Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kaikella rakkaudella kaikille, mutta mun mielestä täällä oli aika kivan verkkainen ja pohdiskelevampi tahti aiemmin, kun taas nyt tulee sivukaupalla turhaa spekulaatiota Israelin keikasta. Toivottavasti täällä ei käy sama ilmiö kuin siellä toisella palstalla, että ne oikeasti hyvät jutut hukkuu massaan, ja sivut täyttyy ihan tyhjästä pyörittelystä... Tästä ei nyt tarvitse siis kenenkään loukkaantua, en tarkoita pahalla.
Oma ajatukseni tällä hetkellä poikien väleistä on se, että ehkäpä he ovelasti nyt nimenomaan yrittävät harhauttaa kaikkia esittämällä etäisiä, ja sitten yhtäkkiä vaikka elokuussa Jere onkin Sloveniassa, kuin huomaamatta päässyt sinne livahtamaan.
no toinen palsta on kiinni ja varmaan ihmisillä tarve jutella ja spekuloida, eikai täälläkåän voi joku päättää mistä ja mihin tahtiin täällä kirjoitellaan? Ja liittyyhpn tää israelin keikka nyt ihan oleellisesti aiheeseen.
 
vierailija
Kusipää. Israel on fasistinen valtio, jossa palestiinalaisten ihmisoikeuksia loukataan päivittäin ja alaikäisiä palestiinalaisia pahoinpidellään ja tuomitaan pitkiin vankilarangaistuksiin. Länsimaat eivät mitenkään yleisesti ole Israelin puolella vaan Israelia arvostellaan voimakkaasti. Arvostelu on vain kiihtynyt Israelin uuden äärioikeistolaisen hallituksen myötä. Oikeuksiaan puolustavat palestiinalaiset eivät myöskään ole "teroja". Kannattaisi edes hieman seurata maailmantapahtumia ja perehtyä siihen, mitä täällä kirjoittelee.
Israelin tilanne on hyvin tuttu ja länsimaat eivät todellakaan arvostele Israelia. Se tästä, ilmoitin viestisi asiattomaksi.
 
vierailija
K/B rules!
Olen saanut viime päivinä mieheltäni enemmän huomiota kuin vuosiin.
Hän on selvästi huolissaan minun koneella olostani.

No joo, vaimolla välillä autuaallinen hymy kasvoilla ja lukee ja lukee. Välillä kirjoittaa.
 
vierailija
Jos se K sinne Israeliin menee ni sit sais todellakin toteutua se elokuun Slovenian reissu. Siellä ois yks hyvä väli ku Simerockin keikka on 12.8 klo 13 ja seuraava keikka on 18.8.
 
vierailija
Siis ihan oikeasti... politiikka ei yksinkertaisesti kuulu tälle palstalle. Täällä alkaa tosiaan olla vähän sama ikävä meno kuin siellä toisella palstalla, ja ilmeisesti mukana nyt aika paljon sellaisia, jotka eivät olleet vielä esim. viikko sitten, kun täällä oli täysin eri meininki.
 
vierailija
Ei minustakaan politiikka kuulu tälle palstalle, pakko sanoa että tuo k-pääksi haukkuja on sekaisin. Ehkä siinä onkin ideaa että palstat sulkeutuu yöksi. Eiköhän se pian selviä toteutuuko keikka ylipäänsä ollenkaan, eihän se ole yhtään varmaa.
 
vierailija
Siis ihan oikeasti... politiikka ei yksinkertaisesti kuulu tälle palstalle. Täällä alkaa tosiaan olla vähän sama ikävä meno kuin siellä toisella palstalla, ja ilmeisesti mukana nyt aika paljon sellaisia, jotka eivät olleet vielä esim. viikko sitten, kun täällä oli täysin eri meininki.
Tehän jauhatte nimenomaan siitä, onko Käärijä menossa Israeliin, jossa on äärioikeistolainen fasistiseksi luonnehdittava hallitus ja jossa ihmisoikeusloukkaukset ovat arkipäivää. Vähän nyt valoja päälle.
 
vierailija
Mitä enemmän kuuntelen Jokereita, sitä enemmän rakastan jokaista biisiä!
Minä en ehkä rakasta jokaista biisiä mutta en oikein inhoa yhtäkään, ja aika moni, josta en niin välitä, rupeaa useammalla kuuntelulla tuntumaan ihan kivaltakin.
Aivan ehdottomaksi suosikikseni on noussut Metulji, ja muita huippuhyviä ovat Plastika ja Novi val. Sitten on liuta ihan kivoja biisejä kuten Carpe diem, Katrina, Vem da gres, Umazane misli, Gola ja Dopamin. Vähiten olen pitänyt monen muun suosikista eli Demonista mutta livenä sekin on kiva. Ja aika nihkeästi suhtauduin aluksi myös Tokioon ja Barve Oceanaan mutta nyt molemmat ovat nousseet tuohon kiva-kategoriaan.
 
vierailija
taisi olla krisin stoorissa tuo pätkä jossa hän tarttuu bojania käsivarresta, jotenkin ihanan hyväntuulisesti hymyili bojan siinä. vapaat näytti tehneen hyvää poitsulle! (jotenkin huojentunutkin hymy? en osaa näitä tulkita oikein mutta sellaiset vibat jäi jotenkin)
 

Yhteistyössä