Hokkaidot on hyviä. Ja tietysti öljykurpitsa Olga on ihan parasta,vaikka onkin melko tyyristä siementä ja pitkä kasvuaika.
Joskus ennen viime joulua ostin kaupasta hokkaidokurpitsan ja tein siitä ja chileistä makeantulista säilykettä
Hokkaidot on hyviä. Ja tietysti öljykurpitsa Olga on ihan parasta,vaikka onkin melko tyyristä siementä ja pitkä kasvuaika.
Mä oon viimeiset kymmenen vuotta yrittänyt saada täkäläistä kansaa syömään erilaisia kurpitsoita.Joskus ennen viime joulua ostin kaupasta hokkaidokurpitsan ja tein siitä ja chileistä makeantulista säilykettä
Oikeasti hullua, että kesäkurpitsa (vetinen, mauton) on herkkua!Mä oon viimeiset kymmenen vuotta yrittänyt saada täkäläistä kansaa syömään erilaisia kurpitsoita.
Kumma vaan, että vaikka samaan hintaan olisi tarjolla tosi herkkua, niin se iankaikkisen tylsä ja melko mauton vihreä kesäkurpitsa vain kelpaa.
Ei kuulemma osata tehdä niistä mitään.
Ja meillähän on aina kurpitsa-aikaan kymmenkunta reseptiä myymälän seinällä.
Ja lisäks plokini osoite, missä on vielä hyvän joukon linkkejä hyviin resepteihin.
Ihan vaan siksikin on kiva huomata, että edes joku osaa arvostaa näitä maukkaampiakin palleroita.
Meillä on vain ns liikkuvan elintarvikehuoneen luvat ja oikeudet. Se tarkoittaa, että kotitalousmittainen valmistus ja myynti olisi luvallista. Yhtenä syksynä miniä keitteli hilloja myyntiin, mutta hän teki sitä omana pisneksenään ja omilla luvillaan.Oikeasti hullua, että kesäkurpitsa (vetinen, mauton) on herkkua!
Espanjassa kai jonkin sortin perinneruoka on se pata, mihkä tulee sipuleja, porkkanaa, kurpitsaa ja milloin mitäkin papuja. Joskus seassa on lihaa tai makkaraa tai kanaa. Ihan hiton hyvä ruoka ja helposti muunneltavissa. Useasti on tullut syötyä ja itsekin tehtyä.
Saatteko te myydä tilalta valmiita jalosteita? Kuten vaikka kurpitsahilloa? Ihmiset voisi saada paremmin ymmärtämään kurpitsnkin monipuolisuuden ku ois valmis tuote ja maistelumahdollisuus.
Tuo makeantulinen säilyke muuten toimii loistosti pitsankin päällä ikäänkuin ananaksen sijaan.
Jos lähdetään siitä aidosta ja alkuperäisestä, muistaakseni napolilaisesta perinnelätyskästä, niin siihen ei kyllä varmastikaan ananas kuulunut.ananas ei kuulu pitsaan
joo, rikkokoon vaan mutta ilman ananasakäämääJos lähdetään siitä aidosta ja alkuperäisestä, muistaakseni napolilaisesta perinnelätyskästä, niin siihen ei kyllä varmastikaan ananas kuulunut.
Nyt on kuitenkin niin, että kun puhutaan pitsasta, yleensä on kysymyksessä vain sillä nimellä kulkeva elintarvikeväärennös.
J a kun kerran säännöt on unohdettu, voi kai jokainen sitten rikkoa niitä omien mieltymyksensä mukaan.
Joo, ei minua häiritse, kun tankkaan mieluummin vähän toisenlaisilla eväillä.joo, rikkokoon vaan mutta ilman ananasakäämää
Sepä! Kannattaa kokeilla makeantulista kurpitsaa.joo, rikkokoon vaan mutta ilman ananasakäämää
KurpitsahilloOikeasti hullua, että kesäkurpitsa (vetinen, mauton) on herkkua!
Espanjassa kai jonkin sortin perinneruoka on se pata, mihkä tulee sipuleja, porkkanaa, kurpitsaa ja milloin mitäkin papuja. Joskus seassa on lihaa tai makkaraa tai kanaa. Ihan hiton hyvä ruoka ja helposti muunneltavissa. Useasti on tullut syötyä ja itsekin tehtyä.
Saatteko te myydä tilalta valmiita jalosteita? Kuten vaikka kurpitsahilloa? Ihmiset voisi saada paremmin ymmärtämään kurpitsnkin monipuolisuuden ku ois valmis tuote ja maistelumahdollisuus.
Tuo makeantulinen säilyke muuten toimii loistosti pitsankin päällä ikäänkuin ananaksen sijaan.
Kurpitsahillo
Menee sarjaan "hillosipulit liemessä" tai kurpitsapikkelssi. Niiden syöjät pitäis diagnosoida.
(Sori )
Aijai.Mä tykkään kurpitsapikkelsistä ihan hitosti! Hillosipulit taas ovat epämiellyttävän oloisia. Maku kyl on passeli.
Aijai.
Mut tänään teen nyt vihdoin sitä Kievin kanaa, ekaa kertaa elämässäni. Katotaan, miten maistuu.
Joku päivä pitäis tehdä kanakormaa.
Just ostin hillosipuleita pitkästä aikaa...Kurpitsahillo
Menee sarjaan "hillosipulit liemessä" tai kurpitsapikkelssi. Niiden syöjät pitäis diagnosoida.
(Sori )
Noo, dg ois "pakonomainen mieltymys omituisiin ja ihmiselle haitallisiin ruokiin".No hei taas tännekin.
Eilinen päivä meni enempi makoillessa, mutta tänään pääsin taas hiukan pitemmälle lenkille. Taisi olla lähes puolitoista tuntia, mitä paikat sieti yhtäjaksoista hidasta kävelynlaahustusta.
Ny ehtoolla tulee viikko leikkauksesta, että ihan kohtalaisesti on vointi parantunut.
Vai pitäisi kurpitsahillon syöjät diagnosoida, höh.
No, minkälaista diagnoosia suosittelet, oisko tollanen "hullu, mutta ympäristölleen vaaraton" passeli, vai oisko ne mielestäs paree sulkee vallan pehmustettuun koppiin?
Sillä aikaa, kun siellä reissussa olin, syntyi kevään viides vaikkakin. Tarkemmin sanottuna aprillipäivänä, joten mä en uskonut sitä alkuunkaan, kun emäntä soitteli kuuluMisia. Vasta , kun näin, uskoin.
Juujuu Echo tiedetään kyllä, mitä tällasesta jutusta on joku joskus sanonut.
Olen kuullut, että aika leuhka. Oli baarissa hypännyt pystyyn ja huutanut siellä käsi pystyssä, että käsi pystyyn kaikki, jotka on voittanut olympiakultaaKatoin telkusta mäkihyppääjä Eddie Edwardsista kertovan leffan. Siinä Matti Nykästä käsiteltiin jonain ylimielisenä ja alentuvasti käyttäytyvänä koska oli maailman paras, mutta en usko että Nykänen ois ollu itseään täynnä.