Teinipojille pitäisi terveystiedon tunnilla näyttää kuvia synnyttäneiden naisten kropista

Ei nyt alastonkuvia, mut semmoisia tiikerimaha-vyölaukku-ketunnenätissi-kuvia.
Sit kertoa että se pimpsakaan ei ole välttämättä semmonen pojojoinnnngg-kimmoisa enää, mutta hei, sen jälkeenkin on elämää!

Voisi olla järkyttynyt hiljaisuus tunnilla. "Hei, tuo synnyttänyt näyttää ihan mun mutsilta!"

Poikkeuksiakin on naisissa joilla on kimmoisa kudostyyppi ja joille ei jää raskausarpia.
 
tuliko teiniltä pakit vai mikä ottaa ohimoon. :confused:
Ai siis että mä lapsen tehtyäni olisin yrittänyt seukata jotain teiniä?

Ei vaan tässä pornopimukuvien täyttämässä maailmassa pitäisi tuoda realiteetit esille.
Tuntuu että monille lökäpöksyhemmoille tulee yllärinä se että naisen kroppa muuttuu. Jos nuoriin miehiin tuo iskostettaiisiin nii eivät olisi niin shokissa synnytyksen jälkeen ->hyväksyisivät vaimonsakin.

Toki naisella itselläänkin on sulattelemista uudessa kropassaan ja se voi tehdä parisuhteeseen kriisiä.
 
Ikärasismia! Miksi ei esim. 42-vuotiaana synnyttänyt kelpaa tuohon otokseen?
Siksi, koska niiden jannujen mielikuvissa ikä 40:sta eteenpäin on usvan peitossa. Ne miettii pimuja ja lapsentekijäehdokkaita YLEENSÄ siitä 17-30-sektorilta.

Ja siis ne jotka useimmiten kohtaa tuon raskausarpikriisin on ne jotka useimmiten pykkää sen ekan tenavan, eli 20-30-vuotiaita.
 
Miehenä sanoisin, että en ton näköistä kyllä enää panisi, halut menisi heti ja varmaakaan heijari ei edes ottas eteen :eek: Olen kyllä pannut synnyttäneitä, mut ei niillä kyllä tollasta kassia ole ollut kenelläkään :LOL:
Se täytyy myöntää vaikka tuo on normimaha monilla kavereillani niin monilla ei vuoden päästä synnytyksestä ole tuota mahakumpua välttämättä. Osa laihduttaa ja jumppaa sen pois.

Mutta raskausarvet jää ja pimpsa ja tissit on kokeneet eroosion.
 
Ja toinen poikkeus, ei kaikki imetä (itsellä osittaisimetystä muksuilleni). Mutta eri asia onko se tavoiteltavaa.
Vaikka taitaa heilläkin raskausarpia rintoihin tulla silti?
 
Viimeksi muokattu:
Eikö samalla voisi näyttää kroppaa ilman arpia? Että hei kaikki ei saa raskausarpia ja treenaamalla saa kropan pidettyä hyvässä kunnossa vaikka ikää tuleekin lisää. Että hei omilla valinnoilla on merkitystä ja että oman elämän hallintaa ei voi ikään kuin ulkoistaa jollekin toiselle. Se että syöt rasvaista ruokaa, etkä jaksa treenata - se näkyy sun kropassa. Se voit perustella sitä arkiväsymyksellä tai lastenhoidollisilla kiireillä, mutta hei sillä aktiivisesti treenaavalla ja terveellisesti syövälläkin on lapsia. Oikeasti kyse on valinnoista.
 
Mutta jotta se tunnin asetelma ei olisi niin epäreilu niille teinilikoille, niin pitäis näyttää otanta 40-50-vuotiaiden miesten vauvamahoista.
Saatesanoina "sun Jonnesi alkaa sit odottaa kaksosia kun täyttää 40."



 

Yhteistyössä