Sushit vs kalapuikot

Kaikki tuore kala on hyvää, siitä voi tehdä puikkoja tai mitä huvittaa.
kaupastahan saa pariin kertaan pakastettua thaimaassa perattua tuoretta norjan lohta.
Hauesta saa hyviä pihvejä, särjistä ja muista maukkaita pullia. Gourmeeta saa sit kun vähän näkee vaivaa harjuksen ja taimenen ja raudun pyynnin jälkeisistä kokkauksista.
ja onhan meillä maittavan makuinen sisävesien ahven ja erinomainen kuha vielä ruokalistalla.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Kaikki tuore kala on hyvää, siitä voi tehdä puikkoja tai mitä huvittaa.
kaupastahan saa pariin kertaan pakastettua thaimaassa perattua tuoretta norjan lohta.
Hauesta saa hyviä pihvejä, särjistä ja muista maukkaita pullia. Gourmeeta saa sit kun vähän näkee vaivaa harjuksen ja taimenen ja raudun pyynnin jälkeisistä kokkauksista.
ja onhan meillä maittavan makuinen sisävesien ahven ja erinomainen kuha vielä ruokalistalla.
Kalliiksi tulee kalojen hankinta. Pakastelohikin on joku 20 euroa kilo, jos ottaa huomioon lohesta sen osan mikä on oikeasti syötävää.

Nuo muut kalalajit taas vaativat veneen, perämoottorin, polttoainetta, verkkoja, välien selvittämisen omia alikalastettuja vesiään nurkkakuntaisesti vahtivaan kalastuskuntaan sekä ennen kaikkea valtavasti vaivaa ja aikaa jonka ajan voisi käyttää johonkin muuhunkin.
 
Kalliiksi tulee kalojen hankinta. Pakastelohikin on joku 20 euroa kilo, jos ottaa huomioon lohesta sen osan mikä on oikeasti syötävää.

Nuo muut kalalajit taas vaativat veneen, perämoottorin, polttoainetta, verkkoja, välien selvittämisen omia alikalastettuja vesiään nurkkakuntaisesti vahtivaan kalastuskuntaan sekä ennen kaikkea valtavasti vaivaa ja aikaa jonka ajan voisi käyttää johonkin muuhunkin.
Vastineeksi kumminkin saa makunautunnon tuoreesta kalasta.
Suomessa on muuten todella paljon pieniä metsäjärviä joihin on siikaa laitettu aikoinaan. nuo pienet lammet ei vaadi kun onkivavan ja syötin. yllätyksenä voi saada kiloahvenia pannulle.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä