Kyky antaa kehon kertoa mitä tarvitset pilataan jo hyvin nuorena, valitettavasti.
Herätetään nyt ainakin keskustelua siitä, että miten ihmeessä liha voi olla ihmiselle haitallista. Miksi kukaan ei kyseenalaista näin koomista väitettä?
Kun kyse mitä ilmeisimmin on prosessoidusta ”lihasta/lihavalmisteista/lihankaltaisista tuotteista” niin miksi siihen samaan syssyyn vedetään prosessoimaton, lisäaineeton punainen liha? Eihän tuollaisessa väitteessä ole edes ole mitään järkeä.
Meillä on kyllä maailmalla ihmisiä jotka kuluttavat jopa pelkkää punaista lihaa - he ovat tehneet sitä jo kymmeniä vuosia ja he voivat oikein hyvin.
Kevyttuotteet ja prosessoidut ruoat jotka ovat kyllästetty kasvisöljyillä tekevät meistä sairaita. Miksi edellä mainittujen suositteleminen on turvallista?
Mutta mutta, näyttöä on siitä, että autoimmuunitaudit katoavat mystisesti kun jätetään sokerit, viljat, vihannekset/kasvikset, siemen ja kasvisöljyt pois. Jos on oikein paha autoimmuunitauti niin kannattaa paastota ja/ syödä pelkkää lihaa=eliminaatio dieetti, jossa vähitellen taas tutustutetaan keho erilaiselle ravinnolle, sitten kun on parantunut täysin. Voi olla, että keho ei enää kestä osaa syötävistä. Petersonien perheelläkin on hyvää kokemusta edellä mainitusta.
Jos on sairas niin kannattaa tutkia asiaa, eikä jäädä pelkästään lääkärin määräämien lääkkeiden tai ravintoterapeutin ohjeiden varaan.
Harmi että perheen tytär Mikhaila kerkesi menettää muun muassa lonkkansa.
Suolistosairaudet ovat Suomessa suuressa kasvussa, taidetaan olla euroopan kärkimaita asian tiimoilla! Jotain on kyllä mennnyt vipuun. Oli se sitten glyfosaatti, liika antibiootti, gmo tai muut ihmiselle sopimaton, niin kyllä minua pelottaa jos esim. lihaa aletaan demonisoida! Ilman eläinperäistä ravintoa ihminen ei pärjää, mutta ihminen pärjää vallan mainiosti pelkästään eläinperäisellä ravinnolla.
Mitä vähemmän meillä on eläinperäistä ravintoa tarjolla niin sitä enemmän työnnämme kehoomme jotakin sellaista mikä ei sinne kuulu ja sairastumme.