IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Aamuska tervetuloa! Ja tsemppiä kasvatteluun! sekä tietty sit punktioon (y)

Rusakkonen en tiedä onko enää mitään hyötyä, mutta pitääpä kokeilla tuo 8h välein ottaminen! Mullehan annettiin ohjeeksi 1 aamula 2 illalla koska voi tehdä huonoa oloa. Vuoto ei oo yltyny menkkamaiseks vielä, ehkä tiputtelua tää vielä. Mut niiiiin raastavaa :unsure: mullakin ollut gonapeptyl joka siirrossa mukana.. mites sulla menee? :)

Jantzu voimia loppu piinaan! Unet osaa olla :poop:.. Itehän näin ennen siirtoa pelkkiä plussa-unia ja nehän sitten turhankin paljon sitä toivoa loivat :unsure: ei oo hme kyllä kipuja o_O vuotoa on, tai no ehkä tää on vielä tiputtelua, mut ei kipuja eikä hyytymiä. Luule että lääkitys sen verran kuitenkin estää ettei pääse hanat kunnolla aukeamaan...

kettuperhe influenssa on aivan kamala tauti, parnemisia!

atvk87 en usko minäkään että ne sieltä minnekkään ovat karanneet :)

-dino- oon kieltämättä kolunnu googlen läpi tilanteista joissa vuodoista huolimatta on plussa tullut :whistle: mut eipä kyllä omaa uskoa silti nosta..
 
  • Tykkää
Reactions: Rusakkonen
@-dino- En nyt vielä ainakaan tule listalle, kun en tiedä, miten hoidot tästä eteenpäin jatkuu, tuleeko lisää IVF:iä vai ei.

@atvk87 Ymmärrän hyvin, että jarrun myöhästyminen pelottaa (tässä prosessissa pelottaa, jännittää ja ahdistaa kaikki mahdollinen). Tosin minustakin follisi kuulostavat vielä sen verran pieniltä, että toivottavasti ei olisi ollut myöhässä, pidän peukkuja sen puolesta! Minulla taisi olla tuon kokoisia, kun aloitin jarrun.

@Rusakkonen Niin joo, totta, eihän tuota DHEAa tarvitsisi tietty suuria määriä tai pitkään käyttää. Ehkä pitäisi tutustua asiaan paremmin.

@love- Kiitos tsempeistä! On kyllä ollut tosi tukala olo vähistä folleista huolimatta nyt pari päivää. En osaa edes kuvitella, mitä olisi, jos olisi suurempi määrä :sick:
 
  • Tykkää
Reactions: Rusakkonen
@atvk87 - jos yhtaan auttaa, niin ihmettelin samantapaista oman jarrun aloituksessa, kun arvelin tapahtuneen liian myohaan, mutta kaksi laakaria sanoi, ettei haittaa, ja niin ei haitannutkaan. Toinen juttu, minulla ei ole koskaan tullut rinnat kipeaksi normaalin kuukautiskierron yhteydessa, mutta nyt naita hormoneja ottaessa tulee.

Oma napa: tanaan pp8, positiivista on, etta ei ole tullut vuotoa. Mitaan tuntemuksia ei sen kummemmin ole; no, jonkin verran yha kipeat nännit. Toivon niin, etta siella on jokin kiinnittynyt... Paljon on muutakin stressia meneillaan, olisi niin Ihanaa, etta jos nyt olisi tarpannyt...!
 
Taitaa olla niin hiljainen tuo toinen ketju, että siirrän saman viestin tänne?

Voisin ilmoittautua tähän porukkaan.

Esikoinen vm. 2008 ekan ICSIn 2.pas:in tulos.
Tositoimiin päästään jos päästään (aikaisintaan käsittääkseni syksyllä), kun raskaudelle haitalliset lääkkeet saadaan poistettua käytöstä.

Kaikki on 10 vuoden jälkeen ihan unohtunut, joten tuntuu kuin kaikki alkaisi taas uudestaan.
Pakkasessa on vain yksi alkio, joten valmistaudun henkisesti jo uuteen hoitokierrokseen.

Yritän ajatella, että tuosta esikoisesta pitää olla onnellinen vaikka tämä ei onnistuisikaan. Kaikki eivät saa edes yhtä.
 
Joo, nyt sovitaan @Rusakkonen että se on vain harmitonta vuotoa!
Hei @PinkyPie, sulla on ehkä jotain uusia keinoja edessä, kun kymmenessäkin vuodessa on tapahtunut huimasti! Toivotaan että se pakkasessa odottava ois jo se riittävä. :)

Äsken ei meinattu saada orgalutrania läpi nahasta, oli pakko vaihtaa paikkaa. Kunpa huomenna ei tarttis enää pistää sitä. Aamulla ultraan!
 
Kauheesti on tullut uusia juttuja.
Mitähän keinoja on tullut? Toivo heräs heti
Ainakin nyt ensin tää Orgalutran? Onko se pregnylin kaltainen?
Ja onko siinä paksumpi neula?

Pitempään oon teidän juttuja lukenut, mutta nyt vasta uskaltauduin puhumaan tästä.

Esikoistahan me yritettiin 6 vuotta.
Joista 2 vuotta hoidoissa, tai ei nyt varsinaisesti.
Ensin kokeiltiin kaikkia kevyempiä lääkityksiä. Ei kuitenkaan inssejä tms.
Mulla on lievä PCO ja miehellä huonot simpat.
 
Ckk
Ihan hirveesti tullu viestejä tänne! :LOL: Paneudun niihin sit kun olen koneella, kännyllä vaikee hyppiä sivujen välillä ja yrittää kirjottaa yhtä aikaa.
Mut tervetuloa uusille! Toivottavasti ette joudu roikkumaan täällä kauaa :)
Ei alkanu menkat tänään. Shitshitshit! Menee vähän turhan jännäks pääseekö siirtoon :unsure:
 
@kettuperhe ei kannata välittää asenteesta, tiedän, miten se pahoittaa mielen ja v**uttaa, mutta itse yritän keskittyä vain päämäärään. Julkisella puolella suhtautuminen on jotenkin tosi nuivaa pelkästään iän perusteella ja se on kyllä aika surullista.

Täällä menossa stimupäivä 6. Gonal f menny 350 iu kolme päivää ja eilen alkoi Menopur 375 iu. Huomenna ultra. Jännittää ja pelottaa, meillä tosiaan toi yksi hoitokerta ja ahdistaa, jossei saada kunnon saalista. Pelkään, että hajoo pää.

Tsemppiä kaikille hoitojaksoissa kärvisteleville ja etenkin piinailijoille paljon voimia!

@mmmoi otan osaa.
 
Viimeksi muokattu:
@-dino- me ollaan hoidossa samassa talossa

Nyt on kaikki pistot ja sumutteet laitettu. Eilen illalla pistin Ovitrellen. Huomenna on sitten punktio päivä. Minä sitä vähän etukäteen pelkään, mutta on siitä muutkin selvinneet niin eiköhän se minultakin onnistu.

Viikonloppu on mennyt nukkuessa ja särkylääkkeitä syödessä. Maha on kovasti turvoksissa eikä makuulla ollessa löydy hyvää asentoa. Nyt yritän vain olla positiivisella mielellä loppuun asti, kyllä tämä tästä!
 
Hei vaan @Aamuska, mehän päästään piinailemaan samoihin aikoihin jos siirtoon asti päästään.
Mikä sulla oli lähtötilanne, pitkä vai lyhyt kaava ja jos lyhyt niin oliko näkyvissä antraalifollikkeleita?

Ootteko julkisella vai yksityisellä? Jos yksityisellä niin noiden Rusakkosen mainitsemien apukeinojen lisäksi voithan kysyä tuplastimulaatiosta, saisi samalla kierroksella edes vähän enemmän.
@Aamuska ja @atvk87 melko samalla aikataululla mennään, mulla punktio tod näk ma 19.3.
 
  • Tykkää
Reactions: atvk87
Voimia @mmmoi ! <3

Mä kävin ultrassa, lääkäri päivitteli munasarjojen kokoa ja sanoi, että oli ainakin 15 ja 20 rakkulaa, isoin 23mm ja pienin mitä laski 15mm. Punktio keskiviikkona, eikä päästä tuoresiirtoon, sekä suositteli odottamaan yhden välikierron ennen siirtoa, että munasarjat kerkee toipua. Tylsää.
Tietty pitää olla iloinen saaliista ja hyvästä vasteesta. Limakalvo oli vaan 6mm ja siihen sano et katotaan sit siirtokiertoon jotain.
Gonapeptyl irrotuspistokseksi.
 
Uhhuh nyt töistä päästyä ja päiväunien jälkeen voi kirjottaa enemmän.

@Ihanapa tsemppiä sulle huomiseksi punktioon! Perässä tullaan. Ilmotathan sitten tänne paljonko saitte saalista ja mikä sun vointi on sen jälkeen? Voi hyvin tää ilta! Kyllä se siitä :)
Sama vika, että ainoo hyvä asento on maatessa, istuessa ahdistaa hengitystäkin.
Mun pitää mittanauhalla mittailla vatsan ympärystä.

@Ninnupinnu ihan jäätävä toi annostus sulla! Kerro sitten ultrakuulumiset tänne! Tosi jännää :) Piinailemaan ei nyt päästä samaan aikaan kuitenkaan. :unsure:
 
Joo asenne oli tosi perseestä, mutta on vaan sellainen periaate, että annan kyllä palautetta. Eihän se ikinä muutu, jos siitä ei niille kerro, että miltä se tuntuu. Pyrin tekemään sen hyvin viileän tunteettomasti lähinnä analysoimalla sitä tilannetta. En hyväksy sitä, että terveydenhoidossa (tai sairauden) ihmiset ovat vaan numeroita, vaan asiaan liittyy aina tunteet ja pelot. Kyllä ne pitäisi pystyä ymmärtämään. En tarkoita, enkä halua, että lääkäri itkee siinä potilaan kanssa, mutta pitää ymmärtää niitä potilaan tunteita mitä tilanne herättää. Tässä lähinnä perusteluna :D

Mulla tuli viimeinkin ovis. Odottelin jo perjantaiksi, mutta tuo influenssa varmaan siirsi (iski keskiviikkona) tai sitten se, että vuorossa oli pitkästä aikaa hiljaisempi oikea munasarja. Yleensä ovis on tullut viime aikoina vasemmalta. Jännä nähdä miten ne sitten hoitoon suhtautuu. Luomuhommia siis vielä tämä kierto ja ensi viikolla kuullaan, että aletaanko heti seuraavaan kiertoon kypsyttely. Lääkärin kirjeessä oli kuitenkin, että mahdollisimman pian pitäisi aloittaa.

Hurjilta nuo @atvk87 munismäärät! :geek: Mahtaa kyllä jomottaa. Tsemppiä punktioon ja harmi, että tulee välikuukausi.
 
@PinkyPie Tervetuloa. Lääkkeet ainaki on voinu kymmenessä vuodessa muuttua, vaikee sanoo ku ei tiiä mitä sillon on ollut :X3: Organlutran on jarrupiikku. Jos listalle haluat niin laita tietoja, voin päivitellä.(y)

@mmmoi :(

@Ihanapa Tsemppiä punktioon! Onneks se on nopeesti ohi, viikon päästä tuun perässä :sneaky:

@atvk87 No ompas sieltä rakkulaa tulossa, tsemppiä oloihin ja harmi ku ette tuoresiirtoon pääse :unsure: Mulla ei oloja vielä oikeen oo, ehkä hyvällä mielikuvituksella nippaa välillä mahasta. Huominen ultra jännittää.. :censored:
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään

Annimiina89 # 4/16 # 2. # munanjohtimet tukossa # 1. IVF
An1z81# -13 # 1.# selit.# 1.IVF 2.PAS
atvk87 # 7/17 # 1. # siittiöt # 1.ICSI
Ckk #6/15 #1. #selittämätön #1. IVF
Darni73 # 2012 #1.yht # ikä+simpat # 5.ICSI
Domi #4/12#1.#selittämätön# 4.IVF/2.PAS
JannaJ #-10# 2.#selit./1.tuuba/hiipuvat munas.# 2.IVF (ekasta tyttö)
Jantzu #-15 #1.# siittiöt# 3.ICSI

Kerttu80 #11/14 #2.#selit.#1.IVF
Kesänlapsi123 # -13# 1.#selittämätön#3IVF/1.PAS

KuuBe #2013# 1. #selittämätön#2.IVF/1.PAS
love-# 2014# 1. # siittiöt# 2.ICSI/2.PAS
Maravilla #2/15#1.#selit#1.IVF
Miitta37 #-13# 1. # pco/selit.# 1.IVF 1.PAS
Mimmivaan#2011#1. yht# selt./ei ovul.#1.IFV
mmmoi # 7/17 # 2. # siittiöt # 1.IVF/3.PAS

Nennalii #2012#1.#selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 2.ICSI
Ninnupinnu #6/16 # 1. # selittämätön # 1.IVF
Nyu # 2012#1.#munasolut#4.IVF
Orapihlaja89 #-16# 2.# siittiöt# 1.IVF 1.PAS

Piikkinen # 12/16 # 2. # matala amh+ikä+endo+perussairaus # 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht#azoospermia #2.ICSI
Rusakkonen #1/2017/1.#ikä# 2.IVF
Toiveikas81 #2014#1.#endo/siittiöt#2.ICSI 2.PAS
Toivo2016 #3/13#1.#ikä, johdin poist. ym#5.IVF/1.PAS
Uneksija17#4/15#1.#pcos/selit.#1.IVF/2.PAS
Voyage #-13 #1.#selit.#1.IVF
-dino-#6/15 #1. # selittämätön # 2.IVF


Piinailijat: :whistle:
love-
16.3 (2x5pvä/2.3)
Rusakkonen 16.3 (5pvä/3.3)
Jantzu 19.3 (3pvä/5.3)

:love: Plussat 2017 :love:
Tammi:
Bridge 5.ICSI (tm)
Naanaa (luomu)
Helmi:
vipe1986 2.IVF/ICSI/1.PAS (2x3pv)
kalabaliikki 1.IVF/2.PAS (5pv)
marrasmai 3.ICSI/1.PAS (kem)
Jantzu 1.ICSI/2.PAS (km)
MaiMei (luomu/letrot) (kkm)
Maalis:
Jansku00 1.ICSI/1.PAS (5pv)
Roxanne 6.ICSI (5pv)
Blob 1.ICSI/1.PAS (5pv)
Kuutio 2.IFV/1.PAS (6pv)
Huhti:
Kesäheinä-78 6.IVF/1.PAS (5pv)
Touko:
Toivo2016 4.IVF (kem)
maljakko 3.IVF/1.PAS (tm)
AdeliinaJosefiina 3.ICSI/1.PAS (2x2pv)
Henrietta77 1.ICSI
reason 2.IVF (3pv)
Kesä:
tanjuli-79 ? (3pv)
Ranau 1.IVF
Heinä:
Karoliina195 1.IVF (2pv)
Xienna 2.ICSI/1.PAS (3pv)
Elo:
KuuBe 1.IVF/1.PAS (kem)
SalamaT 3.IVF/2.PAS (kem)
Syys:
#hope 1.IVF (2pv)
Bridge 5.ICSI: jälk. 5pv. lahjasolu
SalamaT 3.IVF/3.PAS (5pv)
Helios 4.ICSI 7.PAS (lahjasiit.) (5pv)
Loka:
Siida 2.ICSI/1.PAS (2x3pv)
Mishala 2.IVF (5pv)
~SeaWind~ 1.IVF(5pv)
kiuski 2.ICSI/1.PAS (5pv)
maljakko 3.ICSI 2.PAS (5pv)
Marras:
marrasmai 5.ICSI (5pv)
Joulu:
Zoona 2.IVF/3.PAS (3pv)
gemmy 3.IVF/1.PAS (tm)
Domi 4.IVF/1.PAS (tm)
lullaby 7.IVF (5pv)

:love: Plussat 2018 :love:
Tammi:
Ravishing (luomu)
An1z81 1.IVF 1.PAS (tm)
Choco coco 1.IVF 1.PAS (5pvä)
joskusvielä 3.IVF PAS(6pvä)
Helmi:
Piinailija 2.IVF/ICSI (kem)
Iiris80 1.IVF (5pvä)
kop kop 1.ICSI 3.PAS (5pvä)
Maaliskuu:
Amagara82 2.IVF 2.PAS (6pvä)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos :)
 
Ckk
@Rusakkonen Mikä tilanne siellä nyt, onko tiputtelu jatkunut?
@mmmoi Eikä :( alkoiko vuotokin jo? Miten muuten loma mennyt? Ootko pystynyt nauttimaan?
@atvk87 No jo on muniksia! Varmaan ihan sun oman parhaan kannalta hyvä, että pikku tauko ennen siirtoa, ettei heitä ihan hirveetä hyperiä. Vaikka tiedän, että ärsyttää niin paljon kun taas vaan joutuu odottelemaan.
@kettuperhe Hyvä, että ovis kuiteskin tuli :)
@-dino- Tsemppiä huomiseen ultraan! Heti sit raporttia mitä siellä näky :)

Mulla alkoi menkat, huh! Huomenna soitan polille ja pohditaan miten tää kierto menee. Voipi olla, että joudun kuitenkin osittain lääkkeille, jos tähän kiertoon kuitenkin se siirto yritetään. Muuten menee ihan liian tarkalle pääsiäisen kanssa. Kunhan nyt vaan siihen ekaan siirtoon edes pääsis vihdoin!
 
  • Tykkää
Reactions: Rusakkonen
Niin, siks toi gonapeptyl eikä pregnyl? Että yritetään vielä välttää hyperiä? Mä jotenki vaan nään et tää päättyy siihen, koska ei tässä enää voi käydä mitenkään muuten. :ROFLMAO:

Tsemii ultraan @-dino- , tuu sit heti päivittää tilanne! Jännitän sun puolesta. :)

Hyvä et ne alko melkein ajallaan! Eihän sitä tiedä miten kroppa reagoi sitten mihinkin @Ckk . Laita kans suunnitelmaa tänne, kun saat tietää.

Ja hyvä @kettuperhe että ovis ilmestyi! Ja tottakai voit tehdä valituksen, eihän siitä ainakaan mitään haittaa ole. Tietty resurssipula varmaan uhkana joka paikassa. :censored:

Miten @love- n vointi?
Ja @Rusakkonen kiinnostaa myös?
 
  • Tykkää
Reactions: Rusakkonen
Ohhh, mulla vasta janna paiva olikin... Mulla on paivittainen tyomatka yli 2h yhteen suuntaan ja enkos sitten unohtanut Terolutit kotiin... ei ole ikina viela tuokaan kaynyt... No ajattelin, etten uskalla menna takaisin kotiin niita hakemaan, menee tyopaikka... Tuli sitten mieleen, etta yritan ostaa tutulta klinikalta (olen kaynyt siella verikokeessa ja ultrassa naiden hoitojen aikana), kun taalla myydaan klinikoilla laakkeita ja ajattelin, etta eikohan yli maailman kayteta keltarauhashormonia luteaalivaiheessa. Soitin myos Suomeen klinikalleni... Vaiheiden jalkeen sain keltarauhashormonia, mutta mitaan Terolutin kaltaista taalla ei ollut. Sain kapseleita, jotka voi kayttaa ematin- tai rektaalikapseleina. Sairaanhoitaja sanoi suoraan, etta kun ei paase yhtaan toimistossa (tai matkalla sinne!) makuulle, niin kannattaa tyontaa sinne toiseen paikkaan, pysyy paremmin... En ollut koskaan tallaisia laittanut, mutta joo, ei muuta kuin klinikan vessaan kadet pesemaan ja sitten tyontamaan... Tyopaikalla sitten 18:30 aikaan laitoin toisen. Nyt kotimatkalla ja keskiyolla taas ihanaa Terolutia (en kylla ikina enaa unohda!) ja Klexane-pisto. -Kiitoksia kun kyselitte - joo eipa taida perapuikko olla ihan yhta hyva kuin Terolut, silla jonkin verran tiputteli, kun puikon laitosta alkoi olla useita tunteja. En nyt kuitenkaan sanoisi naita kuukautisiksi. Joten yha tassut ristissa taalla Rusakkonen toivoo... Tuli nyt samantien verikoeaika varattua perjantai-aamulle. :geek:
 
@atvk87, mistä päättelivät että sulla hypeririski? Onko sulla pitkä kaava? Mulla saatiin viimeisimmästä hoidosta (lyhyt kaava) muistaakseni 17 munista, joista 15 oli kypsiä. Irrotukseen poikkeuksellisesti sekä Pregnyl että Gonapeptyl (ns. tuplairrotus), luteaalivaiheessa vielä Ovitrellea joka toinen päivä yksi naksu, eikä kuulemma pelkoa hyperistä. Ja siis tuoresiirto tehtiin, josta plussa.
 
@marrasmai ilmeisesti follien määrästä, niitä vähintään 35 ja kohdussa oli nestettä 2,5cm ja vasen munasarja oli venynyt 8 senttiseksi. Kai ne sit punktiossa taysissa tietää enemmän ja osaa suhtautua siihen? Hoitaja sanoi puhelimitse mut ilmottaessaan sinne, että täältä tulee sit paljon punktioitavaa.
Lyhyt kaava oli, gonal-f 150iu 9 päivää + orgalutran 3 päivää.
En osannu kyseenalaistaa Gonapeptyliä? Kai se ihan aiheesta?

Hyvä @Rusakkonen, jännää ollu sulla! Onneks keksit hyvän keinon. :)
Missä päin sä siis asut?
 

Yhteistyössä