Hermosolusta siinä on kysymys, koska se makuaistimus tapahtuu aivoissa. Vähitellen olen oppinut asian omien kokemusten kautta. Ja
muutkin ovat halunneet kertoa siitä
Omatekoista yrttisuolaa tosiaan voisi käyttää, mutta ei sitten laita niitä maunvahvistajia siihen. Tällä hetkellä siinä aromat-purkissa sanotaan olevan näitä aineksia, mutta täytyy tarkistaa purkista, mitä on, sanovat myös siellä tuoteselosteessa:
"Suola, (tavallisessa E536 kaliumferrosyanidi
)
arominvahvenne (mononatriumglutamaatti),
LAKTOOSI,
hiivauute,
sipuli 3,4%,
auringonkukkaöljy,
palmurasva,
paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi),
mausteet ja yrtit (mm. valkosipuli, SELLERINSIEMEN),
herkkutatti."
Jos tekee itse, laita
Lipstikkaa ("mm." tarkoittaa MUUN muassa
..)
Maldonsuolaa,
Ruohosipulia kuivattuna
valkosipulia"
Minkä ihmeen takia yrttisuolaan mitään öljyjä
Syanidi on ainoastaan siksi, kun teollisuuden putkistot tukkeentuu ilman paakkuuntumisenestoaineita. Se on silti myrkyllistä. Jostakin luin kauan sitten, että se estää raudan tarttumisen hemiin, mut nyt en ala sitä penkomaan