun se siinä haastattelussa sanoi olevansa just semmonen luonne, niin ei kai se siitä muutu vanhemmitenkaan.
No olin mäkin tuollainen nuorempana, rakastin mennä, bilettää ja tavata ihmisiä. Sit pidemmässä parisuhteessa vähän alle kolmekymppisenä asetuin kyllä aloilleen, vaikka silloin tällöin käytiinkin edelleen lietsussa yhdessä ja erikseen. Joku B:n kaltainen luonne ois ollut mulle ihan nappivalinta. 😌 Toki B tarvitsee kumppanikseen sosiaalisen luonteen, tuskin hänestä ihan heti tulee pelkkää kotona kahdestaan nysvääjää. Kyllähän Jerekin näyttää olevan todella sosiaalinen, vaikka hänellä onkin vakiintuneempi porukkansa kenen kanssa hengaa.
 
vierailija
Ärsyttää, et se on itse jakanut tolta reissulta enemmän materiaalia parissa päivässä, kuin melki viikon reissulta Suomeen. Miksi sitä silloin piti pihdata niin kovin?
Outoa tosiaan. Oliko kuitenkin liian ankeaa. Eikös B esimerkiksi viettänyt jonkun illan Etelin ja Aku Sipolan kanssa, eikä siitäkään ole mitään. Aku kuitenkin seuraa instassa ja tykkäilee postauksista, niin että kai hekin jotenkin tutustuivat.
 
vierailija
Todella asiatonta puida Käärijän painoa/vartaloa täällä. Tykkäisittekö itse, jos tuntemattomat spekuloisivat teidän kilojanne? Tuskin, joten älkää tehkö sitä myöskään Käärijän kohdalla.
Samaa mieltä. Alkuperäisessä Vauva ketjussa ei muuta tehdäkään nykyään, kun haukutaan K:ta kaikesta mahdolliisesta, niin olisi kiva jos täällä sitä ei tehtäisi.
 
vierailija
ai eilen alko seurata J parasta kaveria vaikka on välit poikki? höpö höpö
On varmaan todettu täällä jo moneen kertaan, mutta itselleni kirkastui vasta nyt, että Mikke, Jesse ja Häärijä seuraavat Bojania, mutta eivät gf:ää. Ensin ajattelin, että onko se joku gf suojaamistaktiikka, mutta gf seuraajissa on kuitenkin muita K hon yhdistettäviä henkilöitä.
 
vierailija
Tästä ydinmuistosta ja siitä, että jo yksistään viisut on varmasti tosi mieleenpainuva ja syvällekin menevä kokemus, saati että siihen päälle tulee tällainen yhteys kohdattavaksi, tuli mieleen Kn haastattelu kesäkuulta.

Videohaastattelussa Itä-Euroopasta (?), K autossa kuvaa ilmeisesti etukameralla itseään, tulee kysymys, että mikä yksittäinen asia oli parasta viisuissa?

Ja ... rummutusta ... vastaus on B! Sitäkin merkittävämpää ja kiinnostavaa musta on Kn elekieli ennen ja jälkeen vastauksen. Ennen kuin mainitsee Bn kysymyksen kuultuaan hymynkare pyrkii esille ja virnistelee tosi paljon omalle vastaukselleen myös sen jälkeen. Musta melkein näytti videosta, että se haastattelija meni vähän hämilleen, kun K hiritti omalle vastaukselleen!


Ihanaa pohdintaa viestissä, kiitos siitä Yölliselle Pohtijalle!
On kyllä erikoista, että nyt täydellinen hiljaisuus, vaikka tuostakin haastattelusta on vasta vähän aikaa. K vastaus oli kyllä aika paljastava ja haastattelijan hämmentynyt okaaay..
 
vierailija
Tai ehkä siks ei ollu kokoaja postaamassa oloaan Suomessa koska se oli aidosti yksityinen reissu. Musta toi Lontoon visiitti vaikuttaa enemmän euroviisu ystävyyksien mainostamiselta promo hengessä
 
vierailija
Siks kun nuo lontoossa on vaan jotain viisukavereita. Suomessa oli jotain syvempää. Vanha suomalainen sananlasku pätee: " kel onni on, se onnen kätkeköön".
Just noin minäkin ajattelen. 😊 Eihän B jaa instassaan juuri mitään ajanvietosta läheisten (esim. siskon ja muun perheen, sukulaisten, ystävien) kanssa. Ehkä hän koki olevansa täällä yksityisvierailulla ja siksi ei jakanut juuri mitään.
 
vierailija
Paitsi, ettei ne kauheasti ehtineet täällä yhdessä hengailla. K oli puolitoista vrktta keikkareissuilla, yhdessäoloa ei tainnut olla juuri muuta kuin se baarireissu ja twilightyö ja niissäkin muita hlöitä mukana.
Höpö höpö taas, B oli Suomessa torstaista tiistaihin. Heti alkuun olivat melkein 3 päivää yhdessä. Sit su illasta tiistaiaamuun.
 
vierailija
Ei pliis enää tuota Rautalammin keikkareissujankkausta tähän ketjuun! Muistetaas että B:n reissun piti olla pidempi mutta sitten tuli Jokereiden lisäkeikka. Tulipa B silti Suomeen kuitenkin☺
 
vierailija
Ei pliis enää tuota Rautalammin keikkareissujankkausta tähän ketjuun! Muistetaas että B:n reissun piti olla pidempi mutta sitten tuli Jokereiden lisäkeikka. Tulipa B silti Suomeen kuitenkin
Jep ja edelleenkään kukaan ei oo ollu näkemässä et miten sitä aikaa on vietetty, kuinka kauan ja kenen kans. Tuolla vauvalla on jo tarpeeks tympee meno ni ei tänne mitään jankkauksia.
 
vierailija
Kiitos muuten sille puutarhurille joka antoi Jerelle kaksi erilaista yhteensidottua ruusua keikalla, näkyy Jeren IG:vika postaus 4/5, tulipas ficci mieleen, näiden shippauslasien läpi😊
 

Yhteistyössä