The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Mä kyllä ennemminkin sellaista suomalaista vanhantyylistä päärakennusta himoan. Kallion päällä kivet ja siitä ylöspäin hirsistä.
Sellaisen pikkusen hirsimökin oman maan puista voi tehdä itsekin, jos on vähän maata. Grand design- ohjelmassa ne vuokraa rahapulassa sen entisen talon, missä asuvat rakennusajan. Rantapaikassa sellainenkin maksaa tuhottomasti, mutta esimerkiksi tässä ei ei näy mitään vikaa:)
 
vierailija
Betoni ilman rautaa on yhtä tyhjän kanssa. Tai vahingoksi.
Jos betonia käyttää muurauslaastina niin sauma kyllä kestää mutta tiilet tai kivet ei niinkään.

Joten kerrohan turhalle rehkimisellesi paremmat perusteet.

Äläkä ymmärrä väärin. Pidän sinusta hurjasti, mutta mulle saa totisesti perustella miksvitussa kiviaita tarttee betonia.

Älä selitä, kun et mitään tiedä rakentelusta
 
Päivää ketjuun & ihanaa perjantaita :love:

Täällä sataa lunta ja aurinko paistaa.

Auu,polvi poksahti ku kävin viemäs roskia ja nousin portaat ylös. o_O
 
  • Tykkää
Reactions: Softy
Perjantai perjantai..perjantai perjantaaaaaiiii:)*huiskuttaavilkuttaahihkuu*!!

Sujuvaa laskeutumista kohti viikonloppua sinulle! Nauti vapaistasi tai jos töitä painat niin hyvällä fiiliksellä, toivottavasti, ja kun urakka on ohi niin otat itsellesi maistuvaisen viini/tee/kahvi/limppari...-lasillisen ja skoolaat itelles ansaitusti :)

Aamulla oli vinkeet heräämiset, maa ihan valkeana!!:confused::D Nyt sitten aurinkoakin näkyy eli herättelee sitä kevät tulee keikkuen-fiilistä.

Viipulavossun, talossa ON tunnelmaa:D, esikoinen on niiiiin kiukkusena kuin vain murkkuikäinen voi olla silloin kun ".. kaikki on iha paskaa!!". Joten ihan kohta taitaa lähteä kiertoon tää paska mutsi, kellehän kelepais:ROFLMAO::barefoot:...

Eniveis lyhennettynä :D :
Muikeeta perjantaita!
 
  • Tykkää
Reactions: Softy ja Kais
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä