Aamulla, kun heräsin, teki mieli riisivelliä. Mummon muistan keittäneen velliä ainakin riisistä, mannasta, neljänviljanhiutaleista ja -tietysti- makaroneista. Nykyään vellejä ei kai hirmusti keitellä?
Ja entäs potut valkokastikkeella? Tai itsehalstratut silakat? Valmiiksi tehdyt voileivät? Tai ihan tavallinen kääretorttu minkä sisällä vain kermaa ja omppuhilloa? Tai mansikkakiisseli. Tai juhannuspöydässä rosolli, vasikanlihahyytelö sekä rullasyltty? Hölskykurkut sentäs ovat palanneet takaisin ruokatrendien joukkoon.
Miksi nykyään tungetaan joka sapuskaan niin hiton paljon? Kun vertaa vaikka tuote velliä aamusmoothieen jossa on viittä hedelmää ja kahdeksaa siemensorttia ja vielä mausteita seassa.
Ja entäs potut valkokastikkeella? Tai itsehalstratut silakat? Valmiiksi tehdyt voileivät? Tai ihan tavallinen kääretorttu minkä sisällä vain kermaa ja omppuhilloa? Tai mansikkakiisseli. Tai juhannuspöydässä rosolli, vasikanlihahyytelö sekä rullasyltty? Hölskykurkut sentäs ovat palanneet takaisin ruokatrendien joukkoon.
Miksi nykyään tungetaan joka sapuskaan niin hiton paljon? Kun vertaa vaikka tuote velliä aamusmoothieen jossa on viittä hedelmää ja kahdeksaa siemensorttia ja vielä mausteita seassa.