The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Yinksu
Sellainen hetki, että pelkäsi kuolevansa ja sitten se, kun ei kuollutkaan. Kipua ja tuskaa vaikea kuvailla, jos ei itse kärsi samasta vaivasta.
En tiedä tai muista mistä kärsit mutta voin kuvitella. Itsellä kun niitä vatsavaivoja ja refluxia silloin pahimmillaan oli niin kaksin kerroin lattialla itkua vääntäen kun tuntu, että raastinraudalla revittäis sisuksia.
Toivottavasti on jo helpottanu.
 
Huomenta :coffee: Miten tyhmä voi olla ihminen, joka luulee voivansa syödä väärin ja että kaikki menee hyvin? Kyllä tuli taas oppirahat maksettua. Tein kuolemaa viime yönä yhdestä neljään, valitettavasti henki jäi. Edelleen suoli kipee ja lennättää pelkkää verta. Ahtopaineet temputtaa, että hilpeetä joulua :cry:
Parin tunnin päästä tulee vieraita. Varoitin kyllä olevani huonossa kunnossa.
Voi ei :(halaus,auttaako tuohon jokin lääke ?
 
Joo, luulis jo tässä iässä osaavan olla tämän kanssa. Pahin ylilyönti nyt pariin vuoteen.
ja kuitenkin pitäis sitä nyt ees kerran vuodessa saada herkutella ilman tollasta ''rangaistusta''..eiköhän tossa sun vaivassa ole ilmankin jo kestämistä:unsure:

Mulla ittelläni on taas se vaiva etten syö tarpeeks, en ees muista välillä kuin vasta illalla että jotain vois syödäkin...:confused:
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
No mutta, tällä suolella mennään hautaan asti :) viime kädessä voihan sen leikata pois ja matka jatkuu avanteella :poop:
Joo, viime kädessä sitten noin. On kuulema jollekkin ollu helpotus viimein leikata avanne, vuosien ongelmien,kipujen ja vatsavaivojen takia,mutta tuo varmaan hirveen kiva ole tuokaan. Kaikkeen varmaan lopulta tottuu kun on pakko. Halauksia
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä