Maku oli paha. Ei auttanut edes voinokare.
"Blue Congon malto on raakana väriltään violetti, mukulan kuori on tumman sinivioletti. Keitettäessä mallon väri muuttuu kohti sinistä. Mukulan väri johtuu antosyaaniväriaineista – samoista, jotka antavat esimerkiksi mustikalle sen värin. Antosyaanivärien positiivisia terveysvaikutuksia tutkitaan parhaillaan useissa tutkimushankkeissa. Mukulat ovat syväsilmäisiä, pyöreän- tai pitkänsoikeita ja malto on melko jauhoinen.
Mikrossa, höyryssä ja uunissa kypsennettäessä perunan väri pysyy voimakkaampana kuin vedessä keitettäessä. Poikkeavan värinsä vuoksi Blue Congo on erinomainen peruna juhlaruokiin. Se soveltuu niin soseeksi, salaatiksi, uuniperunaksi ja pariisinperunaksi. Sosetta tehtäesääs nesteenä kannattaa käyttää vettä ja salaateissa perunan väri korostuu käytettäessä kirkasta öljykastiketta."
Näin väitetään Kasvikset ry:n sivuilla. En mene ottamaan kantaa puolin jos toisinkaan.