Ei ceetä tarvii niin paljoo jos ei mussuta pullaa yms.Potussa ei ole mikrogrammaakaan ceetä sen jälkeen kun se on keitetty tai paistettu.
Maksaa kun mussuttaa joskus niin siitäkin saa ceetä.
Syötkö muuten kalanmaksaa? Niiku vaikka turskan?
Ei ceetä tarvii niin paljoo jos ei mussuta pullaa yms.Potussa ei ole mikrogrammaakaan ceetä sen jälkeen kun se on keitetty tai paistettu.
no höhPotussa ei ole mikrogrammaakaan ceetä sen jälkeen kun se on keitetty tai paistettu.
En muista miten porkkana A-vitamiini käyttäytyy kuumentaessa, mutta C-vitsku lähtee kuumentaessa.no höh
entäs porkkana?
En ole ottanut mitään dieettiä.Eli sä Lispe olet ottanu jonkun carnivore-dieetin? Mitäs kun dieettejä on erilaisia, ja ihmiskunta on aina vetäny myös kasviksia ja marjoja?
Mun mielestä kannattais katsoa, ketkä elää pisimpään ja millä ryhmällä on vähiten sydän-ja verisuonitauteja.
Sit päästään Japanin Okinawan saarelle jossa on leipälautasmalli, tai välimeren ruokavalion ääreen (tosin italiaanot osaa vetää sitä pastaa ja juustoa liikaakin ja lihoo).
Marjakiisdelissä on lisättyä sokeria?En muista miten porkkana A-vitamiini käyttäytyy kuumentaessa, mutta C-vitsku lähtee kuumentaessa.
Jonku marjakiisselin vitamiiniarvot on sen takia alhaiset, jos sitä on keitelty pidempään.
Minä vedän eläinperäisiä tuotteita enimmäkseen, niiku kalaa ja lihaa.Viisi maailmankolkkaa, joissa ihmiset elävät pisimpään – arvaatko syyt?
Maailmassa on viisi "sinistä aluetta", joiden asukkaat elävät keskimäärin muita pidempään. Pitkän iän salaisuus piilee terveissä elämäntavoissa ja ihmissuhteissa.www.mtvuutiset.fi
Pitkäikäisimmät kansat. Jutussa toistuu 2 asiaa: hyvät ihmissuhteet ja kasvis_painotteinen_ ruokavalio, siis lihaa ei kielletä, mutta ei sitä vedetä kaksin käsinkään.
Siis ne ceet liukenee kuumentaessa, oli siinä sokeria tai ei.Marjakiisdelissä on sokeria?
Mä tykkään vetää marjat sellaosenaan. Tai joskus harvoin kerman/maidon kanssa.
Mutta marjoissa on jo sokeria, mustikoissa ja vatuissa vähiten, ei tarvitse lisätä sokeria, eikä varsinkaan kokata.Siis ne ceet liukenee kuumentaessa, oli siinä sokeria tai ei.
No sit et ole pitkäikäisimpiin kuuluva. Toki pätkäpaasto ja liikunnallisuus suojaa sulla myös.Minä vedän eläinperäisiä tuotteita enimmäkseen, niiku kalaa ja lihaa.
Kala ja liha.Viisi maailmankolkkaa, joissa ihmiset elävät pisimpään – arvaatko syyt?
Maailmassa on viisi "sinistä aluetta", joiden asukkaat elävät keskimäärin muita pidempään. Pitkän iän salaisuus piilee terveissä elämäntavoissa ja ihmissuhteissa.www.mtvuutiset.fi
Pitkäikäisimmät kansat. Jutussa toistuu 2 asiaa: hyvät ihmissuhteet ja kasvis_painotteinen_ ruokavalio, siis lihaa ei kielletä, mutta ei sitä vedetä kaksin käsinkään.
Siis Krut kysyi _vitamiineista_. Sä alat puhua sokerista.Mutta marjoissa on jo sokeria, mustikoissa ja vatuissa vähiten, ei tarvitse lisätä sokeria, eikä varsinkaan kokata.
Se jää nähtäväksi. Mielestäni jokaisen lajin tulee syödä lajilleen ominaisesti. Me ollaan lihansyöjiä, kasveja syötiin jos lihaa ei ollut saatavilla.No sit et ole pitkäikäisimpiin kuuluva. Toki pätkäpaasto ja liikunnallisuus suojaa sulla myös.
täällähän ollut aina tapana puhua asian vierestä ja vaihtaa näkökulmaa lennostaSiis Krut kysyi _vitamiineista_. Sä alat puhua sokerista.
Sori.Siis Krut kysyi _vitamiineista_. Sä alat puhua sokerista.
Ihmiset on olleet aina sekasyöjiä. Keräilykulttuuri oli ensin.Se jää nähtäväksi. Mielestäni jokaisen lajin tulee syödä lajilleen ominaisesti. Me ollaan lihansyöjiä, kasveja syötiin jos lihaa ei ollut saatavilla.
Saadaan laajennettua keskustelua, mutta aina toki käsitellään kaikki asiat silti.täällähän ollut aina tapana puhua asian vierestä ja vaihtaa näkökulmaa lennosta
Jep, olen itsekin syönyt Kreikassa kalaa ja lihaa, mutta kasviksia on eniten. Ja oliiviöljyä.Kala ja liha.
Aina jos oli lihaa saatavilla niin ihminen valitsi lihan koska se on ravitsevampaa.Ihmiset on olleet aina sekasyöjiä. Keräilykulttuuri oli ensin.
Mä en kyllä tiedä mitään vanhaa kulttuuria (muuta ku suomalaiset sohvaperunamiehet), jossa on vedetty vain lihaa.Aina jos oli lihaa saatavilla niin ihminen valitsi lihan koska se on ravitsevampaa.
Ne vetääki bissee eikä liiku?Mä en kyllä tiedä mitään vanhaa kulttuuria (muuta ku suomalaiset sohvaperunamiehet), jossa on vedetty vain lihaa.
Mutta tässä yhteiskuva susta ja sun nappisilmä-idolista.
ja parempaaAina jos oli lihaa saatavilla niin ihminen valitsi lihan koska se on ravitsevampaa.
pyydettiin kalaa ja suolattiin se puuastioihin ja annettiin jäätyä kun tuli pakkasetJa tuosta keräilykulttuurista, mitäs pohjoisrssa keräiltiin? Jääkokkareita?