The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Uuuuu, onks sulla nainen? :love:
Eiku se otti pari koiraa hiljattain. Taitavat olla aika sulosia :love:
Eikai kukaan nyt noin saa koirista kiksei vaik olis kui sulosii.
Tekisi melkein mieli sanua pahasti.
En viitti.
On nainen.
Koirat on suloisia, molemmat.
Tinkun postaukseen en edes vastaa mitään.
 
vierailija
Joskus kun treffailin kaikkia en silleen syttyny olleskaan, oli kaikenlaista tinderiäkin. Ei vain ketään löytynyt. Varmaan puoltoista vuotta sitten päätin että ei enään. Ei enään kiusaannuttavia treffejä jotka ei kuitenkaan johda mihinkään. Ajattelin jo että no ei siinä, elän yksin lopun elämään.

Sit ihan kuin sadusta hän tuli..
Olen ihan tärviöllä :)
Onnellinen
Onpa kiva kuulla,:rolleyes:
vaikken tarkalleen tiedä mitä se tärviö tarkoittaao_O
Sopiiko tähän sotkea asiaa ollenkaan...? Tai no, on se senverran tärkeä, et kaiken uhallakin yritän. Ensin täytyisi katsoa Villen retkestä loppuosa - alkaa tuolta puolen tunin jälkeen:
http://areena.yle.fi/1-2100944?autoplay=true
Matkustavat pikkuveneellä Wienanmeren Jänissaarelle ja se opas kertookin loput. Kysymys kuuluu: miksi Ville ei tiennyt, että niiltä labyrinteiltä on kerätty vuoroveden tuomia kaloja? Toisaalta maankohoaminen on muuttanut saman "kivikatiskan" munankeruupaikaksi: linnunmunia kerätään kai nykyäänkin sieltä. Tein itse vuosia sitten kuivalle maalle sellaisen jatulintarhan - oli puuhaa, mut niin kaunis tuli siitä, et suosittelen kaikille, joilla on maata ja isoja (päätä pienempiä) kiviä(y)
 
vierailija
Nonniin, jatkan siitä katiskasta, minne vuorovesi (tide) tuo kalat ja esimerkiksi Vienanmerellä veden korkeuden vaihteluväli on 3 metriä:geek:
Ne kivet järjestellään niin, et spiraaliin tulee polkuja, missä voi reilusti kävellä mutta niin, että se aukko tulee rannalle, siis niin et ei tarvi muuta kuin kävellä sinne keskelle, minne kalat ovat jääneet kivikkoon kiinni. Hieno malli linkin takana(y)
Suomessahan ei edes matkailuopastetauluissa kerrota mitä ne ovat:mad:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä