The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Tottakai saa, mutta viittaan tuohon ailahtelevaan käytökseen. Mutta ihan mikä ketäkin miellyttää
Höh, nyt vasta huomasin tämän:oops:
Joo, ailahteleva luonne kuuluu meille naisille...liittyy kuukautis ym kiertoon(y) Mutt sitte tulinen mies luonteenpuolesta on kanssa aika namitus, siis sellanen joka ei lyö naista mutta osaa olla tulinen ja hankalakin..:love:
 
Onko ellu tilannu empiltä viime aikoina mitään? Tuli vaan mieleen kun tuli kuvasto ja sitä aamulla ajankuluks selailin.Yleensä kun vaan netistä katselee mut tänää ajattelin et vois ihan sitä kuvastoakin katsella.
 
Olis varmaan pitäny käydä kattoo eilen tietokonetta kun oli se musta perjantai.En vaan tienny että sellane oli vasta kun illalla.Tosin en osaa edes kuvia tallentaa koneelta tikulle että nekin pitäs kai pelastaa ensin.Varmaan monta muutakin asiaa pitäs tajuta kun vaihtaa konetta mut en mä tiedä mitä kun ei oo ollu kun yks kone vaan.
Turha noissa on mitään tarjousperjantaita mietiskellä.
Tarveharkintaa tossa kandee käyttää.

Jos konetta ei tartte muuhun kuin nettisurffailuun ja laskujen maksuun niin se voi olla melkein mikä tahansa mikä toimii. Semmoisia saa turuilta ja toreilta parilla kympillä.
Ittellänikin tää nyt käytössä oleva miniläppäri (johon olen toki laittanut ulkoisen näytön, näppiksen ja hiiren ja käytän kuin pöytäkonetta) vetelee viimeisiään. Seuraaja on jo tossa pöydällä vieressä. Helvetinpakardin pieni pöytäkone joka on iältään viis vuotta nuorempi kuin tää nykyiseni. Sain ihan ilmaiseksi.

Jos taas alkaisin rakentamaan kotistudiota niin kone pitää valita ulkoisen raudan ja käytetyn ohjelmiston perusteella eikä semmoisia kokonaisuuksia ole tarjolla millään hulluilla päivillä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä