Henkilökohtainen mielipide: ei voiOlen nyt pari päivää miettinyt tätä:
Mustapapufudge.
Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
Ei ole pullaOlen nyt pari päivää miettinyt tätä:
Mustapapufudge.
Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
Muok: Alan kallistua samaan. Kun en muutenkaan tykkää vegaanihömpötyksistä.Henkilökohtainen mielipide: ei voi
No ei.Ei ole pulla
Kyllä se nyt olet sinä, joka ei ymmärrä hyvien leipomusten päälle
Miksi ihmeessä kukaan, joka haluaa leipoa jotain oikeasti herkullista, alkaisi säätämään jollain rasvapitoisuuksilla?
Ai kamalaa, seuraan täällä taustalla jännityksellä tätä teidän suurta pullataikinasotaa ja mietin mihin suuntaan juoksen, kun jauhot alkaa pöllyämään ja tuoreet pullat lentelemäänSinä yrität säätää puolen litran maitoannoksen mitättömällä rasvaerolla (10 g) ja uskotella, että se maitopurkin väri jotekin vaikuttaisi muuhun kuin mielikuvaasi lopputuloksen rasvaisuudessa.
Voithan lanseerata "kevytversion" tuosta pullataikinasta. Käytät rasvatonta maitoa ja laitat 240 g voita. Herkullista ja voit muille naisille kehua sen "keveyttä".
Jos kokkauksen perinteinen "herkullisuus" (mikä osittain tarkoittaa rasvaisuudensta aiheutuvaa täyteläisyyttä) on tavoitteena, helpointa on vain käyttää rasvaisimpia ainesosia, täysmaitoa, kermaa, voita jne. Tuo on ranskalaisen keittiön malli.
Oletko noita laihduttajanaisia, jotka tv:n ääressä vetävät rasvassa uitettuja ranskalaisia, mutta dietin takia valitsevat kevytdippikastikkeen.
Mielenkiintoista..Olen nyt pari päivää miettinyt tätä:
Mustapapufudge.
Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
Siis heh, sanoin ensin et mielenkiintoista ja sit ei mielenkiintoistaMielenkiintoista..
Tykkään mustapavuista ja fudgea tehtiin just joulun alla, mutta et nämä sekaisin.. en näe tässä mitään niin mielenkiintoista, että kokeilisin.
Älä mieti enempää. Maailmassa on muutama tärkeämpikin asia.Olen nyt pari päivää miettinyt tätä:
Mustapapufudge.
Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
Niin kuin esimerkiksi tuore pullaÄlä mieti enempää. Maailmassa on muutama tärkeämpikin asia.
Ootko kuullu mustapapusuklaakakusta ?Olen nyt pari päivää miettinyt tätä:
Mustapapufudge.
Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
Mie oon itse tehnyt kerran mustapapusuklaakakkua mutakakkun tyyliin. Ihan hyvää se oli. Ei maistu pavut liikaa.Mustapapusuklaakakku on hyvää mut toi fudgen resepti outo. Ku ei siinä keitelty mitään jotta tulisi toffeemaista sitkoa vaan jähmetettiin seos pakastimessa.
No ei tuohon muuta voi sanoa kuin yök!Olen nyt pari päivää miettinyt tätä:
Mustapapufudge.
Siis mustapavuista tehtyä fudgea. Voiko olla hyvää? Asia vaivaa melkoisesti.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mustapapufudge
Mä uskon et toi on ok jos on saman tyylinen kuin esim punajuuri kakku/piirakka. Riittävän suklainen/tahmea niin ei sieltä erotu mikään outo joukostaOotko kuullu mustapapusuklaakakusta ?
Semmostakin kuulema jotkut tekee