Kerro siitä, miten teidän oma olut onnistuuMä tiedän lisää jo!
Edellisten mainitsemieni lisäksi siis mähän opettelisin metsästämään (myös kalastamaan) eri tavoin. Mies kai kanssa. Ja sit kierreltäisiin ympäri maata luvallisia jahtimaita koluten, asuttaisiin teltassa ja missä milloinkin ja popsittaisiin vastapyydettyjä herkkuja.
Varmaan monikin aika useinoletat nyt ihan väärästä tyypistä olemattomia asioita.
Niinkö? Rouvan ja lasten kanssa?Aika lailla samanlaista ruokaa kuin nytkin. Tosin nykyistä useammin ei syötäisi meillä vaan esim. nautittaisiin nyotaimorista paikallisessa ravintolassa Japanissa.
Aika lailla samanlaista ruokaa kuin nytkin. Tosin nykyistä useammin ei syötäisi meillä vaan esim. nautittaisiin nyotaimorista paikallisessa ravintolassa Japanissa.
Sama täällä. Kokit saisivat päättää mitä herkkuja syödään.Söisin sitä mitä oma kokki kokkaisi.
Kaikki olis ulkoistettu.
Nuo (syötävät) herkut taitavat tavallisimmin olla sushia ja vihanneksia/hedelmiä. Ja kun ne eivät alustalla tuntikausia viivy, ei hygieniaongelmaa ole.Nyt on pakko sanoa, että vaikka melkoisen kinkyksi ihmiseksi itseni mielläkin, ni jäisi syömättä.
Ruoalla ei leikitä! Ja hei, noin 37 asteinen alusta. Ei se kelpaa kylmälle eikä kuumallekaan ruoalle.
On muuten eka kerta yli kymmeneen vuoteen kun mulla on mennä ruokahalut! Onneksi pureskelen jo viimeistä suupalaa.
Itse tietenkin päättäisivät, mutta luulen, etten joutuisi syömään yksin eikä kukaan jälkeenpäin vihoittelisi. Matkoilta haetaan elämyksiä.Niinkö? Rouvan ja lasten kanssa?
"Yleensä aflatoksiini M1 hyväksytään aflatoksiini B1:n sivutuotteeksi. Tärkeimmät aflatoksiinien lähteet rehuissa ovat maapähkinät, jauho, maissi ja puuvillansiemenjauho."-eurolab-Mä palkkaisin kans kokin, mulle tosin riittäis ihan joku peruskokki. Ja se sais kokata terveellistä, hyvää, tavallista ruokaa ja välillä epäterveellisä herkkuja.
Samaa kuin nytkin, koska en halua edistää kaverikapitalistikauppiaiden greedflation ahneusinflaatiota.Meillä syötäisiin erittäin terveellistä ja erittäin maittavaa ruokaa. Ei mitään sekamehutiivisteitä, vaan 100 % tuorepuristettuja mehuja. Ei mitään pakastekaloja, vaan mahdollisimman tuoreita ja kalliita lohia. Ei mitään tukkusuklaata tukkukaupalla, vaan laadukkaimpia belgialaisia suklaita, yksikin riittäisi täyttämään kaiken makeannälän. Ei mitään säilykeruokia kiireessä, vaan hienoimmasta vegeravintolasta take away -safkaa.
Varmaan tekis monen mieli lipaista esim. karhunvatukka varpaan välistä, ilmeisesti makua antamaan on lisätty joku jalkarasva, tai liekkö ollut halkeilevat kantapäät/jalkasieni tms.Aika lailla samanlaista ruokaa kuin nytkin. Tosin nykyistä useammin ei syötäisi meillä vaan esim. nautittaisiin nyotaimorista paikallisessa ravintolassa Japanissa.
Tarkoittaako tuo omia, että itse kasvattaisit eläimet? Ryhtyisit pitämään jonkinlaista luomutilaa?Meillä syötäisi (omia) lajilleen ominaisesti eläneitä ja syöneitä eläimiä.
Rahottaisin myös meren/vesistön puhdistamista jotta saataisi hyvää kalaa suomalaisille!
Kuvaaja ei näyttänyt, missä raossa silliä oli tarjolla...Varmaan tekis monen mieli lipaista esim. karhunvatukka varpaan välistä, ilmeisesti makua antamaan on lisätty joku jalkarasva, tai liekkö ollut halkeilevat kantapäät/jalkasieni tms.
Bon appetito!
Onkohan nuo mustekalat/ravut tarkoitus imaista pillillä suoraan sieraimista?
Tai ehkä tarjoitin auttaa ja vetäsee urheilijan räkäliinalla ne suoraan lounasasiakkaan suuhun.