The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Huomenia kaikille:)...

...aurinko mokoma herätti, miten lie pääsikin kurkkimaan verhon takaa just sopivasti :)..no oli siinä joku tirpunenkin kyllä kiitettävästi avustamassa, ikkunan kohdalla avaamassa ääntänsä - vaikka lääniä on vaikka ja miten, niin tohon piti tulla kröhistelemään:D

Kaksi ipanapaa on sitten möllirölleinä eli väärän jalan kautta heränneinä. Ja miten onnistuikin niin että kumpaakin ärsyttää nimenomaisesti toistensa olemus eli täällä heitellään melkoisen miehekkäitä (no, toinen osapuoli on kyllä tirpana mutta voi juku että osaakin olla tuittupään näköinen :D) mulkaisuja toisillensa ja ohimennessään sihisevät :D....

Ai ni. Nyt ei saa nauraa. Eikä kuulema paljoo hengittääkään. ...



( :D...mun on mentävä kyllä jonnekin piiloon hihittämään, on tää vaan sen verran hyvää viihd...eikäku vakavamielistähän tämä)

Arvon laitanko kahvia vai teetä:confused:...
 
Hyvin ehti pihalle aamukahville kun vielä paistaa aurinko (y)

Saas nähdä minkälaisia vuosisadan ukkoskuuroja tänään tarjoillaan.

:love: Ruttunaamakin lupas kävästä mummia moikkaamassa. Hirvee ois hinku päästä liikkumaan ja tutkimaan maailmaa mutta kun ei vielä oikein kykene, se meinaa kiukuttaa. Onneksi pikkukroppaan on asennettu kädet ja jalat, niitä ihmetellessä unohtaa kiukutella.
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Kaataa kupin kahvia :coffee: freezecatille.
Plärään huutiksesta retrojuttuja, kalenteripyyhleitä ja joululiinoja ja essuja :love:
Kiitos :)
( laitoin täälläkin kahvia...tosin se on nyt vallankin ihankamalaa...toi hurmuri ei tee sitä koskapa olen "...osasyyllisenä tuo yhden olemassaoloon.." ja mulkaisut tuon yhden suuntaan...oi voi, draamallista :D )

Mutta ei kait sitä vielä joulujuttuja:cautious:...
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä