Pari sanaa isokyrpäisten ylistäjille ja löysille pilluille - mitä?

  • Viestiketjun aloittaja Ventovieras
  • Ensimmäinen viesti
Ventovieras
Terve kaikki.

Saavuin tänne foorumille tänään ja olen lukenut lähes koko päivän näitä keskustelujanne. Melkein joka toinen asia koskee miehen kalun kokoa jossain mielessä. Olisipa se +20cm. Vain iso kyrpäiset miehet saavat minut tulemaan. "Pieniä" kaluja en edes tunne. En pysty kiihottumaan, jos varren pituus tai paksuus on X. Niiden mitat ovat aivan pakko olla ainakin Z ja Y. Miksi täällä arvostellaan vain miehiä? Tiedättekös että yhdynnässä on kaksi osapuolta ja vika ei ole vain miehessä? Te molemmat olette viallisia jos ei toimi. Pieni kalu ja iso pillu.

No joo, tisseistä täällä vähän puhuttiin. Rinnoilla ei ole kylläkään merkitystä fyysisesti, ne ovat kauniit mutta miten ne auttavat yhdynnässä? Sama kuin miehen hartiat, ei hartioilla hirveästi klitorista pyöritellä. Joten en näe syytä rinnastaa rintoja yhtä tärkeäksi elementiksi yhdyntään kuin miehen penistä ja naisen vaginaa. Vastaväitteitä? Itse havaitsin monien niinsanotusti yhdistävän nämä kaksi asiaa. Pienikaluinen ja pienitissinen. 1 + 1 = 3? Siis löysä pimppi, pikku pippeli.

Minun täytyi oikeasti tänään mitata kaluni koko näiden kaikkien höpinöiden takia. Tasan 17cm. Voih... ei ole se +20cm unelma millä pystyy tyydyttämään Naisen. Isolla N:llä täytyi kirjottaa. Eli mitä tämä nyt tarkoittaa minulle? Tullaanko minut torjumaan usein kun tapaan naisen? Tullaanko minua ylistämään sittenkin? Mitä kuvittelen eihän minulla ollutkaan se 20cm... Minun kaluni on ongelma, mutta pillussa ei ole mitään ongelmaa. Ovatko pillut minulle liian löysiä? Mahtuuko sisään? Naputanko pohjaa? Miksi kyselen näin tyhmiä kysymyksiä? Ai niin, unohdin paksuuden ilmoittaa! Voi voi anteeksi odottakaapas... Mistä mittaan? Terska vai varsi? Varsi on leveydeltään 4,5cm, Terska noin 5cm. Löysin vessapaperirullan! Kyllä mahtuu sen putkilon sisään kuten monet teistä ovat verranneet. Jos ei mahtuisi niin olisi riittävän paksu? Auts kun taas sattui... Nyt naiset laskevat mielessään minkä arvoinen mies olen vai mitä?

Kuulostan pieneltä pojalta joka valittaa kun on isompia maailmassa. Eikun miten se meni?

Taidatte naiset olla melkoisia jakorasioita jos pillunne ovat niin löysiä että täytyy täällä valittaa kalujen koosta. Olikos gorilloilla 3cm kalu ja muilla apinoilla hieman pienempiä? Ovat sentään meidän sukulaisia jossain määrin. Miehillä kalut alkavat n. 11cm pituudesta mitä täällä lueskelin, sehän on melkein 4 kertaa suurempi kuin gorillalla? Mielestäni siis jo 11cm kalu on erittäin iso ja se oli vielä pienimmästä päästä. +20cm? Joo minäkin haluan naida alaikäistä kun on tiukka? On aivan yhtä rasittavaa miehelle olla löysässä pimperossa sisällä kuin naiselle ottavansa sisään niin sanottua pientä kalua.

Kun te naiset puhutte täällä isoista kaluista, minkä takia täällä ei ole vastaavaa keskustelua löysistä pilluista? Tajuatteko naiset kuinka itsekkäitä olette? Jos kalun koko on ongelma teille, ehkä voisitte lopettaa jokaiselle jakamisen tai pienentää vaginaa tai lopettakaa se saappaan survominen?

Te kun keskustelitte, vitsillä tietenkin, että ensitreffeillä täytyisi kalun koko mitata. No minä ainakin haluaisin kokeilla onko tämä tyttönen ollut jakorasiana vai ei.

Kun nainen synnyttää, vagina on jälkeenpäin löysempi. Voi harmi... Kun mies tulee tiettyyn ikään, sillä ei toimi mikään. Voi harmi... Molemmilla pahapaha miinus. Korjattavissa? Nainen haluaisi sitten isompaa kalua eikös vain? Vika on vain ja ainoastaan miehen kalun koossa, ei naisen pillussa vai mitä? No mies haluaa tiukempaa pillua aivan yhtä paljon? Miksi puhutte ainoastaan kalun koosta? Pillun löysyys on aivan sama ongelma.

Taito merkitsee? Aivan. Puhutaan, että miehen täytyy olla taitava jotta saisi minut tulemaan? Oletteko harkinneet että myös tekin voisitte olla taitavia aivan samassa määrin? Ainiin, tehän kaikki naiset olette niin taitavia jo syntyessänne. Te olette se parempi puolisko.

En itse ole koskaan ajatellut näin. Mutta nyt ajattelen. Kiitän. Pahoitteluni jos pahoitin mieliä. Tekin pahoititte pienikaluisia miehiä. Minuakin? En tiedä itseasiassa, aloin vain tuntemaan aivan sairasta tunnetta päästä avautumaan "täydellisille" pilluillenne.
 
kuin käsi hanskaan
Hienoa!
Nyt tuli täyttä asiaa. Näin se on ja pulinat pois!
Parasta vielä jos vakka saisi kantensa valita.
Minulla enintään keskikokoinen peli, n. 13 cm ja vessapaperirullan hylsyn paksuinen, naisellani keskivertoa pienempi/tiukempi. Lopputulos on että tuntuu hyvältä, aina on sopivasti tiukka, joka kerta naisella tulee kun jonkin aikaa ehtii painella - ja sen päälle laukeaa pyssy minullakin kunnolla. Eli kaikki niin hyvin kuin olla ja saattaa! Ei tarvihe mittoilla vaan antaa painaa vaan...
 
sivhos
Tosiaan tämä kalujen koko alkaa kyllästyttää.Naiset vaativat isoa,muuten eivät saa orgasmia.Korvien välistä kuitenkin on kaikki kiinni.Ovatko orgasmittomat naiset jollain tavalla tyhmiä?
 
pilipali
Justiinsa. Suurella osalla naisista on se ongelma, ettei orgasmia tule nussiessa, oli kalu sitten iso tai vielä isompi. Siitä pahasta olosta, pettymyksestä ja katkeruudesta sitten on helppoa syyttää miestä, jonka kalu "ei riittänyt", taaskaan. Kun kenkä puristaa jostain ihan muualta - sieltä korvien välistä juuri. On väärin päin jos on pillussa on tilaa ja korvien välissä puristaa.
 
sivhos
Alkuperäinen kirjoittaja pilipali:
Justiinsa. Suurella osalla naisista on se ongelma, ettei orgasmia tule nussiessa, oli kalu sitten iso tai vielä isompi. Siitä pahasta olosta, pettymyksestä ja katkeruudesta sitten on helppoa syyttää miestä, jonka kalu "ei riittänyt", taaskaan. Kun kenkä puristaa jostain ihan muualta - sieltä korvien välistä juuri. On väärin päin jos on pillussa on tilaa ja korvien välissä puristaa.
Kyllä toit asian hyvin esille.Kiitos sinulle.
 
Mitenköhän minulla on
Se käsitys, että sitä naisen paikkojen löysyyttä on täällä haukuttu useaan otteeseen? Kerrottu myös ihme satuja niistä tiukoista, jotka napsauttavat miltei kalun poikki.? Kerrottu, miten joka nainen pystyy treenaamaan siihen kuntoon, jos vain viitsii..
aloittaja, rauhoitu hyvä mies. Sinulla on se iso kalu. Taitaa se paljon puhuttu 20cm olla useimmiten tempaistu omasta päästä..
 
amanra
Ymmärräthän, että monet naiset saavat nautintonsa nimen omaan vaginan venytyksestä. Vaginan seinämien reseptorit rekisteröivät venytyksen ja nainen kokee sen nautinnollisena. Toisilla tämä mielihyvä tulee voimakkaammin kuin toisilla. Ihan samoin kuin klitoriksen kanssa, toinen haluaa hellempää kosketusta, toinen voimakkaampaa. Ei siinäkään ole klitoriksen koolla mitään tekemistä.

Pienipaikkainen nainen voi nauttia kovasti ison munan venyttävästä tunteesta. Ei se, että nauttii isosta tarkoita sitä, että itsellä on iso. Miehet ei vaan ymmärrä mitään naisen anatomiasta ja nautinnosta. Jos ymmärtäisitte paremmin, mistä nainen nauttii, voisitte olla parempia rakastajia. Suurin nautinto syntyy siitä, että mies osaa toimia naista kiihottavalla tavalla. Miehen pitää opetella lukemaan naista, koska jokainen nainen on erilainen. Pitää opetella mistä juuri tämä nainen tykkää. Monille miehille se tuntuu olevan tosi vaikeaa, ja siksi he ovat huonoja sängyssä. Ei se munan kokokaan kaikkea ratkaise.

Myös naisten pitää opetella mistä mies tykkää, sillä jokainen mieskin on erilainen. Väittäisin, että naiset osaa paremmin lukea sitä, milloin mies tykkää kosketuksesta ja milloin ei. Ainakin itselle tuntuu olevan suht helppoa opetella uuden kumppanin mieltymykset, mutta monelle miehelle on tuntunut olevan vaikeaa oppia mistä minä tykkään. Eri ihmiset tykkää erilaisesta kosketuksesta. Ei siinä auta muuta kuin seurata tarkasti kuinka toisen hengitys ja ääntely muuttuu, mikä saa kehon värähtämään, onko värähdys positiivinen vai negatiivinen, milloin kasvoille tulee rento nautinnollinen ilme jne. Se on pienien asioiden huomaamisesta kiinni osaako tuottaa toiselle nautintoa.
 
Sivupersoona
Mutta ensimmäinen kerta oli tämä, kun sain lukea mitä asioita pitää seurata, jotta pystyy tulkitsemaan mistä nainen tykkää.

Itse, kun olen aina yrittänyt kysyä, saamatta vastausta.
 
Leena
Ap puhuu asiaa! Itsekin olen todella kyllästynyt tähän palstan tarjontaan...aina vaan koosta puhutaan, joko kalun tai sitten pillun koosta. No parempi silloin vaan on olla puuttumatta keskusteluun jos se ei miellytä ja niinpä olen tehnytkin.En avaa koko ketjua jos otsikosta loistaa jo sen mahtava sisältö.

Kaipaan itse tänne romanttisia kertomuksia, fantasioita yms mutta ei niitä ole eikä kuulu.Itse koetin alussa niitä kirjoittaa mutta niin tulikiven katkuista kritiikkiä sain niskaani niin antaapa sen olla.
 
pilipali
Valitettavasti ap selkeesti valikoi lukemisiaan, sillä pillujen löysyydestä puhutaan vähintään yhtä paljon kuin penisten paksuudesta, ellei enemmänkin. Ja naisia haukutaan yötäpäivää muutenkin. Ainoa millä naiset voi antaa takaisin palstan miehille on puhua heidän pikku hepeistään joista ei ole mihinkään, miksi muuten nämä miehet täällä olisivat haukkumassa naisia.
 
Kokoa kotitarpeiksi
Välillä puhutaan että pitkä on hyvä ja välillä että paksuus on tärkeää. Eikös nainen, joka haluaa tuota täyttymyksen tunnetta maksimoida, halua sekä pitkää että paksua eli tilavuudeltaan mahdollisimman suurta. Silloinhan ne paikat täyttyy ja venyy maksimaalisesti ja tuottaa ne parhaimmat tuntemukset.
 
Ventovieras
Alkuperäinen kirjoittaja amanra:
Ymmärräthän, että monet naiset saavat nautintonsa nimen omaan vaginan venytyksestä. Vaginan seinämien reseptorit rekisteröivät venytyksen ja nainen kokee sen nautinnollisena. Toisilla tämä mielihyvä tulee voimakkaammin kuin toisilla. Ihan samoin kuin klitoriksen kanssa, toinen haluaa hellempää kosketusta, toinen voimakkaampaa. Ei siinäkään ole klitoriksen koolla mitään tekemistä.
Ymmärrän toki. Mies tykkää kun on tiukkaa.

Alkuperäinen kirjoittaja amanra:
Pienipaikkainen nainen voi nauttia kovasti ison munan venyttävästä tunteesta. Ei se, että nauttii isosta tarkoita sitä, että itsellä on iso. Miehet ei vaan ymmärrä mitään naisen anatomiasta ja nautinnosta. Jos ymmärtäisitte paremmin, mistä nainen nauttii, voisitte olla parempia rakastajia. Suurin nautinto syntyy siitä, että mies osaa toimia naista kiihottavalla tavalla. Miehen pitää opetella lukemaan naista, koska jokainen nainen on erilainen. Pitää opetella mistä juuri tämä nainen tykkää. Monille miehille se tuntuu olevan tosi vaikeaa, ja siksi he ovat huonoja sängyssä. Ei se munan kokokaan kaikkea ratkaise.
Aivan, miehet eivät ymmärrä laisinkaan miten naisia tyydytetään, mutta naiset kyllä tietävät miten miestä tyydytetään. Tämähän on päivänselvää. Miehet eivät osaa, naiset osaavat. Voi harmi kun kuulun tähän huonompaan puoliskoon. Emme osaa mitään ja siihen päälle vielä pieni kalu, taitaa olla itsemurhan paikka kun en voi mitenkään pärjätä täällä suuressa Naisten vaatimassa maailmassa.

Osaako nainen tyydyttää miehen niin hyvin kuin jokainen nainen täällä vaikuttaisi osaavan? Mistä moinen päätelmä? Sama päätelmä kuin se, että mies ei saanut teitä tyydytettyä samalla tavalla kuin te tyydytitte hänet? Kävitte miehen vartalossa tuntemassa kuinka teidän naisvartalo tyydytti? Siis naitte itseänne toisen vartalossa? Onko olemassa linkkikaapelia moiseen yhteyteen? Minäkin haluan olla naisen vartalossa tuntemassa kun miesvartaloni tyydyttää minua. Ei kun siitä jäisi vaan kammo kun ei miesvartalo osaa naista tyydyttää. Pieni kalukin vielä pyh, normaali pillu tietenkin.

Alkuperäinen kirjoittaja amanra:
Myös naisten pitää opetella mistä mies tykkää, sillä jokainen mieskin on erilainen. Väittäisin, että naiset osaa paremmin lukea sitä, milloin mies tykkää kosketuksesta ja milloin ei. Ainakin itselle tuntuu olevan suht helppoa opetella uuden kumppanin mieltymykset, mutta monelle miehelle on tuntunut olevan vaikeaa oppia mistä minä tykkään. Eri ihmiset tykkää erilaisesta kosketuksesta. Ei siinä auta muuta kuin seurata tarkasti kuinka toisen hengitys ja ääntely muuttuu, mikä saa kehon värähtämään, onko värähdys positiivinen vai negatiivinen, milloin kasvoille tulee rento nautinnollinen ilme jne. Se on pienien asioiden huomaamisesta kiinni osaako tuottaa toiselle nautintoa.
Tottakai! Siis ilman muuta Sinä tiedät kumppanisi mieltymykset. Se on todella helppoa. Miehet eivät vain tiedä sinun mieltymyksiäsi. He ovat niin sokeita ja tyhmiä. Nainen > Mies. Miksiköhän itselläni on ollut vaikeuksia laukeamisessa naisten kanssa? He osaavat ja tietävät kaiken, mutta silti en pysty laukeamaan yhtä helposti kuin naiset täällä väittävät osaavansa. Anatomia? Miehen anatomia? Sellainenkin on olemassa? Missä älkää naurattako? Ei on se ihan totta? Olen monesti jäänyt laukeamatta. Mitä? Nainen ei osannut hommaansa? Tietenkin osasi, minä en osannut.

Alkuperäinen kirjoittaja amanra:
Ei se munan kokokaan kaikkea ratkaise.
Ei se pillun kokokaan kaikkea ratkaise.
 
sivhos
Pitääkö yleensäkään miehen naista tyydyttää?Eikös miehen tehtävänä ole saada se limalöntti naisen kohtuun tuottamaan uuden tyytymättömän tai tyytyväisen ihmisen.Jos siinä savotassa nainen sattuu saamaan orgasmin,sehän on naiselle lisäbonus.Kokeillaan sellasta hommaa,naisilta meikit pois ja miehet alkavat meikata ja kulkea korkkareissa,jospa sitten naiset alkas saada orgasmeja.Seksikkään näköisiä miehiä kuljeskelemassa ympärillä,nainen kiimaisena pimppi märkänä lähes orgasmissa.Pikku nuolaisu pimppiin ja valtava orgasmi palkintona.
 
Sivupersoona
Pienipaikkainen nainen voi nauttia kovasti ison munan venyttävästä tunteesta. Ei se, että nauttii isosta tarkoita sitä, että itsellä on iso. Miehet ei vaan ymmärrä mitään naisen anatomiasta ja nautinnosta. Jos ymmärtäisitte paremmin, mistä nainen nauttii, voisitte olla parempia rakastajia. Suurin nautinto syntyy siitä, että mies osaa toimia naista kiihottavalla tavalla. Miehen pitää opetella lukemaan naista, koska jokainen nainen on erilainen. Pitää opetella mistä juuri tämä nainen tykkää. Monille miehille se tuntuu olevan tosi vaikeaa, ja siksi he ovat huonoja sängyssä. Ei se munan kokokaan kaikkea ratkaise.
Jos tuo venyttävä tunne on naiselle tärkein, niin miten niillä pienemmillä peniksillä se saadaan aikaan?

Pitääkö se saada venytettyä aina äärimmilleen?

Saadaanko sama vaikutus aikaan, jos isolla venytetään äärimmilleen ja pidetään siellä sisällä, eli silloin ollaan ääriasennossa kokoajan?
Vaihtoehtoisesti pienemmällä vedetään välillä ulos, ja sitten uusi venytys, eli venytyksiä tulee useita peräkkäin?

Vai eikö venytyksiä voi laskea yhteen?
 
Ei kukaan voi venyä koko ajan äärimmilleen
Alkuperäinen kirjoittaja Sivupersoona:
Vai eikö venytyksiä voi laskea yhteen?
Silloin on kyse valtion budjetista. Jokainen venyy kertaalleen erikseen ja yhteenlaskettuna yksi valtiontalous pelastuu. Paitsi ettei sekään tunnu pelastuvan sillä yhteenlaskulla.
 
Onja
Heippa pojat, isot ja pienet !
Asia on aina niin että hyväilkää tyttöänne, sivelkää ja silittäkää.
Silloin hänen rintansa paisuvat, nännit nousevat ja myöskin häpyhuulet turpoavat ottamaan vastaan suurta ja sileää
 
sivhos
Miten jos ei ole tarjolla suurta sileää.Vaikka kuin sivelet,tuotat naiselle pettymyksen suuren ja sileän puutteessa.Oma suuri ja silee noin kuustuumainen jööti,ei kai sellainen nykynaiselle piisaa.Pitää olla mustaa jättipatukkaa tyydyttämään soomineito.
 
Naiselta..
Ymmärrän täysin ap.:n ärsyynnyksen, mutta eihän tämän tasoinen keskustelu siitä parane, että kaikkia haukutaan tasapuolisesti. Surettaa, jos herkät miehet näitä lukevat ja kuvittelevat naisten ikeasti olevan niin julmia ja pinnallisia, että vain isolle k*rvälle irtoaa ja muille nauretaan. Samaahan toki naiset lukevat joka paikasta, kuinka pitäisi olla isot rinnat ja kiinteä peppu ja nykyisin ilmeisesti myös treenattu pimpsa.

Kumma kyllä varmaan suurin osa ihmisistä voi olla tyytyväinen seksiin ihan siitä riippumatta millaiset ja minkä kokoiset värkit jalkovälistä löytyy. Jos ei ole eroottista mielikuvitusta tai halua opetella sitä juuri oman aainutkertaisen kumppanin seksuaalisuutta, ei isoillakaan peniksillä tai minimaalisilla pimpoilla mitään huippukokemuksia saada aikaan.
 
palautetaan lähtökuoppiin
tosi asiassa naisen saa tyydytettyä vaikka sormen päällä kun tekee sitä oikeaa O ota siinä luukulla. Eli kyllä se on nii että pieni mulkku ei ole pääasia jos mies osaa käyttää käsiään..

Turha täällä on ihmisten loukkaantua kun pää asia on se että usein mies ei halua opetella tyydyttämään naista. naisen pitäisi vaan tyytyä siihen mitä sattuu saamaan. Väliin känni makkaraa ja väliin jotain siltä väliltä ilman sitä käsityöskentelyä. Opetelkaa käyttämään käsiä apuna ja kunnon suudelmia ilman kuolaa.

Jo siinä on jo hyvät eväät onnistuneelle yhdessä ololle. Se pimppa tiukentuu ihan automaattisestikin eri vaiheessa kiertoa, kireempi ennen kun munasolu irtoaa, ainakin minulla. Niin että se siitä teidän treeneistä. Ei toimi kaikilla.
 
nainenn
Kuulostaa aika heikko-itsetuntoiselta puheelta. Aivan samalla tavalla naisella on oikeus haaveilla isosta munasta, kuin miehellä tiukasta toosasta. Totuus kuitenkin on, että puheet ovat monesti vain haaveilua, yli 20cm peniksiä ei kuitenkaan ole kuin sillä ~1% miehistä, ja kyllä sen naisetkin tietävät.

Sille ei vaan voi mitään, että synnytyksen jälkeen naisilla paikat levenevät, ja tulee ehkä haaveiltua isommasta kalusta. Itse en ole synnyttänyt, mutta voin kyllä sen sanoa monien muidenkin(ainakin synnyttämättömien) naisten puolesta, että liian iso on "juhlakäytössä"(=kokemuksen vuoksi/silloin tällöin) hyvä, mutta alkaa sattumaan jos vaikka useita kertoja päivässä mieli tekee. Keskivertopenis kelpaa aivan mainiosti, ja on paljon parempi "yleiskäytössä" ja olen iloinen, että olen parisuhteessa keskivertokaluisen miehen kanssa, enkä jättikalun, pääsee enemmän touhuamaan :)
 
Xy1
Alkuperäinen kirjoittaja palautetaan lähtökuoppiin:
tosi asiassa naisen saa tyydytettyä vaikka sormen päällä kun tekee sitä oikeaa O ota siinä luukulla. Eli kyllä se on nii että pieni mulkku ei ole pääasia jos mies osaa käyttää käsiään..

Turha täällä on ihmisten loukkaantua kun pää asia on se että usein mies ei halua opetella tyydyttämään naista. naisen pitäisi vaan tyytyä siihen mitä sattuu saamaan. Väliin känni makkaraa ja väliin jotain siltä väliltä ilman sitä käsityöskentelyä. Opetelkaa käyttämään käsiä apuna ja kunnon suudelmia ilman kuolaa.

Jo siinä on jo hyvät eväät onnistuneelle yhdessä ololle. Se pimppa tiukentuu ihan automaattisestikin eri vaiheessa kiertoa, kireempi ennen kun munasolu irtoaa, ainakin minulla. Niin että se siitä teidän treeneistä. Ei toimi kaikilla.
Näin on. Jos mies ei saa naistaan lämpenemään, niin ei pillukaan tiukkene ennen naintia. Jos tuntuu väljältä, niin kannattaa opetella tekemään riittävää esileikkiä. Kama Sutrassakin sanotaan, että naimaan voi alkaa vasta, kun nainen on siinä tilassa, että katse alkaa harittamaan. Silloin toosa on varmasti tiukka ja odottaa malttamattomana kalua.

"Sille ei vaan voi mitään, että synnytyksen jälkeen naisilla paikat levenevät,"

Ei pidä tuokaan paikkansa, jos nainen jumppaa ilolihaksia vähänkään synnytyksen jälkeen.
 
mimosa_5
Varmasti pienelläkin pärjää oikein hyvin. Itse tykkään eniten kuitenkin ajatuksena jo siitä, että paksu ja pitkä sauva painuu *märkään* ja paisuneeseen pilluun. Vähemmän kiihottuneeseen pilluun mahtuu pienempääkin tavaraa, mutta kun se on äärimmilleen turvonnut, on jotenkin maukasta katsoa, miten isoa sinne voi tunkea. Toisaalta, en tykkää mandingon tapaisista pornotähdistä enää, kun se kalu (jotain 26cm) on niin iso, ettei mene kenellekään enää kokonaan sisään.
 
mimosa_5
sivhos, kyllä se pienempikin käy.. pointti on se, että jos toinen on kaikin tavoin epäkiihottava, miten sellaisesta voi fantasioida. Kyllä varmaan itsekin fantasioissasi näet aktiivisen naisen, jolla ei ole selluliittiä pylly täynnä ja napaan asti roikkuvia arpisia tissejä ja hoitamatonta valtavaa puutarhaa.

Trimmattu, treenattu nuori urheilullinen mies, joka itsevarmasti ottaa, tarttuu kiinni ja maistelee ja toimii himokkaasti, on fantasioiteni kohde usein. Ei saa liikaa esittää, eikä olla missään nimessä avuton, epävarma kuhnuri. Iso mulkku on kaiken päälle mukava lisä. Ei se itse aktissa tunnu hirveän paljon erilaiselta, jos osaa asiansa, mutta mielikuvissa se auttaa. Ja ihan visuaalisestikin on kiva katsoa, kun ottaa housut alas, että joo-o, kookas kalu se siellä pompsahtaa pystyyn. Jostain alle 10 sentin nysästä ei tule sellaisia viboja kyllä ihan, varsinkin, jos koko kalu on hoitamattoman karvan sisässä puoliksi levossa (näitäkin on nähty ).
 

Yhteistyössä