Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Näin mäkin luulin tähän päivään asti! Mut sit söin, ja vielä nautin päälle!

Korvasin muuten sipulin paprikakuutioilla ja löin pottujen päälle kourallisen rucolaa. Idut vois sopia kanssa.
Mut pakotettiin syömään lapsena hernekeittoa, missä oli läskipaloja ja kerran kotona läskisoossia ja sain niin pahat yökkirefleksit molemmilla kerroilla etten ole lapsuuden jälkeen suostunut suuhuni panemaan mitään missä on läskiä:sick:
 
  • Surullinen
Reactions: m.e.k.
En söis läskiä edes pakotettuna
Sitähän on nykyään helppo olla syömättä, kun ei semmosta enää mistään sakaan.
Nää nykyajjaan siathan on jalostettu semmosiks, että ne on kun lankanpätkä mihin on vedetty kaks solmua. Toinen lapojen ja toinen kinkkujen kohdalle. Eikä siinä välissä ole oikein mitään, ei ainakaan sitä läskiä. Jos siinä ny joku sentin- puolentoista kerros on jonkinlaista rasvan tapaista, niin mitä semmonen nyt sitten on kun sitä pitäisi olla tollanen kolmen tuuman kerros vähintäänkin.
Ja oikein laitettuna se kyllä on hyvvää.
 
Sitähän on nykyään helppo olla syömättä, kun ei semmosta enää mistään sakaan.
Nää nykyajjaan siathan on jalostettu semmosiks, että ne on kun lankanpätkä mihin on vedetty kaks solmua. Toinen lapojen ja toinen kinkkujen kohdalle. Eikä siinä välissä ole oikein mitään, ei ainakaan sitä läskiä. Jos siinä ny joku sentin- puolentoista kerros on jonkinlaista rasvan tapaista, niin mitä semmonen nyt sitten on kun sitä pitäisi olla tollanen kolmen tuuman kerros vähintäänkin.
Ja oikein laitettuna se kyllä on hyvvää.
Hrrrr*värisee* en kyllä söis, vaikka ois millasta läskiä tahansa :eek:
 
Deleted member 149094
Googletin:) läskisoosi ja tirriliha on eri asioita.
Läskisoosi suurustetaan jauhoilla, tirriliha haudutetaan uunissa.
Läskisoosi (joka muuten kirjoitetaan yhdellä ässällä) tarjoillaan ruisleivän ja suolakurkun kanssa, tirrilihaan saa käyttää kasviksia laajemminkin.

Tirriliha on niinkuin läskisoosin kevytversio!
 
Googletin läskisoosi ja tirriliha on eri asioita.
Läskisoosi suurustetaan jauhoilla, tirriliha haudutetaan uunissa.
Läskisoosi (joka muuten kirjoitetaan yhdellä ässällä) tarjoillaan ruisleivän ja suolakurkun kanssa, tirrilihaan saa käyttää kasviksia laajemminkin.

Tirriliha on niinkuin läskisoosin kevytversio!
minä kans kuuklasin ja sain että tirriliha on paistinpannulla sulatettua läskiä

 

Yhteistyössä